Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Προβλέπεται αίθριος και ζεστός για την εποχή καιρός με μεγάλη μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης που θα προκαλεί νέφωση στον ουρανό.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Με συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας ξεκίνησε η σημερινή ημέρα αλλά δεν πτωούμαστε ,είναι Παρασκευή και τις Παρασκευές μιας πιάνει κάτι ''τρελό''κυρία μου  , ''έρχεται''το Σαββ/κο οπότε είμαστε χαρούμενοι γιατί το Σαββ/κο είναι οι ημέρες που περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μας και με αυτούς που αγαπάμε ,καλή σας ημέρα αγαπητοί φίλοι της μουσικής στήλης ,καλημέρα στους αναγνώστες μας ,καλημέρα και στην ομάδα μας στο Facebook οπου εκεί καθημερινά τα μέλη που ακολουθούν την ανάρτηση και αφήνουν τα σχόλια τους πέρνουν μέρος στον μεγάλο μας Πασχαλινό διαγωνισμό που θα λήξη την Μ.Τετάρτη ,εσείς λοιπόν που αφήνετε τα σχόλια σας κάτω από ''Το Τραγούδι της ημέρας ''μπαίνεται αυτόματα στην μεγάλη μας κλήρωση ,σας είχα πει εξ 'αρχής όμως ότι μέχρι τρια σχόλια την ημέρα θα προσμετρούνται ,τα υπόλοιπα σχόλια που κάνει π.χ κάποιος φίλος διαγράφονται ,μέχρι τρια σχόλια την ημέρα παρακαλώ για να μπορούν όλοι να έχουν ισάξιες συμμετοχές .

Από την κλήρωση που θα προκύψει μετά την λήξη του διαγωνισμού θα βγούν τέσσερις τυχεροί φίλοι της σελίδας μας όπου και θα κερδίσουν οι δυο το Πασχαλινό γεύμα ( αρνάκι ,σαλάτες ,τσουρέκι ,γλυκό και ποτά ) και οι άλλοι δυο από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,όπως βλέπεται τα δώρα είναι πολύ μεγάλα και χρήσιμα μιας και ο χορηγός μας έχει έντονο το αίσθημα της βοήθειας μιας και το κοινωνικό του έργο είναι πολύ μεγάλο ,τα μεγάλα αυτά δώρα έχει την χαρά να σας τα προσφέρει ο ιατρός-ακτινολόγος και υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης κ Ιωάννης Βαλερής που και την Πρωτοχρονιά έκανε χαρούμενους τους τυχερούς μας και τους χάρισε το Πρωτοχρονιάτικο γεύμα ,είναι λοιπόν κοντά μας και τώρα και δίνει απλόχερα την αγάπη του ακόμη και με υλικά αγαθά ,τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τον κ Βαλερή μπορείτε άμεσα να τον βρείτε στο Facebook στο προσωπικό του προφίλ με το όνομα ''Ιωάννης Βαλερής ''και με ένα μήνυμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για το θέμα που θέλετε και μπορεί να βοηθήσει.

Τα βήματα για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας είναι απλά 

1) Κάντε LIKE κάτω από την ανάρτηση ''Το Τραγούδι της ημέρας ''καθημερινά από Δευτέρα ως και Κυριακή 

2) Αφήστε τα σχόλια σας ( μέχρι τρια την ημέρα ) 

Και καλή σας επιτυχία .

Ο ΚΑΙΡΟΣ 16/3/2018

Σήμερα Παρασκευή περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, φαινόμενα που βαθμιαία θα σταματήσουν, και παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα.

 

Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Παράλληλα αναμένεται σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και από τις απογευματινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα βόρεια πελάγη σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα με μεμονωμένους όμβρους μέχρι το απόγευμα κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-Newsbomb.gr

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16/3

37 Πέθανε ο Τιβέριος, Ρωμαίος αυτοκράτορας, επί των ημερών του οποίου σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός. (Γεν. 16/11/42 π.Χ.)

1900 Ο σερ Αρθουρ Εβανς ξεκινά ανασκαφές στα ερείπια της Κνωσού στην Κρήτη.

1920 Οι δυνάμεις της Αντάντ αποβιβάζουν δυνάμεις στην Κωνσταντινούπολη, διαλύουν την τουρκική Βουλή και συλλαμβάνουν την πλειοψηφία των βουλευτών, οπαδών του Κεμάλ

1921 Ο ελληνικός στρατός καταλαμβάνει το Αφιόν Καραχισάρ, κατά τη Μικρασιατική Εκστρατεία

1926 Ο Ρόμπερτ Γκόνταρντ εκτοξεύει με επιτυχία τον πρώτο πύραυλο με υγρά καύσιμα. Η πτήση διήρκεσε μόλις δυόμισι δευτερόλεπτα, η απόσταση που διήνυσε ήταν 55 μέτρα, ενώ το μέγιστο ύψος της τροχιάς του 12,4 μέτρα.

1935 Ο Αδόλφος Χίτλερ παραβιάζει τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, διατάζοντας τον επανεξοπλισμό της Γερμανίας και επαναφέροντας την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. (Ιδρυση της Βέρμαχτ)

1964 Οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ αποβιβάζονται στην Κύπρο, μετά τις διακοινοτικές ταραχές του Δεκεμβρίου και τη δημιουργία της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία.

1968 Γράφεται μία από τις μελανότερες σελίδες της αμερικανικής ιστορίας, όταν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, αμερικανικές δυνάμεις εισβάλουν στο χωριό Μάι Λάι και σκοτώνουν  αμάχους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Σε ολόκληρη την περιοχή οι Αμερικανοί ακολουθούν την τακτική της «καμένης γης», ώστε να μην παρέχεται καμιά βοήθεια στους κομμουνιστές αντάρτες Βιετκόνγκ. Μόλις ο υπολοχαγός Κάλεϊ δίνει τη διαταγή, αρχίζει η σφαγή. Οι Αμερικανοί στρατιώτες γαζώνουν με αυτόματα και χειροβομβίδες τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Εξοντώνονται έτσι 507 άνθρωποι - ανάμεσά τους 173 παιδιά, 76 μωρά και 60 γέροι.

1969 Συντρίβεται λίγο μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας, αεροπλάνο των εθνικών αερογραμμών της χώρας. Νεκροί και οι 155 επιβαίνοντες

1978 Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες ανακοινώνουν την απαγωγή του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Αλντο Μόρο, και απειλούν ότι θα τον εκτελέσουν αν δεν αποφυλακιστούν όσα μέλη της οργάνωσης έχουν συλληφθεί.

1995 Στις ΗΠΑ, η πολιτεία του Μισισιπή είναι η τελευταία που επικυρώνει νομοθετικά την τροπολογία του 1865 του αμερικανικού Συντάγματος, για την κατάργηση της δουλείας.

1996  Βραβεύεται με το βραβείο "Αργυρή Ταινία" στην Ιταλία ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ως καλύτερος Ευρωπαίος σκηνοθέτης.

2015 Νεκρός εντοπίζεται ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης. Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 6 Φεβρουαρίου και η υπόθεσή του απασχόλησε και απασχολεί το πανελλήνιο.

πηγή-thepressroom.gr 

Δυστυχώς το θέμα με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι κρατούμενοι στις φυλακές της Ανδιανούπολης δεν έχει λυθεί ακόμη μιας και η κυβερνώντες δεν δίνουν καμία σημασία στο μεγάλο αυτό Εθνικό μας ζήτημα ,είπαμε είναι οι γνωστοί κουκουλοφόροι οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να μην ασχολείτε κανένας με τα Εθνικά μας ζητήματα ,τα τσοντοκάναλα επίσης το έχουν σαν τέταρτο ,πέμπτο θέμα και έτσι τα παιδιά αυτά είναι στο έλεος της μοίρας τους.Σήμερα είναι οι Δ' Χαιρετησμοί Στην Υπεραγία Θεοτόκο και ας προσευχηθούμε όλοι να γυρίσουν οι Έλληνες στρατιωτικοί στα σπίτια τους.

Αυτά και για σήμερα ,καλό Σαββ/κο σε όλους ,να περάσετε πολύ ,πολύ όμορφα ακόμη και αν μείνετε στο σπίτι σας ,να βρείτε τον χρόνο και να δείξετε την αγάπη σας σε αυτούς που το αξίζουν ,εμείς μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα ,μη ξεχνάτε ότι ο διαγωνισμός ισχύει και το Σαββ/κο στην μουσική μας στήλη με την Ρούλα Παναγιωτίδου όπου αφήνετε και εκεί τα σχόλια σας ,σας στέλνω την θετική μου ενέργεια και την αγάπη μου από όπου και αν μας ''επισκέπτεστε''....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΛΟ ΣΑΒΒ/ΚΟ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.







Πάει ένα ζευγάρι σε έναν γνωστό και μη εξαιρετέο σε όλους τσοντοκινηματογράφο...

Ξεκινά η ταινία, όλα βαίνουν ομαλώς, ο πρωταγωνιστής δίνει τα ρέστα του, ο κόσμος φωνάζει "Δώστα όλα μεγάλε, δικό σου είναι" και άλλα επιφωνήματα κατάλληλα για την περίσταση...

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top