Νάγια Ευθυμιάδου

Νάγια Ευθυμιάδου

Με τις γιορτές να πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς όλες θέλουμε μια ανανέωση. Θέλουμε να είμαστε εμφανίσιμες και προσεγμένες. Ένας απλός τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι το μακιγιάζ μας. Τι προστάζει όμως η κάθε σεζόν;

Είναι ζήτημα εάν στην παγκόσμια ιστορία θα μπορούσαμε να συναντήσουμε άλλο πολεμικό πλοίο που να συνδέθηκε για σχεδόν μισό αιώνα τόσο στενά με την ιστορία και τα πεπρωμένα ενός έθνους.

farmaka12(Γραφει ο Τριανταφύλλου Ξενοφών(Φαρμακοποιός) - Για την << εναλλακτική ομάδα Φαρμακοποιών>>)

Οι φαρμακευτικές ουσίες ,ως πρώτη ύλη , για την παρασκευή ενός φαρμάκου ,παγκοσμίως ,είναι φανταστικά χαμηλές, ενώ το φάρμακο ως τέτοιο φτάνει στον ασθενή ,όχι καταναλωτή ή πελάτη ,σε υπερβολικά υψηλή τιμή, ακόμη κι αν υπολογισθούν και τα έξοδα της έρευνας κ.λ.π.

imagesΤο θρίλερ του Ajmal Zaheer Ahmad για το 2014, μια ιστορία με τζίνι, μαγεία, μυστήριο και παλιές κατάρες.

MV5BMTY1MTIxMjg2Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMjUyNzgwMjE. V1 SX214 AL Θέμα αυτού του άρθρου δύο βιβλία, που μετατράπηκαν σε δύο παραγωγές του 2014.

The Hobbit - The Battle of the Five ArmiesΗ ταινία της χρονιάς για το 2014!!! Για μένα τουλάχιστον!!

MV5BMTQxODA5MDkyNV5BMl5BanBnXkFtZTgwMDMyNjkzMjE. V1 SX214 AL Μιας και είναι γιορτινή εποχή, και μιας και τα Χριστούγεννα είναι από πάντα γιορτή της οικογένειας, σκέφτηκα να προτείνω δύο ταινίες που θα ήταν καλές για ένα βράδυ στο σπίτι.

2014-The-Maze-Runner-Movie-HD-WallpaperΧθες, λοιπόν, που γύρισα σπίτι μου ξανά, είπαμε να δούμε μια ταινία οικογενειακά.

legends-of-oz-dorothys-return-2013-blurayΜετά από τόσο καιρό απούσα, ήθελα να επιστρέψω με κάτι ευχάριστο για σας.

Σελίδα 1 από 6
Top