ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΛΗΣΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΦΩΤΟ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

30 Μαϊος 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

pyrobolismosΛηστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στον αέρα για εκφοβισμό πριν από λίγο στο Λαγκαδά.

Σκηνές κυριολεκτικά από ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στον Λαγκαδά, με ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων από τα Λαγυνά να βλέπει τον τρόμο προσωποποιημένο, όταν πήγε να καταθέσει τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου σε υποκατάστημα της τράπεζας AlphaBank.

lagadaslisteia2

Οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, φάνηκε πως είχαν μελετήσει λεπτομερώς το δρομολόγιο και τις κινήσεις της ιδιοκτήτριας, που πραγματοποιούσε τη συγκεκριμένη διαδρομή αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Λίγο πριν μπει στο κατάστημα, ένας εκ των δραστών επιχείρησε να τραβήξει την τσάντα της. Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο ο θρασύτατος ληστής την γρονθοκόπησε προκειμένου να πάρει τη λεία του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ληστής πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με όπλο τύπου Καλάσνικοφ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά επιβιβάσθηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, όπου τον περίμενε ο συνεργάτης του και εξαφανίστηκαν. Στο άκουσμα των πυροβολισμών προκλήθηκε αναστάτωση στην πόλη του Λαγκαδά, με περιοίκους να καλούν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας κατέφθασαν άμεσα στο σημείο. Όπως ήταν λογικό περισυλλέγησαν οι κάλυκες από τις σφαίρες, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση του οπλισμού, ενώ δόθηκαν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, που είναι καλά στην υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η συγκεκριμένη έχει πέσει και άλλες φορές θύμα κλοπής, αφού άλλες δύο φορές ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους ληστές που τις έκλεψαν χιλιάδες ευρώ τα οποία και ήταν εισπράξεις των προηγούμενων ημερών. Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί και σε άλλες περιπτώσεις εγκληματικότητας που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στον Λαγκαδά, μεγαλώνοντας το αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

 

Πηγή: lagadas.net

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top