Ρούλα Παναγιωτίδου

Ρούλα Παναγιωτίδου

Πηγαίνοντας για Καβάλα από την παλαιά εθνική οδό,αμέσως μετά την Απολλωνία (Παζαρούδα),συναντάμε την Κοκκαλού,

Kαλόοο μεσημέερι...! Καλώς ήρθατε και σήμερα στο διαδικτυακό παρεάκι μας, μια όμορφη Κυριακή με ήλιο, όμως με πολύ κρύο!  Κοντά μας και το Cafe-Pizza ''MENTOZA" στον Σταυρό!

Καλησπέρα κι από μένα φίλοι του Volvinews..όλο και πιο Χριστουγεννιάτικη γίνεται η ατμόσφαιρα,να είχε και λίγο χιονάκιιι...λίγο όμως!!! Χρόνια πολλά στις Αννούλες που γιορτάζουν και ελπίζω να δώσουμε κι εμείς μια ευχάριστη νότα στη βραδιά σας!

Καιιι ναιι είναι αλήθεια...!!! Φέτος ο "Άγιος Βασίλης" θα περάσει και πάλι από τη Βαμβακιά για τους μικρούς μας φίλους! Ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Βαμβακιάς 

 

Και μετά τα μελομακάρονα ... σειρά έχουν οι κουραμπιέδες του Στέλιου Παρλιάρου! Καλές γιορτές να έχουμε,φίλοι μου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι προετοιμασίες αρχίζουν...! Μελομακάρονα από τον μοναδικό Στέλιο Παρλιάρο,δοκιμασμένα και πεντανόστιμα !!!!

Kαλή σας ημέρα φίλοι μου..ωραία μέρα ηλιόλουστη! Λοιπόον..να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη που εχθές σας άφησα χωρίς τραγουδάκι,όμως οι υποχρεώσεις..πολλές..!!!

Οπότε, να ευχηθώ Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας για χθες και Χρόνια πολλά στον ΣΤΕΛΙΟ-ΣΤΕΛΛΑ για σήμερααα!!! 

Καλημέρα τι λέτε για μια πιτούλα σήμερα? Κιμαδόπιτα,νόστιμη κι εύκολη...!

Γεια σας και χαρά σας...μαζί και σήμερα για να κλείσουμε την μουσική μας εβδομάδααα..!

Λοιπόν φίλοι μου,όταν μιλάμε για τη Σμύρνη,σχεδόν πάντα μεταφερόμαστε νοητά στα ματωμένα χώματα του τόπου που αμαύρωσαν για πάντα τις σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Όμως,αξίζει να θυμόμαστε πως προηγήθηκαν χρόνια με σεβασμό σε θεσμούς, παραδόσεις, ανεκτίμητες ηθικές αξίες που έσβησαν μαζί με εδάφη και ανθρώπινες ζωές.

Kαλό βράδυ φίλες και φίλοι..! Εδώ και γι αυτό το Σαββατοκύριακο να "μουσικοταξιδέψουμε" παρεούλα..Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα γεγονότα των προηγούμενων ημερών,το έκαναν επάξια οι συνάδελφοί μου,όμως εν έτη 2017 να χάνουν τη ζωή τους και τα σπίτια τους τόσοι άνθρωποι από την κακοκαιρία,το θεωρώ "άρρωστο"...! Αυτά και τίποτε άλλο....

Σελίδα 1 από 40
Top