ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ …. 5 ΧΡΟΝΙΑ VOLVINEWS…
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Φεβρουαρίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

mhlopitaΚαλημέρα σε όλο τον όμορφο κόσμο του volvinews! Σήμερα μαζί με την καλημέρα μας έχουμε να κάνουμε και «δηλώσεις», και γι’ αυτό το λόγο η «καλημέρα» θα δημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα www.volvinews.gr  και δεν θα παραμείνει μόνο στην ομάδα volvinews στο facebook όπως κάθε μέρα. Γι αυτό πατήστε το σύνδεσμο … μη βαριέστε να πάτε στη σελίδα να διαβάσετε τα υπόλοιπα …

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου αποφασίσαμε οι συνεργάτες του volvinews να κόψουμε την πίτα μας. Για όσους είδαν το βίντεο της κλήρωσης που κάναμε με τη συνεργάτιδα Μαρία Μπακατζά το αναφέραμε ήδη. Αποφασίσαμε να συγκεντρωθούμε στο café bar Ακτιο στο Σταυρό στις 11 το πρωί να πιούμε και τον καφέ μας. Όπως αναφέραμε και στο βίντεο δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να σας καλέσουμε και να σας κεράσουμε μιας και από πίσω μας δεν υπάρχει χρηματοδότηση από πουθενά. Τώρα αν κάποιος βρεθεί εκεί, η επιθυμεί να έρθει είναι ευπρόσδεκτος να γνωριστούμε εμείς δεν κλείνουμε πόρτες ξέρετε, απλά επειδή μου αρέσουν οι σωστές εξηγήσεις το αναφέρω αυτό.

5years

Επ’ ευκαιρίας θα ήθελα να αναφερθώ και στα 5 χρόνια που κλείσαμε φέτος μιας και με το πρόβλημα στο χέρι μου δεν κατάφερα να το κάνω νωρίτερα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας, για την κατανόηση σας και ναι γιατί όχι για την αγάπη που μας δείχνετε μέσα από την καρδιά μου αλλά και εκ μέρους όλων των συνεργατών.
Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε όμορφες στιγμές, δύσκολες στιγμές, συγκινητικές στιγμές μαζί σας. Αλλά θεωρώ υποχρέωση μου να αναφερθώ και σε κάποιους άλλους παλιούς συνεργάτες που δεν είναι μαζί μας αυτή τη χρονική στιγμή που όμως συνέβαλαν στο να γίνει το volvinews αυτό που είναι σήμερα. Φυσικά θα μιλήσω και για τους τωρινούς συνεργάτες μου η οποίοι με περηφάνια το λέω , πρώτα είναι φίλοι και μετά συνεργάτες.

Θα αναφερθώ λοιπόν με την σειρά παλαιότητας, σε ένα παλιό συνεργάτη που για δικούς του λόγους δεν είναι μαζί μας, το Βασίλη Τσολάκη με τον οποίο περάσαμε μαζί πολλές δυσκολίες επειδή ακριβώς το volvinews ήταν στο ξεκίνημα του, πολλές ωραίες στιγμές και παρά πολλές συγκινητικές στιγμές που για αυτές τον ευχαριστώ πολύ, επίσης και για αυτά που πρόσφερε στο volvinews.

Θα μιλήσω ακόμα για τον Γιάννη Κοτζαγερίδη, τον Γιαννάκη μας έτσι τον φωνάζαμε και έτσι συνεχίζει να είναι και θα είναι πάντα. Ο Γιαννάκης μας ήταν η φωνή του volvinews από τα χωριά του ορεινού όγκου του δήμου μας και μας έβγαλε ασπροπρόσωπους πολλές φορές και φυσικά συνεχίζει να είναι από τους πιο καλούς φίλους του volvinews.

Από την ηλεκτρονική εφημερίδα πέρασε επίσης και ο Δημήτρης Πασσιάς ο οποίος λογω της επαγγελματικής του ιδιότητας είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσει, παρόλα αυτά κατά καιρούς συνεχίζει να μας στέλνει κάποιο άρθρο.

Η Ναταλί Ουργαντζίδου η οποία είναι πλέον πολύ μακριά μας (Ισπανία) και είχε αναλάβει τη στήλη της υγείας λόγω και της ιατρικής της ειδικότητας, αλλά οι υποχρεώσεις της είναι αρκετές και δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί. Αργότερα ..ίσως κανείς δεν ξέρει !!

Και να περάσουμε τώρα στους εν ενεργεία συνεργάτες με σειρά παλαιότητας στο volvinews. Φυσικά ο Χρήστος Ευθυμιάδης ο οποίος είναι η τεχνική μας βοήθεια, άλλωστε αυτός σχεδίασε και την ιστοσελίδα, άλλωστε χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και είναι πάντα παρόν σε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Η Μπάρμπι μας (Barbie), η Μαρία Μπακατζά, και όπως όλα τα κοριτσάκια αγαπάνε τη Μπάρμπι τους έτσι και εμείς εδώ (αγοράκια και κοριτσάκια) αγαπάμε τη δική μας Barbie. Θεωρώ ότι δεν θα βρείτε περισσότερο «ντόμπρο» άνθρωπο από το Μαράκι μας, που ότι έχει να πει το λέει στα ίσια και σε όποιον αρέσει.
Να συνεχίσω με τον «βράχο» του volvinews το πιο σταθερό άτομο από όλους μας, τη Ρούλα Παναγιωτίδου, με την οποία επίσης γνωριζόμαστε πολλά πολλά χρόνια, ευσυνείδητη και σοβαρή στην δουλειά αλλά τρυφερή , άνετη και κυρίως προστατευτική στις μεταξύ μας σχέσεις.

Ο Γιώργος Ρομόσιος που παρόλο το φόρτο εργασίας του βρίσκει ώρα να μας στείλει τα άρθρα του. Ελπίζω να τον δούμε και στην πίτα μας αν του έχει μείνει καθόλου χρόνος ελεύθερος η είναι κοντά στην περιοχή (μετακινείτε συνεχώς).

Ο Βαγγέλης Ζαρταλούδης που και αυτός είναι συνεργάτης εξ αποστάσεως λόγω της δικής του εργασίας αλλά όποτε μπορεί τα καταφέρνει να δίνει το παρόν και… χέρι βοηθείας.
Να πάμε τώρα και σε ένα ακόμα άντρα, τη σταθερή αξία του volvinews, που κάθε πρωί μας κάνει να χαμογελάσουμε, μας φτιάχνει την ημέρα, ο άνθρωπος που μας δίνει δύναμη και υπομονή να συνεχίζουμε. Ένα παράδειγμα αισιοδοξίας όταν μας καταβάλλουν κάποια προβλήματα. Μιλάμε για τον Ακη Κοτζαμανίδη φυσικά.

Η Νάγια Ευθυμιάδου, η νεανική φωνή, η νέα άποψη , η οποία δημιούργησε την στήλη έβδομη τέχνη , την έφτασε σε ένα καλό επίπεδο αλλά τώρα έχει περάσει στο επίπεδο των δημοσίων σχέσεων του volvinews.

Η Μαγδαληνή Αρτεμισία το νέο απόκτημα του Volvinews, που πήρε την στήλη έβδομη τέχνη την μετονόμασε σε λόγος και τέχνη και λόγω της απασχόλησης (όντας μια πολύ ταλαντούχα ποιήτρια) της ταιριάζει καλύτερα ο τίτλος.

Θεώρησα ότι είχα ανάγκη να μοιραστώ όλα αυτά μαζί σας, μαζί με την χαρά μου που έχω κοντά μου όλους αυτούς τους ανθρώπους, και επίσης την ευγνωμοσύνη μου σε όσους πέρασαν κατά καιρούς (όλα αυτά τα 5 χρόνια ) από το volvinews.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους μέσα από την καρδιά μου !

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top