Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά
Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά

Ζητείται για άμμεση πρόσληψη ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΒΑΜΒΑΚΙΑ
ΒΑΜΒΑΚΙΑ

Μετά την Ρεντίνα, το ορεινό ...

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ

Απολλωνία.... μπροστά μας ...

ΛΙΜΝΗ
ΛΙΜΝΗ

Η Λίμνη είναι ένας μικρός ...

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

Στο ύψος της Απολλωνίας, ...

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Πλησιάζοντας περισσότερο τη ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ VOLVINEWS ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ'' ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΘΕΣ..

markou1

... είναι ένα νέο κορίτσι από το Περιβολάκι Λαγκαδά με σπουδές, με όνειρα, με κάτι που έχει να προσφέρει στην γενιά της, όπως έχει να προσφέρει η Πόπη η Καλαιτζή, η Βάσω η Πολυζωίδου, ο Αλέξανδρος ο Διαμαντόπουλος, ο Καράογλου ο Θοδωρής και πολλοί άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι που πολιτεύονται και καταθέτουν την γνώμη και την προσπάθεια τους στην κρίση των Ελλήνων Πολιτών και συνδημοτών τους...

Πιστεύει κανείς στα σοβαρά πως υπάρχει άνθρωπος ή κόμμα, που θα εμποδίσει το volvinews να φιλοξενήσει τις φωνές αυτών των ανθρώπων να ακουστούν;

Κι αν είναι προπαγάνδα από μέρους μας για ποιανού το όφελος γίνεται; Του Κουβέλη, του ΚΚΕ, του Αντώνη, του Καρατζαφέρη, της Ντόρας, του Καμένου, των άλλων των κατακαημένων που μόλις πρόσφατα ο Βαγγέλης μας ζήτησε συγνώμη, ή όλων μαζί αλαντάν - μπαμπαντάν, όπως λέει και ο ποιητής; Γιατί αυτός που προσπαθεί να προσάψει μιά οποιαδήποτε κατηγορία στο volvinews θα πρέπει και να την στηρίξει κάπου, έτσι; Αλλιώς θα πρέπει να βρει κάπου να ''στηριχθεί'' ο ίδιος από αυτό που τον περιμένει.

Και ειλικρινά, αυτό είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Να μην αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε την όποια δύναμη μας δίνει η τεχνολογία, η τεχνογνωσία μας και η αγάπη που έχουμε εισπράξει από όλους εσάς όσο καιρό είμαστε μαζί. Και στο απόλυτο σύνολο της, είναι τρομακτική αυτή η δύναμη.

Πριν από πολλά χρόνια, το 1997 ένας θεσμικός παράγοντας διπλανής κοινότητας, οργάνωσε μια προεκλογική ''φιέστα'' για να χρησιμοποιήσει την ''δύναμη'' του μικροφώνου και της σκηνικής παρουσίας του μαζί με το ''κοινό'' του, εναντίον απλών ανθρώπων του χωριού του, που απλώς δεν ήθελαν να τον ψηφίσουν. Ήξερε καλά τι έκανε, ήξερε καλά τι στόχευε και ήξερε καλά τι πόνο θα προκαλούσε. Και όμως το έκανε. Το έκανε εις βάρος ανθρώπων που ούτε την μόρφωση, ούτε την ευφράδεια λόγου απέναντι του είχαν, ούτε την άνεση του χειρισμού του μικροφώνου είχαν. Τσάκισε αξιοπρέπειες και την περηφάνεια ολόκληρων οικογενειών. Μ΄αυτά και μ΄αυτά ''διοικούσαν'' τότε οι κοινοτάρχες ή μήπως έχει κάποιος την διάθεση να με διαψεύσει.

Το σιχάθηκα τόσο πολύ αυτό, που την ημέρα εκείνη ορκίστηκα ποτέ να μη χρησιμοποιήσω στην ζωή μου οποιαδήποτε ''δύνατότητα'' θα έχω για τέτοιο σκοπό. Και μην αμφιβάλει κανείς για την ''δυνατότητα'' αυτή. Το όνομα του ''θεσμικού παράγοντα'' εκείνου απλώς και μόνο να γράψω, πόσο μάλλον φωτογραφίες της ''φιέστας'' ή τις γνώμες των ανθρώπων που προσέβαλε να φιλοξενήσω και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Να μιλήσουμε μήπως για την άλλη, την τεράστια γκάφα που έκανε σημερινός θεσμικός παράγοντας και μας προειδοποίησε ''φιλικά'' με μηνύσεις σε φιλοξενία καταγγελίας προέδρου τοπικού συμβουλίου οικισμού μας. Αυτό απαλάσεται όμως λόγω..αφέλειας. Να γράψω μήπως και αυτό το όνομα, να δουν κάποιοι και την δική μας αφέλεια; Να και πάλι η ''δύναμη'' της επώνυμης τοποθέτησης μας που μπορεί να τσακίσει κάθε ''αφελή'' για να μη πω βαρύτερη λέξη. Η καταγγελία δημοσιεύτηκε και... περιμένουμε ακόμα...

Σε κάθε περίπτωση κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας και μάλιστα όχι ύπουλα και όχι κρυμένοι πίσω από οφίκια και θεσμούς που φυσικά δεν μπορούν να κρατησουν παντοτινά. Ας έρθουν κατάμουτρα αν θέλουν και τότε θα δούμε ποιός μπορεί να πει τι για το volvinews.

Η πραγματική δύναμη του καθενός είναι να τον αγαπούν και όχι να ποδοπατά αξιοπρέπειες και την ανθρώπινη υπόσταση του άλλου, όπως έκαναν για εμένα και τον Χρήστο. Είναι άτιμο πράγμα να χρησιμοποίεις αυτό που δεν μπορεί να έχει ο άλλος στην κόντρα μαζί σου.

Κάποιοι έχουν την λάσπη. Είναι άνανδρο. Εμείς έχουμε την τεχνολογία και το κοινό. Αλλά στο volvinews δεν υπάρχουν άνανδροι.

Γι΄αυτό μπορεί να μην ξαναγράψω στο volvinews αν συνεχίσουν κάποιο το βιολί τους και αναγκαστώ να τους αντιμετωπίσω με τις μεθόδους τους.

Υπάρχουν όμως γύρω μας, υπάρχουν τρωκτικά που δεν ξέρω γιατί και σε τι τους ενόχλησε η φιλοξενία των Αυγών της Μαυρούδας, των ομάδων της Φλόγας και του Μοδίου, των συλλόγων των οικισμών μας και των φορέων του τόπου μας.

Αυτή ήταν η ύλη μας μέχρι σήμερα και από εδώ και πέρα σαν μέσο ενημέρωσης παραμονές των εκλογών της χώρας φυσικά και θα φιλοξενήσουμε κάθε αξιόλογη φωνή που κατεβαίνει στον στίβο της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής και καταθέτει την υποψηφιότητα του έναντι των συμπολιτών του.

  Ποιόν ενοχλεί αυτό; Η μήπως πρέπει να φιλοξενούμε μόνο του ενός ή του άλλου χρώματος; Δώσαμε ποτέ κανένα δικαίωμα κατηγορίας ''αποκλεισμού'' σε κανέναν;

Δεν ξέρω ειλικρινά από που βρήκαν το δικαίωμα να κατηγορήσουν εμένα και τον Χρήστο ως τι; Και γιατί δεν ήρθαν εδώ να μας το πουν κατάμουτρα;

kalaitzi1

Χθες, δεν πρόλαβε ο Χρήστος να αναρτήσει την υποψηφιότητα της κας Πόπης Καλαιτζή και δέχθηκα εγώ προσωπικά μια τέτοια χυδαία επίθεση που με χίλια ζόρια με συγκράτησε ο Χρήστος και δεν έγραψα τίποτα για να στείλω κανέναν μαζί με τον ''σύντροφο'' Άκη Αρπαχτρόπουλο που υπεράσπιζαν. Αυτός φαίνεται ήταν ο πόνος τους.

Τα ''μεγαλοστελέχη'' μιας εποχής που την πίστεψαν αμέτρητοι άνθρωποι και μας τσάκισε, τα τρωκτικά που θα κατηγορήσουν τον Τσολάκη για δεξιό και θα με απειλήσουν, ότι δημοσιεύω την υποψηφιότητα της κας Καλαιτζή και τους κάνω ζημιά που μπορούν να μου κάνουν και εκείνοι... Οι μεγάλοι δημοκράτες του ''Αρχίζουμε'' με μια απλή συγνώμη.

Και τα γράφω αυτά με πόνο ψυχής γιατί σχεδόν οι περισσότεροι γνωρίζετε την διαδρομή και τον ''χώρο'' μου, από τον οποία προδόθηκε σχεδόν η μισή Ελλάδα. Η άλλη μισή από τον άλλο ''χώρο'' Κρίμα... Κρίμα για εμάς και ντροπή για όσους τους υπερασπίζουν ακόμα με κορώνες ''μπλε'' ή ''πράσινων'' κόκων. Πραγματικά μεγάλη, δυνατή σκόνη. Έτσι δεν έλεγε η διαφήμηση; Δεν άφησαν τίποτε που να μη το καθαρίσουν...

politikoi1

Και τι σημαίνει σήμερα όλος εκείνος ο ξεπερασμένος κοματικός ''στιγματισμός'' πέστε μου;

Ποιός είναι πιο Πατριώτης και ποιός μπορεί να δικάσει τον άλλον μέσα σ΄αυτόν τον βούρκο που μας έριξαν; Ποιός θα στερήσει το δικαίωμα του άλλου, να αρχίζει να ελπίζει ξανά, να αγωνιστεί και πάλι, να βγουν νέοι άνθρωποι από όλα τα κόματα μπροστά και γιατί όχι να συνεργαστούν, να βρουν άλλους δρόμους πέρα από αυτούς της μίζας του ρουσφετιού και της αρπαχτής των ''δεινόσαυρων'' της μέχρι σήμερα πολτικής σκηνής.

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

Όποια και να είναι η απόφαση των Ελλήνων πιστεύω πως τα ''δεδομένα κομματικά πλαίσια'' του χθες τελείωσαν. Και μαζί τους θα τελειώσουν σύντομα και κάθε λογής απομεινάρια και ''γλύφτες'' τους σε κάθε χωριό και πόλη μας. Αυτά που χθες μας βάφτισαν ''δεξιούς'' μπορεί και ''Ναζί'' μπορεί και ''αναρχοσυμμορίτες'' όλα τα περιμένουμε πια....

Σήμερα άραγε τι είμαστε; Φιλοξενήσαμε την υποψηφιότητα της κας Βάσως Πολυζωίδου, άρα είμαστε ΚΚΕ, έχουμε όμως και την κα Μάρκου Κατερίνα, άρα είμαστε Κουβέληδες. Αύριο θα είμαστε Καμένοι ή Ξεροψημένοι ή Ωμοί. Τουλάχιστον Ντορίτες δεν πιστεύω να μας πει κανείς. Έχουμε και από δυό παιδιά ο καθένας μας.

Γι΄αυτά τα παιδιά δεν θέλω να κατρακυλήσω και να τσακίσω κανέναν, αν και θα του αξίζει πέρα για πέρα. Δεν θέλω να βρεθεί άνθρωπος ούτε μετά από εκατό χρόνια και να τους πει ο Πατέρας σας ήταν άνανδρος.

Ας είναι άλλοι και το 1997 και το 2012.

Ας αφήσουμε όμως αυτά τα ''λείψανα'' και το καλό που τους θέλω είναι να μας αφήσουν ήσυχους. Δεν θέλω να γράψω τίποτε παραπάνω για τα χθεσινά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίζει ότι θέλει και αυτό είναι απολύτως σεβαστό. Όπως σεβαστή θα έπρεπε να είναι από ορισμένους η φιλοξενία στις σελίδες μας κάθε υποψηφίου που μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα, έστω και στο ελάχιστο για την Χώρα μας. Αλλιώς πως θα αλλάξουν; Μόνα τους; ή με αυτούς που είχαμε μέχρι τώρα;

Πέρα από κόματα και πέρα από χρώματα υπάρχουν νέοι άνθρωποι που τους έχουμε περισσότερο εμείς ανάγκη ως κοινωνία, παρά αυτοί εμάς. Αυτοί έχουν τις δουλειές τους, τις γνώσεις τους, τα νειάτα τους.  Εμείς έχουμε ανάγκη την Καθαρότητα τους, τα όνειρα τους, την δυναμική τους, την αισιοδοξία τους, την φρεσκάδα τους. Θα τολμούσα ακόμα να πω, πως χρειαζόμαστε και την απειρία τους.

Είδαμε τόσα χρόνια και τους ''έμπειρους'... Είδαμε τα πάντα και Υποβρυχίως και Εναερίως και Βατοπεδίως

  Όποιο ''χρώμα'' ψηφοδέλτιο και να κρατήσει κανείς στα χέρια του την ημέρα των εκλογών, μακάρι να έχει σταυρωμένους νέους ανθρώπους. Καθαρούς. Ανθρώπους που να ξέρουν πόσο κοστίζει το γάλα στο super market, το ψωμί στον φούρνο, το κιλό οι ντομάτες. Ανθρώπους όπως εμείς, δικούς μας. Όχι τζάκια, όχι παιδιά και ανήψια που κληρονόμησαν ''ελέω θεού'' τα κόματα, τις έδρες, την χώρα και το μέλλον μας και είδαμε τα αποτελέσματα.

dei2

... η μισή Ελλάδα και παραπάνω δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα της και υπάρχουν ακόμα ''μεγαλοστελέχη'' που προσπαθούν να μας εμποδίσουν να δημοσιεύσουμε υποψηφιότητες Ελλήνων Πολιτών. Αυτοί σε άλλη Ελλάδα ζουν ακόμα;

Ο χρήστος ο Ευθυμιάδης μου είπε χθες την καλύτερη κουβέντα για να ηρεμήσω.

Άστους να λένε ότι θέλουν, η μεγαλύτερη τιμωρία κάθε συκοφαντίας είναι να είσαι απ΄όλα. Και ψηλός και κοντός και χοντρός και λιγνός και δεξιός ψάλτης και αριστερός ψάλτης. Τότε είσαι αυτό ακριβώς που είναι όλος ο κοσμος. Δυό απλοί καθημερινοί άνθρωποι που με τις οικογένειες και την δουλειά τους, έφτιαξαν ένα όνειρο και το ζουν μαζί σας.

Και για αυτό που ζούμε μαζί σας, εμείς ότι καλύτερο μπορούμε θα το κάνουμε, με αξιοπρέπεια, έντιμα και σοβαρά!

ΛΙΜNH ΒΟΛΒΗ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ...

ΛΙΜΝΗ ΒΟΛΒΗ: ...

1
Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ ...

Δεκατέσσερις ...

1
ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ...

Δύο συγκεντρώσεις, ...

1
ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ...

Πλήθος κόσμου ...

1
ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Πολιτιστικός ...

1
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ: ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ...

Εκστρατεία ...

1
ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ. ΤΑ ...

Ο τίτλος είχε την ...

1
ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΒΟΛΒΗ: ...

 “Δεν ...

1
ΓΙΑ..ΓΕΛΙΑ !! (27/11)

Είχε πάει η πεθερά ...

1