ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΣΧΟΛΑΡΙ
ΣΧΟΛΑΡΙ

Το Σχολάρι βρίσκεται στο ...

ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ

Το ιδανικό μέρος για όσους ...

ΑΝΟΙΞΙΑ
ΑΝΟΙΞΙΑ

Κοντά στο Φιλαδέλφιο ...

ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ
ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ

Πενήντα χιλιόμετρα από την ...

ΛΙΜΝΗ
ΛΙΜΝΗ

Η Λίμνη είναι ένας μικρός ...

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΥΖΙ ΟΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

anastasiadis1

     Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από το Υφυπουργό την καταβολή κάθε προσπάθειας για την λήψη των αναγκαίων μέτρων

 
 
Να σταματήσουν οι αθρόες εισαγωγές ρυζιού στην ΕΕ ζήτησε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ν.Μηταράκη ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης

 

Την άμεση λήψη μέτρων που θα περιορίσουν τις αθρόες, όπως τις χαρακτήρισε, εισαγωγές ρυζιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από χώρες τις νοτιοανατολικής Ασίας (Καμπότζη,Μιανμάρ) ζήτησε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη, ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης.

Σε συνάντηση που είχε με τον κ. Μηταράκη, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως οι εισαγωγές αυτές θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την απορρόφηση της ελληνικής παραγωγής και κυρίως της παραγωγής των ορυζοπαραγωγών του νομού Θεσσαλονίκης γιατί μηδενίζουν της Ελληνικές εξαγωγές στη Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι και η μοναδική αγορά της ελληνικής παραγωγής

Ο κ.  Αναστασιάδης ζήτησε από το υφυπουργό την καταβολή κάθε προσπάθειας για την λήψη των αναγκαίων μέτρων προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα της χώρας, των παραγωγών ρυζιού και η ιστορική αυτή καλλιέργεια του νομού Θεσσαλονίκης που είναι, όπως είπε, πηγή προσόδου και μοχλός ανάπτυξης και ευημερίας της περιοχής.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία και να θέσει το θέμα άμεσα στη σύνοδο των υπουργών Εμπορίου που θα γίνει στα πλαίσια του ΠΟΕ, από 1-7 Δεκέμβριου στο Μπαλί της Ινδονησίας αλλά και στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.    

 

                                    Δελτίο Τύπου                            

18 Νοεμβρίου 2013

 

   Θέμα: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΥΖΙ

 

   Τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Νοτη Μηταράκη επισκέφθηκε την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν. Δ. κ. Σάββας Αναστασιάδης, στο γραφείο του.

     Ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό να ληφθούν μέτρα που θα περιορίσουν τις αθρόες, χωρίς δασμούς, εισαγωγές ρυζιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση , από χώρες τις νοτιοανατολικής Ασίας (Καμποτζη,Μυανμαρ).  

     Οι εισαγωγές αυτές θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την απορρόφηση της Ελληνικής παραγωγής και κυρίως της παραγωγής των ορυζοπαραγωγών του Νομού Θεσσαλονίκης γιατί μηδενίζουν της Ελληνικές εξαγωγές στη Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι και η μοναδική αγορά της Ελληνικής παραγωγής.

     Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε από το Υφυπουργό την καταβολή κάθε προσπάθειας για την λήψη των αναγκαίων μέτρων προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα της Χώρας, των παραγωγών ρυζιού και η ιστορική αυτή καλλιέργεια του Νομού Θεσσαλονίκης που είναι πηγή προσόδου και μοχλός ανάπτυξης και ευημερίας της περιοχής

     Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία και να θέσει το θέμα άμεσα στη σύνοδο των Υπουργών Εμπορίου που θα γ   γίνει στα πλαίσια του Π. Ο .Ε. ,από 1-7 Δεκέμβριου στο Μπαλί της Ινδονησίας αλλά και στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.      

 

                                            Ευχαριστούμε για την συνεργασία

   Παρακαλούμε για δημοσιογραφική κάλυψη

 

Γράφτηκε από τον/την Βασίλης Τσολάκης
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ( 14 ...

Ο Μητσάρας είναι ...

1
ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ...

Παγώνουν οι ...

1
28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΠΑΡΕΛΑΣΗ ...

Παρέλαση όμως ...

1
ΝΤΙΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ: ...

Ντίνος Ζαφειρίου: ...

1
ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ...

Μετά την ανακοίνωση ...

1
ΓΙΑ ... ΓΕΛΙΑ !!! (25/3)

Ο Ψαριανός ...

1
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ….( 27 ...

Ήταν ένα ζευγάρι ...

1
( ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 16 ΜΑΙΟΥ )

Ο Γιώργης από τη ...

1
“ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΜΕ ...

Έγγραφο 1: Η μήνυση ...

1