ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |00a0e3 (1075)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΡΕΙΣ… ΚΙ Ο ΑΙΣΩΠΟΣ!» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΟΡΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ - 8 ΙΟΥΛΙΟΥ

Νέα ημερομηνία Τετάρτη 13 Ιουλίου

Η παιδική διαδραστική παράσταση του Μικρού Βορρά «Τρεις… κι ο Αίσωπος!» στο Ανοιχτό ΘέατροΑσπροβάλτας,

Πριν μερικές μέρες ειχα την χαρά να παρακολουθήσω ενα ρεσιταλ πιάνου που πραγματοποιηθηκε στην Ασπροβαλτα, στην αιθουσα πολλαπλων χρήσεων του Λυκειου.
Kαι λεω οτι ειχα την χαρά γιατι πραγματικά ηταν κατι εξω απο τα συνηθισμένα στην περιοχή μας, και ηταν αληθινά μαγικό. 

Το Volvi Piano Duo είναι ενα πιανιστικό ντουέτο που ξεκίνησε δειλά τα πρώτα του βήματα το 2018.

Ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Ithaca (Ιθάκη) “εκπαιδεύτηκε” κατάλληλα, ώστε να αποκαταστήσει για πρώτη φορά αρχαία ελληνικά κείμενα με ακρίβεια της τάξης του 72%, όταν χρησιμοποιείται σε συνεργασία με ιστορικούς.

«Απ΄ ό,τι κάλλη έχει άνθρωπος, τα λόγια έχουν τη χάρη

να κάμουσιν κάθε καρδιάν παρηγοριά να πάρει»

Σήμερα γιορτάζει η Βαμβακιά!!! Μπορεί φέτος οι εκδηλώσεις να είναι αρκετά περιορισμένες και να μην πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι του χωριού, η εκκλησία όμως τιμά την μνήμη του Αγίου του χωριού, του Αθλοφόρου και Ιαματικού Παντελεήμων! Ο Άγιος Παντελεήμων γεννήθηκε περί τα μέσα του 3ου αιώνα στη Νικομήδεια της Βιθυνίας, στη Μικρά Ασία.

Καλησπέρα φίλοι μας, καλή χρονιά με υγεία! Κι αφού υποδεχτήκαμε το νέο έτος, να μην το γιορτάσουμε και με έναν χορό για να μας πάει καλά η χρονιά..? Έτσι λοιπόν, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΜΒΑΚΙΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ" 

Εκφράζουμε την ανείπωτη χαρά και περηφάνια για τη μέγιστη τιμή που μας έκανε ο Μίκης Θεοδωράκης με τη γενναιόδωρη πράξη του να χαρίσει το όνομά του

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΜΒΑΚΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ! Μόλις δέκα ημέρες μας χωρίζουν από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Παντελεήμονα!
Ένα μικρό χωριό,ένας μεγάλος σύλλογος!

Σελίδα 1 από 77
Top