Ευθυμιάδης Χρήστος

Ευθυμιάδης Χρήστος

800-3Καλημέρα σας,

Σεπτέμβριος εδώ και μερικές μέρες, φθινόπωρο για αυτούς που τους έλειψαν οι εποχές, τέλος μιας εποχής αρχή της επόμενης αλλά έτσι είναι η ζωή και η καθημερινότητά μας. Στιγμές. Που όλες μαζί κάνουν την αιωνιότητα. Αρκεί να τις ζούμε.

kazantzidis"Γεννιόμαστε μόνοι, πεθαίνουμε μόνοι.
Ανάμεσα στις δυο αυτές πραγματικότητες δημιουργούμε χίλιες και μια αυταπάτες ότι είμαστε μαζί κάθε είδους σχέσεις, φίλους και εχθρούς, αγάπες και μίση, έθνη, φυλές, θρησκείες. Δημιουργούμε κάθε είδους ψευδαισθήσεις μόνο και μόνο για να αποφύγουμε ένα γεγονός: ότι είμαστε μόνοι.

xanthiotisΝα σας τα πωωωωωωωωω........
Καλήν εσπέραν άρχοντες
κι αν είναι ορισμός σας
Χριστού την θεία γέννηση
να πω στ΄ αρχοντικό σας

FalcoΧρόνια είχα να το ακούσω (30;) αλλά το άκουσα σήμερα τυχαία. Μελωδικό κομάτι αν και το θέμα του είναι δραματικό.

bryan adamsΚαλημέρα καλημέρα,

Η μουσική δεν χρειάζετε πολλά λόγια για να την απολαύσεις ή ακόμα και για να χαλαρώσεις. Και μια κι είναι ακόμα καλοκαίρι ακούστε ένα δροσερό καλοκαιρινό διαχρονικό τραγούδι.

Πίνακας του Πικάσο - ΜητρότηταΣε γενικές γραμμές είμαι κατά των "ημερών" που είναι αφιερωμένες σε οτιδήποτε και βασικός σκοπός τους είναι το εμπορικό κέρδος και η εκμετάλευση της ημέρας. Καλές οι ημέρες της μάνας του πατέρα της φύσης και τόσες άλλες αλλά με γνώμονα τον απολογισμό των όσων πράξαμε ώστε να τιμήσουμε το εν λόγω πρόσωπο - αντικείμενο κατά την διάρκεια του χρόνου που πέρασε και να διορθώσουμε τα λάθη ή να βελτιώσουμε τις πρακτικές μας.

mhtropanosΑυτοί που λέγανε ότι θα είναι πάντα εδώ είναι αυτοί που φύγανε πρώτοι..!
Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις αδυναμία σε έναν άνθρωπο,
εσύ πάντα θα τον δικαιολογείς και εκείνος πάντα θα σε εκμεταλλεύεται!!!

Το 1ο  ΕΠΑ.Λ. ΣΤΑΥΡΟΥ  -ένα από τα δύο σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης -  συμμετέχοντας στην υλοποίηση του προγράμματος του «Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας» θα εφαρμόσει  το δυικό σύστημα εκπαίδευσης (μαθητεία) με συνολική διάρκεια του προγράμματος εννέα (9) μήνες και θα περιλαμβάνει: α) μαθητεία με εκπαίδευση στο χώρο εργασίας  (4 ημέρες/εβδομάδα) (Σε φορείς  του Δήμου Βόλβης) και β) μαθήματα Ειδικότητας στη σχολική μονάδα 1ο  ΕΠΑ.Λ. ΣΤΑΥΡΟΥ  (1 ημέρα/εβδομάδα).

 Γι αυτό το λόγο καλεί τους  Απόφοιτους-Πτυχιούχους  του Τομέα    Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών  να υποβάλλουν αίτηση :

 α) ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ.  ΣΤΑΥΡΟΥ  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 β) με fax στο  τηλέφωνα του 1ου ΕΠΑ.Λ.  ΣΤΑΥΡΟΥ  (2397065870)

 γ) αυτοπροσώπως στο 1ου ΕΠΑ.Λ.  ΣΤΑΥΡΟΥ 

 

Προθεσμία Υποβολής αιτήσεων

 

Οι ενδιαφερόμενοι (μέχρι 24 ετών) μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις

 

από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου  έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 14:00.

 

Αριθμός μαθητευομένων : 12 απόφοιτοι (Σε φορείς  του Δήμου Βόλβης)

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά) είναι τα ακόλουθα:

 

 

 

A)            Φωτοαντίγραφα των:

 

1.            απολυτηρίου ΕΠΑΛ και

 

2.            πτυχίου ΕΠΑΛ

 

3.            ταυτότητας

 

4.            αποδεικτικού ΑΜΚΑ

 

5.            αποδεικτικού ΑΦΜ

 

B)            Υπεύθυνη δήλωση  (Συνημμένο έγγραφο)

 

 

 

Οι απόφοιτοι της «τάξης Μαθητείας λαμβάνουν πτυχίο ειδικότητας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 5 μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πιστοποίησης των προσόντων τους από τον ΕΟΠΠΕΠ.

 

Το ποσοστό αποζημίωσης των μαθητευομένων του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας» ορίζεται στο εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) επί του νόμιμου, νομοθετημένου, κατώτατου ορίου του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη (22,83€), ήτοι 17,12€.

 

       Οι μαθητευόμενοι κατά το διάστημα της «Εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας − Μαθητείας στον εργασιακό χώρο», υπάγονται στην ασφάλιση, τόσο του κλάδου παροχών ασθένειας σε είδος, όσο και του κλάδου παροχών ασθένειας σε χρήμα, ο δε χρόνος ασφάλισής τους είναι συντάξιμος, διότι καταβάλλονται εισφορές για τους αντίστοιχους κλάδους κύριας και επικουρικής σύνταξης.

 

 

 

Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος στην α΄ φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού έτους-Τάξη Μαθητείας έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του

 

 

 

Πληροφορίες: 1ο ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΗΛ: 2397065660

 

http://1epal-stavr.thess.sch.gr

 

Κος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

Κιν. 6945503805

εδώ η αίτηση

 

 ekkleiciΘΕΜΑ: «Έκλειψη ηλίου 20ηςΜαρτίου 2015»

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015,η Σελήνη θα περάσει ακριβώς ανάμεσα στη Γη καιτον Ήλιο, προκαλώντας το γνωστό φαινόμενο της έκλειψης Ηλίου.

ethnoshmoΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

 

 

Σεμινάριο για την επικοινωνία γονέων και παιδιών

 

Διεξάγεται την Τετάρτη 30 Απριλίου, στις 19.00 στον Προφήτη σε συνεργασία

του δήμου Βόλβης και συλλόγων γονέων-κηδεμόνων

Σελίδα 1 από 16
Top