×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ" ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ...
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Φεβρουαρίου 2012
(0 ψήφοι)

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελλήσποντος», μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που συνέβαλαν για αυτό τα μέλη του Συλλόγου. Η επί πολλά έτη πρόεδρος του Συλλόγου κ. ¨Εφη Παπαποστόλου στην ομιλία της ευχαρίστησε τα μέλη για τις προσπάθειες τους στο δύσκολο έργο τους που λόγο της ύφεσης γίνεται δυσκολότερο.

Μίλησε για τους στόχους του Συλλόγου και της προσπάθειες των μελών και της ίδιας και επίσης αναφέρθηκε το γεγονός της οικονομικής κατάστασης η οποία έχει σαν αποτέλεσμα πολλές δραστηριότητες να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν μιας και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι είναι πλέον οικονομικά αυτοκέφαλοι.

pita politistikos asprovalta1

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος Ο.Π.Α.Π. κ. Βασιλάκης Δημήτρης, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκομένους μια καλή και δημιουργική χρονιά, μετά από ερωτήσεις αναφέρθηκε με τη σειρά του στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας οι οποίοι φτάνουν τους 120 περίπου. Τόνισε ότι δυστυχώς το πρώτο πράγμα που πλήττεται από την οικονομική κατάσταση είναι ο πολιτισμός και ότι κύριο μέλημα του Δήμου είναι ότι αφορά τα παιδιά και γενικά την παιδεία.

pita politistikos asprovalta2

Λόγο της επικείμενης λήξης της θητείας του Συμβουλίου του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Ελλήσποντος",αναφέρθηκε το θέμα διεξαγωγής εκλογών σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Για την ακριβή ημερομηνία των εκλογών θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

pita politistikos asprovalta3

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top