Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά
Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά

Ζητείται για άμμεση πρόσληψη ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

Δίπλα στο Φιλαδέλφιο ...

ΛΙΜΝΗ
ΛΙΜΝΗ

Η Λίμνη είναι ένας μικρός ...

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ

Από τη Ρεντίνα ακολουθώντας ...

ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ
ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ

Πενήντα χιλιόμετρα από την ...

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ

Στο ύψος της Απολλωνίας, ...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

hmeΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Θέματα υγειονομικά, αδειοδοτήσεων, χρήσης αιγιαλού κ.ά., αναπτύχθηκαν στις δυο εκδηλώσεις σε Ασπροβάλτα και Σταυρό

Σε δυο ενημερωτικές ημερίδες, που πραγματοποιήθηκαν στην Ασπροβάλτα και τον Σταυρό ο δήμος Βόλβης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Ελληνική Αστυνομία, έδωσε τη δυνατότητα σε επαγγελματίες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων και τουριστικών χώρων, να ενημερωθούν για μια σειρά από θέματα που τους αφορούν.

Το πρωί της Πέμπτης 30 Απριλίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας και λίγο αργότερα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σταυρού, αναπτύχθηκαν θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αδειοδοτήσεων, ενημερώσεις για την χρήση κοινόχρηστων χώρων και του αιγιαλού, ρυθμίσεις οφειλών προς δήμους κ.ά.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, τόνισε ότι «οι εκδηλώσεις αυτές, δηλώνουν την πρόθεση του δήμου Βόλβης να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών, αυτή την δύσκολη περίοδο. Μετά από την ενημερωτική εκδήλωση που αφορούσε στα ασφαλιστικά και νομικά θέματα σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σειρά είχαν αυτές οι δυο ενημερωτικές ημερίδες, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αστυνομία, ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου, με επίκεντρο κυρίως τα υγειονομικά θέματα».

Η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Ιωάννα Τζάκη, επαίνεσε τον δήμο Βόλβης για την πρωτοβουλία του και ανακοίνωσε ότι με αυτές τις εκδηλώσεις, εγκαινιάζεται εκστρατεία ενημέρωσης για την υγειονομική θωράκιση και ενημέρωση των επαγγελματιών στους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας και διευθυντής Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου ΜΕ Θεσσαλονίκης Σοφοκλής Κουρτίδης, συνοδευόμενος από την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας Ευαγγελία Αγαθαγγελίδου, αναφέρθηκε αναλυτικά στα νέα δεδομένα που αφορούν τα υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα, μιλώντας ιδιαίτερα για το τι πρέπει να προσέχουν οι επαγγελματίες σχετικά με τα τρόφιμα και τη δημόσια υγεία.

Για θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος μίλησε ο διοικητής του ΑΤ Αγίου Γεωργίου αστυνόμος Β’ Δημήτρης Καλτσάς, ενώ οι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου Βόλβης Ευαγγελία Καπετανικόλα και Χριστίνα Σκουλίδου, αναφέρθηκαν στους νέρους όρους χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστων χώρων, στις ρυθμίσεις οφειλών προς δήμους (που λήγουν στις 26 Μαΐου 2015) κλπ.

Στις δυο ενημερωτικές ημερίδες παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, εντεταλμένοι και δημοτικοί σύμβουλοι Βόλβης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Ασπροβάλτας και Σταυρού, οι πρόεδροι και μέλη των συλλόγων επαγγελματιών και ενοικιαζομένων δωματίων Ασπροβάλτας και Σταυρού, αλλά και πολλοί μεμονωμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους εισηγητές.

hm

hmeri

 

 

Γράφτηκε από τον/την Σούζυ Αρχοντή
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ...

Κλιμακώνουν τις ...

1
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ...

Ο Πολιτιστικός ...

1
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 4ος ...

Ο ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ ...

1
ΓΙΑ …ΓΕΛΙΑ … ( 12 ...

Μια φορά κάποιος ...

1
ΓΙΑ ...ΓΕΛΙΑ (22/7)

Ήταν ένα πολύ ωραίο ...

1
ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ: Η ...

Φωνή Λαού - οργή ...

1
ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ...

Εν όψη της Εθνικής ...

1
ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ…. ( 30 ...

Ένας ογδοντάχρονος, ...

1
ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ...

Κατά πολύ ...

1