Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

O γιός ενός Άραβα σεΐχη πήγε για σπουδές στη Τσεχία.

Μετά από ένα μήνα γράφει στους δικούς του:

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Έτσι διακόπηκε και το σερί του Αριστοτέλη με εντός έδρας ήττα από την Προοδευτική με 41-50, μετά από κακή επιθετικά εμφάνιση.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλβης διοργανώνει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημεράκι τη Θεατρική Παράσταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Μια 21χρονη κρητικοπούλα σκαρφαλώνει σιγά σιγά στην κορυφή του καλλιτεχνικού πατινάζ, συνοδεία της μουσικής του Μπετόβεν. Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Παπαδάκη 

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Με τα μέτρα αποτελεσματικής αντιμετώπισης των «κόκκινων» δανείων να μπαίνουν πολύ ψηλά στη σημερινή ατζέντα του Eurogroup, αφού αυτή θα βάλει τις βάσεις της συμφωνίας για την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης, η έναρξη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στην Ελλάδα είναι πιο κοντά παρά ποτέ.

Κατηγορία ΓΕΝΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής εφαρμογής μέσω της οποίας όλοι όσοι ενοικιάζουν ακίνητα μέσω της πλατφόρμας Airbnb θα καλούνται να δηλώσουν τις κατοικίες που ενοικιάζουν, σε ποιον τις ενοικιάζουν και για πόσο χρονικό διάστημα, βρίσκεται η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Καλημέρα σας αγαπητέ μου κόσμε και καλή μας εβδομάδα.Δευτέρα λοιπόν 6 Νοεμβρίου και ακόμη ένα μουσικό και ενημερωτικό ''ταξίδάκι''ξεκινάει με  χαρά ,θετική ενέργεια (όσο μπορώ να σας την μεταδώσω),με την γνηστή μας ενημέρωση για τον καιρό ο οποίος μάλιστα καιρός τίνει τις επόμενες ημέρες να ''αλλάξει''και να μας βάλει και πάλι σε φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο σκηνικό ,καθώς επίσης και το τι συνέβη σαν σήμερα 6/11 ,είμαι έτοιμη ,σας καλός ορίζω στην μουσική μας παρέα και σας περιμένω στην ομάδα μας στο facebook για να πούμε τις πιο όμορφες καλημέρες του διαδυκτίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 6/11/2017

Με ήλιο, τοπικές νεφώσεις, αλλά στη δυτική Ελλάδα τη Δευτέρα και την Τρίτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες (πιθανώς τοπικά ισχυρές), θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο διήμερο. Την Τετάρτη, τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν σχεδόν όλη τη χώρα.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις, τη Δευτέρα 5 με 7 μποφόρ με μικρή ενίσχυση την Τρίτη και εξασθένηση την Τετάρτη, ενώ στα ανατολικά τη Δευτέρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και νότιοι από την Τρίτη 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ.
 
Τέλος, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία από μείον 1 έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.
 
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/11/2017

355 Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β' δίνει τον τίτλο του Καίσαρα στον ανιψιό του Ιουλιανό, τον μετέπειτα Παραβάτη.

1479 Γεννήθηκε η βασίλισσα της Ισπανίας, Ιωάννα Α' της Καστίλης

1494 Γεννήθηκε ο Οθωμανός σουλτάνος, Σουλεϊμάν Α΄ο Μεγαλοπρεπής

1814 Γεννήθηκε ο Βέλγος εφευρέτης μουσικών οργάνων, Αδόλφος Σαξ, ο οποίος εφηύρε και το σαξόφωνο

1860 Ο Αβραάμ Λίνκολν εκλέγεται 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

1893 Πέθανε ο Ρώσος συνθέτης, Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι

1901 Έλληνες φοιτητές διαμαρτύρονται για τη μετάφραση του Ευαγγελίου. Πυρπολούνται εφημερίδες. Θα προκληθεί μεγάλη κρίση.

1917 Α' Παγκόσμιος Πόλεμος: Λήγει η τρίτη μάχη του Υπρ, όταν οι Καναδοί και οι Αυστραλοί κυριεύουν το Πασεντάλε. Καταφέρνουν να προχωρήσουν μόνο 8 χλμ σε τρεις μήνες, ενώ ο αριθμός των νεκρών φτάνει τις 240.000.

1926 Στη φασιστική Ιταλία ξεκινά η θέσπιση μιας σειράς νόμων για την απαγόρευση της λειτουργίας των μη φασιστικών πολιτικών κομμάτων και οργανώσεων της χώρας.

1928 Εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ ο Χέρμπερτ Χούβερ.

1932 Εκλογές στη Γερμανία. Οι Εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ παραμένουν πρώτο κόμμα στο Ράιχσταχ με το 33,1% των ψήφων και 196 έδρες, παρότι υφίστανται απώλειες.

1943 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Σοβιετικοί επανακτούν το Κίεβο, σχεδόν μετά από δυο χρόνια γερμανικής κατοχής.

1958 Εγκαινιάζεται το Διυλιστήριο πετρελαίου στον Ασπρόπυργο.

1960 Ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του στην Ευρώπη. Αντιμετωπίζει για το Κύπελλο Πρωταθλητριών την τσεχοσλοβακική Σπάρτακ Χράντετς και χάνει με 1-0.

1961 Μεγάλες πλημμύρες σημειώνονται στην Αθήνα με 43 νεκρούς.

1964 Με απόφαση της Βουλής, στην οποία πλειοψηφεί η Ένωση Κέντρου, τερματίζεται το μετεμφυλιακό καθεστώς. Καταργούνται το Γ' Ψήφισμα, οι εξορίες και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.

1978 Ο Σάχης ελέγχει το στρατό στην Περσία, ύστερα από εξέγερση δύο ημερών. Ο Χομεϊνί από το Παρίσι καλεί το λαό σε εξέγερση.

1983 Ο Τουργκούτ Οζάλ κερδίζει τις εκλογές στην Τουρκία με το κόμμα της "Μητέρας Πατρίδας" και γίνεται πρωθυπουργός

1985 Ο αμερικανικός τύπος αποκαλύπτει το σκάνδαλο Irangate. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρέιγκαν επέτρεψε την αποστολή όπλων στο Ιράν, παρά την απαγόρευση.

1987 Το κλαμπ «Ρόδον», πρώην κινηματογράφος επί της οδού Μάρνη, ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του ροκ. Θα κλείσει το Μάιο του 2005, λόγω ιδιόχρησης.

1989 Πέθανε η συγγραφέας, Μαρία Ιορδανίδου

1992 Η Ελλάδα υπογράφει στη Μαδρίτη τη Συνθήκη του Σένγκεν.

2006 Πέθανε ο Τούρκος πολιτικός που διατέλεσε πλειστάκις πρωθυπουργός της χώρας του, Μπουλέντ Ετσεβίτ.

''ΤσαγκαροΔευτέρα'' λοιπόν και όχι πολλά ,πολλά ,λίγα και καλά για να μπορέσουμε να κάνουμε και καμιά δουλειά.Αυτά για σήμερα αγαπητοί μου φίλοι ,σας ξανά εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα ,μια δημιουργική εβδομάδα μια ευλογημένη εβδομάδα με πολύ όμορφα πράγματα στην ζωή σας.Χαμογελάστε ,δείτε τα πράγματα αλλιώς ,μην ασχολείστε με τους άλλους ,δώστε χρόνο στον εαυτό σας και παραμείνετε κοντά σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη.Μαζί και πάλι αύριο Πρώτα Ο Θεός και πριν σας στείλω τα φιλιά μου να σας πω ότι σας αφιερώνω με πολύ αγάπη το σημερινό τραγούδι της ημέρας...Φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

 

Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος.

Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top