Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά
Φροντίδα κυρίας στα Νέα Βρασνά

Ζητείται για άμμεση πρόσληψη ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ 2ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Ενοικιάζεται 2άρι σπίτι, ...

ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται μονοκατοικία 70 τ.μ. ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΛΟ

Πωλείται έπιπλο κατάλληλο για ...

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ

Πωλείται οικόπεδο 270 ...

ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ

Στις νοτιοδυτικές πλαγιές ...

ΑΝΟΙΞΙΑ
ΑΝΟΙΞΙΑ

Κοντά στο Φιλαδέλφιο ...

ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΣ

Το ιδανικό μέρος για όσους ...

ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ
ΝΕΑ ΜΑΔΥΤΟΣ

Ακολουθώντας την Εθνική Οδό ...

ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
ΛΟΥΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

Σε μικρή απόσταση από τη Νέα ...

ΣΤΑΥΡΟΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΙΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ! ΦΥΤΕΥΩ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

xroma1

Φέρτε όλοι ένα λουλουδάκι την Κυριακή 13 Μαίου, να κάνουμε μια όμορφη αρχή δράσεων, το χρειάζεται το χωριό μας το χρειαζόμαστε και εμείς για να ξεφύγουμε λιγάκι. Και χωρίς λουλουδάκι κάτι θα κάνετε αρκεί η συμμετοχή σας.

xroma3

 e-mail : Χρήστος Γκολιδάκης : Αγαπητέ βασιλη την Κυριακή το πρωί θα γίνει μια ωραία εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Σταυρού, στο κεντρικό πάρκο, με θέμα ''ελάτε να ομορφύνουμε τον τόπο μας φυτεύοντας ένα λουλουδάκι''. Καλό είναι να την προβάλουμε...

@ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @

- Ξεκίνησα το σημερινό ρεπορτάζ με την φιλοξενία της δημοσίευσης στον τοίχο της σελίδας του και το μήνυμα που μου έστειλε σήμερα το πρωί το μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού κ. Χρήστος Γκολιδάκης για την εκδήλωση της Κυριακής 13 Μαίου στο πάρκο του Σταυρού.

Θα ήθελα να σταθώ σε δύο κατά την γνώμη μου, πολύ σημαντικά πράγματα.

Το πρώτο είναι η παραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια της Δ. Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού που το πρωί της 13ης Μαίου θα ομορφύνει το κεντρικό πάρκο και τον Σταυρό μας. Χωρίς δεύτερη κουβέντα θα το προβάλουμε όσο μπορούμε περισσότερο και φυσικά θα είμαστε εκεί για να το καλύψουμε και να φιλοξενήσουμε τις απόψεις των διοργανωτών και όσων πάρουν μέρος στην λαμπρή αυτή εκδήλωση...

- Το δεύτερο στο οποίο θα ήθελα να σταθώ και νομίζω είναι ακόμα πιο σημαντικό και από την εκδήλωση, είναι η φράση της δημοσίευσης του κ. Γκολιδάκη... ''να κάνουμε μια όμορφη αρχή δράσεων, το χρειάζεται το χωριό μας..''

xroma2

Μερικά μεγάλα πράγματα λέγονται τόσο απλά, τόσο άμεσα που εκεί ακριβώς είναι και το μεγαλείο τους. Τα λόγια αυτά του Χρήστου τιμούν τόσο τον ίδιο σαν κάτοικο και νέο άνθρωπο της τοπικής μας κοινωνίας, όσο και σαν θεσμικό πρόσωπο. Αναγνωρίζει την ανάγκη να υπάρξει αρχή δράσεων και συμβάλει σ΄αυτήν.

Ότι, μα ότι και να χρειάζετε κάθε τόπος, το πρώτο που βοηθάει στο να λυθεί είναι η διαπίστωση του κάθε προβλήματος. Η εκτίμηση του, η αναγνώριση του και φυσικά ο σχεδιασμός και η προσπάθεια για την επίλυση του. Και ο Σταυρός πραγματικά χρειάζεται δράσεις. Χρειάζεται να βάλει τον πήχη ψηλά. Χρειάζετε το χρώμα, την αίγλη, την λάμψη μεγάλων και μικρών δράσεων και πινελιές οξυγόνου προβολής και φρεσκάδας.

stavros1

Είμαστε το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής, είμαστε η έδρα του δήμου, είμαστε από τα μεγαλύτερα τουριστικά κέντρα της Ελλάδας.

Ε, ας είμαστε και από τα πιο δραστήρια και τα πιο παργωγικά σε όλα μας. Στα πάντα μας.

Όμως δεν θα αφήσουμε αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους του συλλόγου μόνους τους στην προσπάθεια τους αυτή. Πρώτα θα βοηθήσουμε και μετά ας κρίνουμε όποιος θέλει και ότι θέλει. Όχι μόνο ανέξοδα λόγια από μακριά. Συμμετοχή, βοήθεια δίπλα τους και μετά όλα τα άλλα. Τα προβλήματα σίγουρα δεν λύνονται με τριάντα και σαράντα λουλούδια ή με κάποια άλλη εκδήλωση που θα γίνει. Λιγοστεύουν όμως. Είναι μια αρχή.

Και όπου γίνεται μια αρχή ακολουθούν και τα υπόλοιπα....  Τα λόγια και το μήνυμα του Χρήστου είναι μια μεγάλη αρχή για τον Σταυρό. Επιτέλους κάποιος από τους αιρετούς μας βγαίνει μπροστά και μιλά για την ανάγκη του χωριού να κάνει βήματα παραπάνω.

Το έχουμε ανάγκη αυτό  και όπως λέει και ένας κοινός φίλος μας εάν κάποιοι δεν βγάλουν τις γραβάτες.. προκοπή δεν θα κάνουμε! Και μεταξύ μας ούτε οι γραβάτες πειράζουν. Η αδράνεια πειράζει. Καιρός να την τσακίσουμε και να αρχίσουν να συμβαίνουν ακόμα πιο όμορφα πράγματα στον Σταυρό.

sylar5

Ας κάνουμε αυτή την αρχή την Κυριακή 13 Μαίου στις 10.00 το πρωί στο κεντρικό πάρκο Σταυρού φυτεύοντας ένα λουλούδι!

Και όπως γράφει και ο Χρήστος... ακόμα και χωρίς να φέρετε λουλούδι ΕΛΑΤΕ, κάτι θα κάνετε...

ΓΙΑ ΝΑ …..ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!! ...

Είναι δυο τύποι στο ...

1
ΓΙΑ ..ΓΕΛΙΑ !! (7/11)

Η πόρτα χτυπάει και ...

1
( ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 29 ΜΑΙΟΥ )

Ήταν μια πεθερά η ...

1
ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.... ΤΟ ...

Αν και ο καιρός ...

1
ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ ...

 

 • Μεγάλωσε ...
 • 1
  ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ...
  …2017 ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ...

  Την Κυριακή το πρωί ...

  1
  ΓΙΑ …ΓΕΛΙΑ … ( 29 ...

  Μια φορά και έναν ...

  1
  ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.... ...

  Κανταΐφι με τυριά


  ...

  1