Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018

Παρά το γεγονός ότι ο Όμηρος τον χαρακτηρίζει ξανθό, Netflix και BBC κατηγορούνται για υποκρισία και ρατσισμό από χρήστες του Διαδικτύου, καθώς άλλαξαν τους ιστορικούς ήρωες με το «έτσι θέλω»

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου

Εύχομαι ολόψυχα σ'όλους να έχουμε μια δημιουργική και υγιείς χρονιά

και στους Αθλητές μας χωρίς τραυματισμούς.

Μία μικρή ανασκόπηση για τα πρωταθλήματα της Ένωσης μας μέχρι στιγμής

Στην Ά κατηγορία και ποίο συγκεκριμένα στον Β΄ΟΜΙΛΟ έχουμε την "ταλαιπωρημένη"ομάδα του ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ λόγω των χιλιομετρικών αποστάσεων

που διανύει κάθε Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί.

Ξεκίνησε Νοθρά θα έλεγα και βρίσκεται πλασματικά στην Προτελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά πιστεύω θα ανακάψει στο Β΄Γύρο του Πρωταθλήματος.

Στην ίδια Κατηγορία στον Γ΄ΟΜΙΛΟ έχουμε την ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ στην κορυφή με την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΟΧΟΥ να ισοβαθμούν.

Η όμαδα της ΘΥΕΛΛΑΣ καθέ χρονιά αγωνίζεται χωρίς άνχος καθώς στην ομάδα είναι μια ΠΑΡΕΑ όλοι τους και τους αρέσει αυτό που κάνουν στον

αγωνιστικό χώρο.

Ευχάριστη Έκπληξη του ομίλου είναι η ομάδα του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ όπου στην πρώτη χρονιά της στην Ά Κατηγορία

η ομάδα βρίσκεται δίκαια στην 7 θέση της βαθμολογίας όπου αν ήταν ποίο προσεκτική σε κάποια παιχνίδια ίσως ήταν ποίο ψηλά

στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Στην Β΄Κατηγορία στον 5΄όμιλο

έχουμε ένα ενδιαφέρον υπολογίσιμο πρώταθλημα όλες οι ομάδες μάχονται ξεχωριστά για να πετύχουν το σκοπό τους που

έχει βάλει από την Αρχή του Πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ βρίσκεται στην 2 θέση του πρώταθλήματος μαζί με ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ

και ΔΙΓΕΝΗ ΚΡΥΝΟΡΙΟΥ. Ποιό κάτω της βαθμολόγιας είναι η ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ του ΗΡΑΚΛΗ ΜΟΔΙΟΥ,

ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ και ΠΑΟΚ ΑΝΟΙΞΙΑΣ πιστεύω όλες οι ομάδες θα τα δώσουν όλα και στο τέλος θα κάνουν ταμείο.

Η δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος έιναι η ομάδα του ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ όπου είναι ουραγός και δύσκολα θα συνέλθει 

διότι στο τελευταίο αγώνα δεν κατέβηκε στον ΔΡΥΜΟ όπου έπαιζε με την τοπική ΔΟΞΑ.

Στην Γ΄Κατηγορία στον 4΄όμιλο 

Έχουμε σ'ενα όμιλο "παρωδία" (προσωπική άποψη) καθώς συμμετέχουν μόνο 6!!! ομάδες

στην 2΄θέση βρίσκεται Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗ στην 3 θέση η ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ

στην πρωτελευταία θέση του πρωταθλήματος η ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ

είναι σίγουρο ό,τι όλες οι ομάδες του Πρωταθλήματος θα ανακάψουν εύκολα δύσκολα.

Περιλιπτικά θα ήθελα να πω καλή δύναμη σ'όλους αυτούς που ανακατεύονται με το 

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ σε οποιοδήποτε πόστο και να βρίσκονται και ποίο 

συγκεκριμένα στους παράγοντες των ομάδων διότι διανύουμε δύσκολες οικονομικές εποχές.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και μόνο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Υ.Γ οι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που ανεβαίνουν είναι εντελώς συμπτωματικές και τυχαίες.

 

 

 

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Kάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι του, με τις 180 κότες.

Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει "κικιρίκου" και... ψοφάει.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Παρασκευή σήμερα 5 Ιανουαρίου Παραμονή Των Φώτων και είμαι εδώ κοντά σας για να ''κλείσουμε''όμορφα τον κύκλο των Εορτών και να ευχηθούμε για ακόμη μια φορά να έχουμε μια καλή και Ευλογημένη χρονιά με υγεία ,υγεία και όλα τα άλλα μπορούμε με την Βοήθεια Του Θεού και την θέληση μας ...να τα αντιμετωπίσουμε! Καλή σας ημέρα αγαπητοί μου μουσικόφιλοι ,καλημέρα σε όλο το παρεάκι στην ομάδα μας στο facebook ,καλημέρα σε όλο τον κόσμο .Πάμε να δούμε όμως με λίγα λόγια ,τον καιρό ο οποίος συνεχίζει με τις ανοιξιάτικες διαθέσεις του μιας και όπως άκουσα χτες στις ειδήσεις σε μεγάλο κανάλι ,διανύουμε τις Αλκυονίδες ημέρες ,μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη 9/1/2018 .

Ο ΚΑΙΡΟΣ 5/1/2018

Για σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου η ΕΜΥ προβλέπει καλό καιρό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά και νοτιά τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα σύντομα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ στα ανατολικά με γρήγορη εξασθένηση.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-thepressroom.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5/1/2018

1500 Ο Λουδοβίκος Σφόρτσα καταλαμβάνει το Μιλάνο.

1589 Πέθανε η βασίλισσα της Γαλλίας, Αικατερίνη των Μεδίκων

1809 Με τη Συνθήκη των Δαρδανελίων λήγει ο αγγλοτουρκικός πόλεμος του 1807-1809. Η συνθήκη διασφάλιζε ενισχυμένα οικονομικά προνόμια για τη Βρετανία με αντάλλαγμα την προάσπιση της ακεραιότητας της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Προέβλεπε τέλος την απαγόρευση διάπλου από τα Στενά οποιουδήποτε πολεμικού πλοίου.  1822 Ο Ηλίας Μαυρομιχάλης, γιος του Πετρόμπεη, επικεφαλής περίπου 600 Μανιατών, αποβιβάζεται στο Αλιβέρι και αναλαμβάνει την ηγεσία της Επανάστασης στην Εύβοια για την απελευθέρωση της Καρύστου.

1825 Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Δουμάς συμμετέχει για πρώτη φορά σε μονομαχία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν τραυματίζεται σχεδόν καθόλου. Το μόνο που χάνει είναι το... παντελόνι του, το οποίο θα πέσει κατά τη διάρκεια της μονομαχίας.

1837 Με ψήφισμά του, ο Δήμος Αθηναίων ζητά από τον βασιλιά Όθωνα την παροχή Συντάγματος.

1855 Γεννήθηκε ο Αμερικανός εφευρέτης του ξυραφιού με λεπίδα ασφαλείας και ιδρυτής της βιομηχανίας ξυριστικών ειδών «Gillette», Κινγκ Καμπ Ζιλέτ

1913 Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος: Η Ναυμαχία της Λήμνου: Τρία ελληνικά θωρηκτά και οκτώ αντιτορπιλικά, με επικεφαλής το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ, καταναυμαχούν τον τουρκικό στόλο και τον αναγκάζουν να κρυφτεί οριστικά στα Στενά. Οι Τούρκοι μετρούν μεγάλες υλικές και ανθρώπινες απώλειες, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας υπάρχει μόνο ένας τραυματίας.

1914 Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford ανακοινώνει εβδομάδα πέντε εργάσιμων ημερών, εφαρμογή οκταώρου κι ελάχιστο ημερομίσθιο πέντε δολαρίων για τους εργαζομένους της

1919 Στη Γερμανία, ιδρύεται το κόμμα των Ναζί, με την αρχική ονομασία Κόμμα Γερμανών Εργατών, από έναν κλειδαρά, τον Αντον Ντρέξλερ, έναν πολιτικό μηχανικό, το Γκότφριντ Φέντερ και ένα θεατρικό συγγραφέα, το Ντίτριχ Εκαρτ. Αργότερα θα πάρει το όνομα Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών (NSDAP). Το 54ο μέλος του κόμματος που θα γραφτεί είναι ο άσημος, τότε, Αδόλφος Χίτλερ που το 1923 θα αναλάβει την αρχηγία του.

1933 Αρχίζει η κατασκευή της περίφημης γέφυρας Γκόλντεν Γκέιτ, στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

1938 Γεννήθηκε ο βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος

1939 Η Αμέλια Έρχαρτ, η πρώτη γυναίκα αεροπόρος, κηρύσσεται νεκρή. Ηταν αγνοούμενη από τις 2 Ιουλίου 1937.

1940 Λαμβάνει χώρα η πρώτη επίδειξη του ραδιοφώνου στα FM των ΗΠΑ.5 πειραματικοί ραδιοσταθμοί καταφέρνουν να εκπέμψουν σε ραδιοφωνικό δίκτυο στα FM, κατά μήκος 5 πολιτειών. Η ενέργεια αυτή θεωρείται η πρεμιέρα της ευρείας χρήσης των FM στη ραδιοφωνία.

1941 Τα ελληνικά αντιτορπιλικά «Βασίλισσα Όλγα», «Βασιλεύς Γεώργιος», «Σπέτσες», «Ψαρά» και «Κουντουριώτης» περνούν από το στενό του Οτράντο, που ελέγχεται από τον ιταλικό στόλο, και βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις του κόλπου του Αυλώνα.

1943 Η εντεκάχρονη Ελίζαμπεθ Τέιλορ υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής MGM και γυρνά την πρώτη της ταινία "Lassie Come Home".

1944 Η London Daily Mail γίνεται η πρώτη υπερωκεάνια εφημερίδα.

1945 Δεκεμβριανά: Έπειτα από 33 μέρες σκληρών μαχών Δεκεμβριανά: Οι δυνάμεις του ΕΛΑΣ αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την Αθήνα και τον Πειραιά, υπό την πίεση των υπέρτερων κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων.

1959 Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, αφού εγκαταλείπει το Λαϊκό Κόμμα, εισέρχεται στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή ως αντιπρόεδρος.

1964 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας συναντά τον Πάπα Παύλο ΣΤ' στο Όρος των Ελαιών. Είναι η πρώτη συνάντηση των προκαθημένων των δύο Εκκλησιών από την εποχή της Συνόδου Φεράρας - Φλωρεντίας το 1438.

1981 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου, η ηγεσία των ΚΚΕ και ΚΚΕ (εσ.) και ο Γεώργιος Μαύρος δεν συμμετέχουν στην επίσημη τελετή της ένταξης της χώρας μας στην ΕΟΚ.

1998 Βάνδαλοι αποκεφαλίζουν τη «Μικρή Νεράιδα», το σύμβολο της Κοπεγχάγης.

2002 Με υπόμνημά του, ο έκπτωτος μονάρχης Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ αξιώνει από το ελληνικό δημόσιο πάνω από 190 δισ. δραχμές, ζητώντας επιπλέον αποζημιώσεις για "οδύνη και ταπείνωση", εκτός των απαιτήσεών του για κινητή και ακίνητη περιουσία. Συγνώμη και όχι αποζημίωση θα πρέπει να ζητήσει ο έκπτωτος μονάρχης, απαντά η κυβέρνηση.

2005 Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν τον μεγαλύτερο πλανήτη - νάνο του ηλιακού μας συστήματος, την Έρις.

2009 O Λίον Πανέτα, πρώην προσωπάρχης στο Λευκό Οίκο επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, διορίζεται νέος αρχηγός της CIA από τον Μπαράκ Ομπάμα.

2009 Η τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας εξαπολύει επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της διμοιρίας Α-542 στο υπουργείο Πολιτισμού. Από την επίθεση τραυματίζεται ο Διαμαντής Ματζούνης.

πηγή-thepressroom.gr

Πριν σας αποχαιρετήσω για το Σαββ/κο ,να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε αύριο Θεοφάνεια και την επόμενη του Αγίου Ιωάννη ,να χαίρεστε όσους έχετε στην οικογένεια σας  όπως και εγώ τους δικούς μου ανθρώπους ,υγέια ,ευτυχία και ηρεμία εύχομαι σε όλους σας ανεξαιρέτως,μαζί Πρώτα Ο Θεός την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 Ιανουαρίου με πολλά και διάφορά ,μέχρι τότε να είστε όλοι σας καλά ,να περάσετε πολύ ,πολύ όμορφα το τριήμερο και να είμαστε γεροί και του χρόνου ,για να γιορτάσουμε τις Άγιες αυτές Ημέρες .Κόσμε μου όμορφε χαμογελάστε και κοιτάξτε μόνο μπροστά ....Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

Top