Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018

Τα στατιστικά της εντός έδρας νίκης με αντίπαλο τον ΑΣΚ Λαγκαδά με 58-50. Ο Αριστοτέλης βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 9 νίκες και 3 ήττες.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Παρασκευή σήμερα 19 Ιανουαρίου και βρίσκομαι εδώ κοντά σας για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι που ξεκινάει αμέσως τώρα.Καλή σας ημέρα κυρίες μου και κύριοι ,καλημέρα σε εσάς που εργάζεστε ,σε εσάς που μόλις ξυπνήσατε ,καλημέρα σε εσάς που απολαμβάνετε τον καφέ σας ,σε εσάς που ίσως να βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο χώρο και περιμένετε να έρθει η σειρά σας για να τελιώσετε κάποια δουλειά σας ,την καλημέρα μοτ σε όλους τους απανταχού Έλληνες και σε όλο τον δήμο Βόλβης που μπορεί χτες ''να μας πήρε και να μας σήκωσε''ο αέρας αλλά σήμερα είναι μια άλλη ημέρα με κρύο βέβαια αλλά και με ήλιο οπότε αδράξτε την ευκαιρία για οποιαδήποτε εξωτερική δουλειά αφού το επιτρέπει ο καιρός  μιας και κάτι πάει να αλλάξει το Σαββ/κο με πολλές βροχές και καταιγίδες.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 19/1/2018

Για σήμερα Παρασκευή 19-01-2018 η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό. Τοπικές βροχές από το βράδυ στα δυτικά. Ανεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά από τα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από -01 έως 11 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το βράδυ στα δυτικά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από -03 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-thepressroom

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19/1

1764 Γίνεται η πρώτη αναφορά για χρήση επιστολής - βόμβας. Ο δανός ιστορικός Μπόλε Λούξντορφ γράφει στο ημερολόγιό του ότι ο συνταγματάρχης Πόουλσεν δέχθηκε ένα πακέτο στο σπίτι του και όταν το άνοιξε αυτό εξερράγη και τον τραυμάτισε.

1827 Mάχη του Διστόμου: 600 μαχητές από το Σούλι και τη Λιβαδειά υπό τους Νότη Μπότσαρη και Δράκο νικούν στο Δίστομο 2.500 Tούρκους του Kιουταχή.

1915 Θορυβώδη συλλαλητήρια διοργανώνονται στην Πάτρα και στο Βόλο για την αύξηση της τιμής του ψωμιού στα 80 λεπτά.

1941 Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" με κυβερνήτη τον πλωτάρχη Μιχαήλ Χατζηκωνσταντίνου βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".

1941 Συνάντηση κορυφής των δυνάμεων του Άξονα στην Αυστρία. Ο Χίτλερ συμφωνεί να παράσχει βοήθεια στους Ιταλούς, στο πόλεμο στη Βόρεια Αφρική και ανακοινώνει στο Μουσολίνι την πρόθεσή του να άρει το βαλκανικό αδιέξοδο. Οι προθέσεις του Γερμανού δικτάτορα ωθούν το Μουσολίνι στην ανάληψη επιθετικής δράσης εναντίον των Ελλήνων.

1942 Γεννήθηκε ο συνθέτης, Γιώργος Χατζηνάσιος

1945 Ο σοβιετικός στρατός απελευθερώνει τους Εβραίους στο γκέτο του Λοντζ στην Πολωνία (του δεύτερου μεγαλύτερου εβραϊκού γκέτο μετά της Βαρσοβίας). Από τους 204.000 Εβραίους του γκέτο το 1940 επιζούν 877.

1947 Γεννήθηκε η ηθοποιός, Έλενα Ναθαναήλ

1947 Το ναυάγιο της «Χειμάρρας». Το επιβατηγό πλοίο "Χειμάρρα ",  που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης - Πειραιά, βυθίστηκε μετά την πρόσκρουσή του σε νάρκη στον Ευβοϊκό, παίρνοντας μαζί του στα παγωμένα νερά 383 ψυχές. Η τραγωδία συνέβη στις 4.10 το πρωί της Κυριακής, 1,5 μίλι από τη νησίδα Καβαλλιανή στον Κάτω Κάβο της Εύβοιας.  

1949 Ξεκινά η μεγάλη μάχη του Καρπενησίου, που έληξε στις 21/1 με νίκη των ανταρτών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. 

1949 Ο βασιλιάς Παύλος αναθέτει στο Θεμιστοκλή Σοφούλη το σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

1952 Διοργανώνεται πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα.

1952 Ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Πλαστήρα, Κ. Ρέντης, αναγγέλλει ότι ο Ν. Μπελογιάννης και άλλα 28 στελέχη του ΚΚΕ παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία της κατασκοπίας.

1955 Το επιτραπέζιο παιχνίδι "Σκραμπλ" κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα καταστήματα της Αυστραλίας και της Αγγλίας. Εμπνευστής του, ο αρχιτέκτονας Άλφρεντ Μπατς.

1965 Τη διάλυση της Νεολαίας Λαμπράκη δια της δικαστικής οδού "εφόσον αποδειχθεί η εξάρτησίς της από το ΚΚΕ" εξαγγέλλει ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου.

1965 Απεργιακό κύμα πλήττει την Ελλάδα, καθώς γιατροί κάθε βαθμίδας, ναυτικοί και σιδηροδρομικοί απεργούν, διεκδικώντας την αύξηση των αποδοχών τους.

1966 Η Ίντιρα Γκάντι εκλέγεται για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ινδίας.

1972 Ανακοινώνεται ότι το νέο αεροδρόμιο των Αθηνών στα Σπάτα, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της προμελέτης, θα αρχίσει να λειτουργεί στο τέλος του 1979 και ότι το αεροδρόμιο του Ελληνικού θα γίνει πάρκο...

1994 Συλλαμβάνεται στην Ιταλία με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους ο Λορέντσο Παντσαβόλτα, πρώην πρόεδρος της Καλτσεστρούτσι, που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής.

1997 Ο Γιάσερ Αραφάτ επιστρέφει στη Χεβρόνα ύστερα από 30 χρόνια και πανηγυρίζει την αποχώρηση και του τελευταίου Ισραηλινού από την πόλη αυτή της Δυτικής Όχθης.

2010 Ανακοινώνεται ότι τα θύματα της νέας γρίπης στη Ελλάδα έφτασαν τα 100.

2010 Η βρετανική σοκολατοβιομηχανία Cadbury ανακοινώνει ότι συμφώνησε την εξαγορά της από την αμερικανική Kraft Foods για 11,5 δισεκατομμύρια λίρες

πηγή-thepressroom.gr

Αυτά και για σήμερα Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και θέλω πρώτα να σας ευχηθώ να περάσετε ένα όμορφο Σαββ/κο ,να είστε κοντά με ανθρώπους που το αξίζουν ,να μην ''κοιτάτε''πίσω για κανέναν λόγο ,να κοιτάτε μόνο μπροστά και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να ''καταπατήσει''τα συναισθάματα σας ,φροντίστε να μη γίνεστε υποχείριο του καθενός βλάκα που νομίζει ότι μπορεί ''να σας αγοράσει''...

Αποδεσμευτείτε από τα πράγματα. Αφήστε τα να φύγουν. Απαγκιστρωθείτε. Κανείς δεν παίζει με σημαδεμένη τράπουλα στη ζωή, έτσι λοιπόν μερικές φορές κερδίζουμε και μερικές χάνουμε. Μην ελπίζετε να σας δώσουν κάτι πίσω, να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας, να ανακαλύψουν τη μεγαλοφυΐα σας, να κατανοήσουν την αγάπη σας.

Σταματήστε να ανοίγετε την τηλεόραση των συναισθημάτων σας και να βλέπετε συνέχεια την ίδια εκπομπή που σας δείχνει πόσο έχετε υποφέρει από μια απώλεια: Αυτό απλώς σας δηλητηριάζει, τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το να μην αποδεχόμαστε εpωτικούς χωρισμούς, υποσχέσεις για δουλειά που δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία εκκίνησης, αποφάσεις που αναβάλλονται συνεχώς στο όνομα της «ιδανικής στιγμής». Πριν αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο, πρέπει να ολοκληρωθεί το παλιό: Πείτε στον εαυτό σας ότι αυτό που πέρασε δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ.

Θυμηθείτε ότι κάποτε μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτό το πράγμα ή αυτόν τον άνθρωπο – τίποτα δεν είναι αναντικατάστατο, η συνήθεια δεν είναι ανάγκη. Μπορεί να μοιάζει προφανές, μπορεί να είναι ακόμα κ δύσκολο, άλλα είναι πολύ σημαντικό.

Κλείνοντας κύκλους. Όχι από υπεροψία, από αδυναμία ή από αλαζονεία, απλώς επειδή κάτι δεν είναι πια μέρος της ζωής σας. Κλείστε την πόρτα, αλλάξτε δίσκο, καθαρίστε το σπίτι σας, τινάξτε τη σκόνη. Σταματήστε να είστε αυτός που ήσασταν και μεταμορφωθείτε σ’ αυτόν που είστε.Χαμογελάστε και αγαπήστε τον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά.Μη ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας που τρέχει στην ομάδα μας στο facebook ,κάντε την ''βόλτα'' σας εκεί και αφήστε τα σχόλια σας κάτω από την δημοσίευση ''Το Τραγούδι της ημέρας''και μπείτε στην κληρωση για δωρεάν μαθήματα με πιστοποιημένο πτυχίο Ecdl από τον πιστοποιημένο δάσκαλο -εξεταστή κ Χρήστο Ευθυμιάδη στο εξεταστικό κέντρο που διαθέτει στην Ασπροβάλτα ,περισσότερα όμως μπορείτε να μάθετε στην ομάδα μας στο facebook.Ανανεώνουμε το μουσικό και ενημερωτικό μας ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός μέχρι τότε ......Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Πάνε δύο φίλοι για κυνήγι στο βουνό και λέει ο ένας:

- Έχε τον νου σου, μέχρι να κατουρήσω.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top