Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά
Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά

Ζητείται για άμμεση πρόσληψη ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΣΤΙΒΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ

Περίπου 43 χιλιόμετρα από την ...

ΡΕΝΤΙΝΑ
ΡΕΝΤΙΝΑ

Ο όμορφος οικισμός της ...

ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ
ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ

Ακολουθώντας την Εθνική Οδό ...

ΑΝΟΙΞΙΑ
ΑΝΟΙΞΙΑ

Κοντά στο Φιλαδέλφιο ...

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑΣ

Ακολουθώντας την παλιά Εθνική ...

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

businessfirst 600x355Τοπικό Πρόγραμμα LEADER στο Νομό Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε η 1η Προκήρυξη του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER  στο Νομό Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του Άξονα 4: «Εφαρμογή προσέγγισης LEADER» του ΠΑΑ 2007-2013 η εφαρμογή τοπικού προγράμματος, με Φορέα Υλοποίησης Ο.Τ.Δ. στο πλαίσιο του Μέτρου 41: «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης». με συγκεκριμένη περιοχή εφαρμογής της δράσης και αφορά ενίσχυση δικαιούχων στους παρακάτω τομείς των γεωργικών προϊόντων, τουρισμού (εναλλακτικού, θεματικού, εστίασης, ξενοδοχειακού), μεταποίησης, παραγωγής, υπηρεσιών, πολιτιστικών εκδηλώσεων .

H παρούσα δράση αναφέρεται  στις κατηγορίες Υπομέτρων και Δράσεων του τοπικού προγράμματος στα οποία αναφέρεται η πρόσκληση με  Συνολικό Κόστος 13.067.00,00Є, Δημόσια Δαπάνη 7.750.000,00Є, Κοινοτική Συμμετοχή (ΕΓΤΑΑ) 6.200.000,00 Є, Κοινοτική Συμμετοχή (ΥΠΑΑΤ) 1.550.000,00Є και Ιδία Συμμετοχή 5.317.000,00Є. Στο παρακάτω πίνακα αναφέρονται οι αντίστοιχοι δυνητικοί τελικοί δικαιούχοι αυτών, καθώς και οι αντίστοιχες ενδεικτικές πιστώσεις Δημόσιας Δαπάνης και συγκεκριμένα του Ιδιωτικού τομέα.

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

  1. Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, με έμφαση στη διαφοροποίηση της παραγωγής, την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών και εμπλουτισμό των οικονομικών δραστηριοτήτων.
  2. Ενίσχυση της ελκυστικότητας της περιοχής με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάδειξη της ταυτότητας της και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
  3. Ενίσχυση δομών συνεργασίας και βελτίωση ικανότητας τοπικών φορέων για την υλοποίηση αναπτυξιακών παρεμβάσεων

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Η περιοχή εφαρμογής των υπομέτρων και δράσεων, αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του τοπικού προγράμματος (βλέπε χάρτη), δηλαδή η περιοχή των Δήμων Αγίου Γεωργίου, Απολλωνίας, Ασσήρου, Εγνατίας, Καλλιθέας, Κουφαλίων, Λαγκαδά, Μαδύτου, Μυγδονίας, Ρεντίνας, και Χαλκηδόνος, καθώς και των Τοπικών Διαμερισμάτων Αγίου Αθανασίου, Αγχιάλου, Βαθύλακκου, Γέφυρας και Νέας Μεσήμβριας του Δήμου Αγίου Αθανασίου, Βραχιάς του Δήμου Αξιού, Διαβατών και Νέας Μαγνησίας του Δήμου Εχεδώρου, Αγίου Βασιλείου, Βασιλουδίου, Γερακαρούς και Λαγκαδικίων του Δήμου Κορώνειας, Ανατολικού του Δήμου Χαλάστρας και Ασβεστοχωρίου, Εξοχής και Φιλύρου του Δήμου Χορτιάτη.

 

Σημειώνεται ότι : στα Τοπικά Διαμερίσματα Διαβατών, Κουφαλίων και Λαγκαδά περιλαμβάνεται μόνο η εκτός σχεδίου περιοχή του Τ.Δ., ενώ με βάση το εγκεκριμένο Τοπικό Πρόγραμμα υπάρχουν και επιπλέον περιορισμοί ως προς τη χωροθέτηση επιμέρους δράσεων

ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΥΨΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Σύμφωνα με την προκήρυξη της δράσης  το ποσοστό επιδότησης του συνολικού προϋπολογισμού για ιδιωτικές επενδύσεις είναι  50% ενώ για παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα είναι 75%.

 

Το ανώτατο ύψος επιχορήγησης  για ιδιωτικές επενδύσεις  είναι 300.000€ ή 500.000€ για τη μεταποίηση/ εμπορία γεωργικών προϊόντων και 600.000 για Ιδρύσεις, επεκτάσεις, εκσυγχρονισμοί μικρής δυναμικότητας υποδομών διανυκτέρευσης ) και για παρεμβάσεις δημόσιου χαρακτήρα  300.000€ ή 30.000€ για την ενίσχυση πολιτιστικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών φορέων.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

 

H ημερομηνία υποβολής των επενδυτικών προτάσεων είναι για τα Υπομέτρα & τις Δράσεις του τοπικού προγράμματος, που αφορούν σε παρεμβάσεις ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας ορίζεται η 19/4/2012 έως τις 30/7/2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

leader thessalonikis

 

Η BUSINESS FIRST  έχει άριστη γνώση στην διεκπεραίωση και υλοποίηση των επιδοτούμενων επιχειρησιακών προγραμμάτων.

 

  • Προσφέρει, άψογη συνεργασία,  φροντίζει τη διασφάλιση της επιτυχίας σας αναλαμβάνοντας την υπαγωγή σας στο πρόγραμμα, τη σύνταξη της μελέτης σας και τη παρακολούθηση του υλοποιηθέν έργου σας ενώ σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα.
  • Καινοτομεί, προσφέροντας τις πράσινες υπηρεσίες για την μετατροπή τις επιχείρησής σας σε οικολογική  ενώ παράλληλα επιχειρεί την εξωστρέφεια της.

 

Μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων, σας δίνεται η ευκαιρία με χαμηλό κόστος να κάνετε την επιχείρηση σας πρώτη.

 

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το παραπάνω πρόγραμμα καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία (φάκελος υποψηφιότητας, δικαιολογητικά, κριτήρια αξιολόγησης) ή ενημέρωση επικοινωνήστε μαζί μας.

 

BUSINESS FIRST - Σύμβουλοι επιχειρήσεων και ανάπτυξης

 

Φιλελλήνων 21 & Κρήτης 33

 54645, Θεσσαλονίκη

 τηλ/φαξ: 2310842010

 Site: www.businessfirst.gr

 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Facebook: http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_172571869439892&;ap=1ΔΗΜΟΤΗΣ ΒΟΛΒΗΣ: Μ΄ ...

 

 

Εδώ ...

1
ΓΙΑ ΝΑ …..ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!! ...

Πεθαίνει κάποιος ...

1
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

...

1
ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ...


ΟΑΕΔ: Τι ...

1
ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ...

Έλληνες βουλευτές ...

1
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ

Ο Πολιτιστικός ...

1
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ….( 16 ...

Στη ζούγκλα γίνεται ...

1
ΓΙΑ …ΓΕΛΙΑ … ( 24 ...

Ένας άνεργος ...

1
ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2017 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ...

Στην Νέα Μαδυτο σας ...

1