Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά
Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά

Ζητείται για άμμεση πρόσληψη ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ

Στις νοτιοδυτικές πλαγιές ...

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ
ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΒΗ

Από τη Ρεντίνα ακολουθώντας ...

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

Δίπλα στο Φιλαδέλφιο ...

ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ

Από την δεκαετία του '60, οι ...

ΣΤΙΒΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ

Περίπου 43 χιλιόμετρα από την ...

Ι. ΒΑΛΕΡΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

egkainia4Εδώ και πολλά χρόνια η περιοχή μας πάσχει όσων αφορά τα θέματα υγείας. Αυτή την ανάγκη διέβλεψε και εκτίμησε ο Δρ. Ιωάννης Βαλερής , πολιτευτής με την Ένωση Κεντρώων, γνωστός στην περιοχή μας και δημιούργησε το κοινωνικό Ιατρείο στο Φιλαδέλφιο δήμου Βόλβης

.

Συνήθως είμαι εντελώς επιφυλακτική με τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην πολιτική εδώ όμως οφείλω να ομολογήσω ότι ο Δρ. Βαλερής είναι πρώτα γιατρός και μετά πολιτικός και αυτό είναι σπάνιο και ιδανικό. Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ το φιλανθρωπικό έργο στο οποίο επιδίδετε και θεωρώ ότι δίνει στους ανθρώπους του δήμου μας ( σε πολλά χωριά) κυρίως στους άπορους, όλη την πρέπουσα προσοχή που θα έπρεπε να δίνουν κάποιοι αρμόδιοι. Και όλα αυτά «αθόρυβα» και αν κάποιες ενέργειες του έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι απλά όχι για λόγους προσωπικής προβολής, αλλά γιατί δημοσιοποιούνται από μας τους ίδιους, τον κόσμο γενικά που αισθανόμαστε ευγνώμονες για αυτά που μας προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα.

egkainia1 egkainia2

egkainia3 egkainia5

Την Κυριακή λοιπόν στις 12 το μεσημέρι έγιναν τα εγκαίνια του κοινωνικού ιατρείου στο Φιλαδέλφιο σε μια σεμνή τελετή όπου παρέστησαν εκτός φυσικά του ίδιου του κ.. Ιωάννη Βαλερή ο Δήμαρχος κ. Λιάμας Διαμαντής – ο οποίος πραγματοποίησε και τα εγκαίνια - ο βουλευτής της Ε.Κ. Ιωάννης Σαριδης και ο αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας κος Παπάς και πλήθος κόσμου από την περιοχή.

egkainia6 egkainia7

egkainia8 egkainia9

Στο κοινωνικό ιατρείο πραγματοποιούνται μικροβιολογικές εξετάσεις, υπάρχει παθολόγος, καρδιολόγος ακτινολόγος ,οδοντίατρος, και επίσης εκτελούνται και υπερηχογραφήματα. Σύμφωνα με τον Δρ. Βαλερή, στο προσεχή διάστημα θα προστεθεί και ένας ουρολόγος. Όλες οι εξετάσεις γίνονται εντελώς δωρεάν.

egkainia10 egkainia11

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε και τη συμβολή του Δημάρχου κ. Λιάμα (να τα λέμε και τα καλά όχι μόνο τα άσχημα) και του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλαδελφίου που πρόσφερε το κτήριο και διαμορφώθηκε έτσι ώστε να λειτουργήσει το κοινωνικό ιατρείο αλλά και το κοινωνικό παντοπωλείο.


Τελειώνοντας θα ήθελα πολύ, να επισημάνω το γεγονός ότι στις καρδιές πολλών ανθρώπων της περιοχής ο κ. Ιωάννης Βαλερής στέκει σε περιοπη θέση, και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τον αποκαλούν οι απλοί άνθρωποι « ο Γιάννης μας ….». Να σας έχει ο θεός γερό κ. Γιάννη !!


 

Βιντεο : Ετ3 & filadelfio.gr

Γράφτηκε από τον/την Σούζυ Αρχοντή
ΓΙΑ ... ΓΕΛΙΑ !! (22/9)

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ...

1
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

...

1
ΑΔΙΚΟ ΤΟ 1-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ...

Αδικείται ο Πάοκ ...

1
ΓΙΑ …ΓΕΛΙΑ … (9 ΜΑΡΤΙΟΥ ...

Ο Γιωρίκας γυρίζει ...

1
ΓΙΑ ... ΓΕΛΙΑ !!! (28 ...

Ένας τύπος τα είχε ...

1
ΓΙΑ ΝΑ ...

Μια γριούλα καθώς ...

1
ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...

Μία όμορφη ...

1
ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ...

Ισως ένα μικρό ...

1
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΙΔΙΚΗ ...


Παιδική Εξοχή ...

1