Jinn
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Φεβρουαρίου 2015
(0 ψήφοι)

imagesΤο θρίλερ του Ajmal Zaheer Ahmad για το 2014, μια ιστορία με τζίνι, μαγεία, μυστήριο και παλιές κατάρες.

Ο Shawn (Dominic Rains) ζεί μαζί με την γυναίκα του Jasmine (Serinda Swan) και αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε ζευγάρι. Μέχρι που μια κασέτα από τον νεκρό πατέρα του τον ενημερώνει για το τι συμβαίνει, για το παρελθόν της οικογένειας του, αλλά και για το δικό του μέλλον. Μέσα από αυτό γνωρίζει τον Gabriel (Ray Park), αλλά και τον Πάτερ Westhoff (William Atherton). Αυτοί θα τον βοηθήσουν να αναπτύξει τις ικανότητες του, με τη βοήθεια ενός αλυσοδεμένου ασθενή σε ενα ίδρυμα για διαταραγμένα άτομα.

Για να λέμε την αλήθεια ιδιαίτερα τρομακτικό δεν ήταν, γι'αυτο και κατάφερα να το δώ άλλωστε, αλλά προσωπικά θεωρώ πως θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη δουλειά. Η ταινία υπόσχεται πολλά στο trailer, αλλά δεν αποδίδει τόσο στο σύνολο, εξού και οι χαμηλές βαθμολογίες. Η ιστορία έχει μια βάση και είναι καλή αυτή η βάση, αλλά το σενάριο θα μπορούσε να έχει αναπτυχθεί πολύ περισσότερο. Οι τρομακτικές σκηνές περιορίζονται στο σημείο που εμφανίζονται πρόσωπα απ΄το πουθενά, οπότε δεν είναι πολύ τρομακτικό. 

Γενικά, δεν με τρέλανε η ταινία ήταν κάτι πολύ μέτριο, εώς και άσχημο. Είχε μια καλή βάση ένα ενδιαφέρον trailer, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερα από αυτό που ήταν εν τέλει. Πάντως, αν είστε σαν εμένα και ενδιαφέρεστε να την δείτε όπως και να'χει, προτείνω να έχετε μια επιφύλαξη σε αυτό που περιμένετε από την ταινία, γιατί μερικώς είναι λίγο πατάτα. 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top