ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΣΧΟΛΑΡΙ
ΣΧΟΛΑΡΙ

Το Σχολάρι βρίσκεται στο ...

ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟ
ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟ

Το Νικομηδινό, άλλος ένας ...

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ

Από τη Ρεντίνα ακολουθώντας ...

ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ
ΝΥΜΦΟΠΕΤΡΑ

Πενήντα χιλιόμετρα από την ...

ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΟ

Ένα οικιστικό σύνολο που ...

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

P10404591ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Στον Σταυρό συναντήθηκαν οι δήμαρχοι Βόλβης και Ωραιοκάστρου επικεφαλής στελεχών των δυο δήμων με επίκεντρο τη διμερή συνεργασία

Τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας διαπίστωσαν οι δήμαρχοι Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, κατά τη διάρκεια συνάντησης τους στον Σταυρό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόλβης, οι δυο δήμαρχοι πλαισιώθηκαν από τους προέδρους των δυο δημοτικών συμβουλίων, τους αντιδημάρχους Οικονομικών και προέδρους δημοτικών οργανισμών, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και εξέτασαν επιμέρους τομείς συνεργασίας. Παράλληλα, οι κ.κ. Λιάμας και Γαβότσης με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στο Ωραιόκαστρο και τις παρόμοιες των τελευταίων μηνών στους δυο δήμους, αποφάσισαν να ζητήσουν από κοινού και εκ νέου την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς της κοινωνικής πολιτικής, της αξιοποίησης ευρωπαϊκών και διασυνοριακών προγραμμάτων, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος. Ειδικότερα θα διερευνηθεί η δυνατότητα παροχής έκπτωσης στα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Ωραιοκάστρου στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Νέας Απολλωνίας, η κοινή διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων με επίκεντρο τις χορωδίες των δυο δήμων ή και πολιτιστικούς συλλόγους εκατέρωθεν, η συνεργασία στην κοινή διεκδίκηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.ά.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση για την επίσκεψη του στον Σταυρό, υποσχόμενος να την ανταποδώσει και δήλωσε: «Με τον φίλο Αστέριο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πολλά κοινά σημεία που έχουν οι δήμοι μας και τις μεγάλες δυνατότητες συνεργασίες. Σε αυτή την περίοδο της ευρύτερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, είναι αναγκαίο οι δήμοι να συνεργάζονται, ώστε όχι μόνο για να προσφέρουν περισσότερα στους δημότες τους, αλλά και για να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα τους. Εγκαινιάσαμε μια συνεργασία που είμαι βέβαιος ότι θα αποβεί εποικοδομητική και χρήσιμη, για όλους τους πολίτες στους δυο δήμους».  

Γράφτηκε από τον/την Σούζυ Αρχοντή
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ...

...

1
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ( 26 ...

Ενας τυπάς με ...

1
ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ...

Μια ιδιαίτερη ...

1
ΓΙΑ ... ΓΕΛΙΑ !!! (28 ...

Ένας τύπος τα είχε ...

1
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

...

1
ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ..(12/7)

Σε ένα δημοτικό ...

1
ΓΙΟΡΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΤΟ ...

Η 1η γιορτή ...

1
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Και επειδή λίγο οι ...

1
Ο Περιφερειάρχης φέρνει ...

Με τον Απ. ...

1