Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα όλη μέρα αγαπητοί μου φίλοι και ξεκινάει το ''μουσικό μας ταξιδάκι'' και για σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου σε ένα κλίμα θα'λεγα όχι και πολύ όμορφο μιας και μετά το προχθεσινό Συλλαλητήριο της Αθήνας ο κόσμος είναι αγανακτησμένος με αυτούς που κυβερνούν για όλα αυτά που ''βγαίνουν''και λένε( για τον κόσμο) ,κατηγορίες ,πολλές κατηγορίες  και ξέρετε τι δεν μπορώ να καταλάβω ; για πιο λόγο ;;;γιατί τόσο μένος γιατί τόσο διαχωρισμός ,γιατί τέλος πάντων όλη αυτή η κατάσταση από τους αριστερούς κυρίως ανθρώπους που αν ανατρέξουμε στο παρελθόν και στο Συλλαλητήριο του 1992 βλέπουμε ότι όλοι αυτοί που εξαπολύουν όλην αυτήν την ''λάσπη''περί ακροδεξιά στοιχεία και φασίστες όσοι βρέθηκαν στην Αθήνα ,είναι οι ίδιοι που τότε ήταν μια γροθιά με τον λαό ,από την θέση φυσικά του 4% ,και μάλιστα ακόμη και οι εφημερίδες των κύκλων τους είχαν πολλές αναφορές για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ,δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω γιατί τώρα που είναι στην κυβέρνηση έχουν αντιστρέψει τους ρόλους τους και εναντιώνονται με τον κόσμο ,πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω και ας βγει κάποιος να μας δώσει μια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό ,το ξέρουμε ότι αυτοί που κυβερνούν εναντιώνονται πάντα με τις μάζες αλλά αυτό το πράγμα, για  ένα τόσο σοβαρό Εθνικό ζήτημα που πιέζουν τόσο πολύ οι Αμερικανοί και αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι ,η κατάσταση είναι δραματική στα ''εσωτερικά''μας μιας και μια μικρή μερίδα ανθρώπων ''βιάζει''την Εθνική μας υπερηφάνια ,τα Εθνικά μας ''πιστεύω'',τα πατριωτικά μας αισθήματα ,μπορούμε να κάνουμε όμως και το άλλο ,να κάνουν και αυτοί μια συγκέντρωση ( με ρημαγμένα μαγαζιά ,μολότωφ ,καμένοι σκουπιδοτενεκέδες ,καμμένα αυτοκίνητα ) αντί-συγκέντρωση για να εκφράσουν την γνώμη τους ότι θέλουν σύνθετο όνομα για την γείτοννα χώρα και μετά θα δούμε τι μέλι γενέσθαι ,επίσης πολλοί είναι αυτοί που ζητούν να γίνει δημοψήφισμα ,αλλά και αν γίνει αυτό κατά την δική του άποψη το ναι θα γίνει όχι και το όχι θα γίνει ναι όπως και στο προηγούμενο δημοψήφισμα ...Θέλω να τελιώσω εδώ γιατί κουράστηκα να μου βάζουν την ταμπέλα του ''φασίστα''την ταμπέλα του ακροδεξιού ,γιατί αγαπώ την χώρα μου ,και αφού βάζετε στον κόσμο αυτές τις αισχρές ταμπέλες θέλω να σας ρωτήσω εσείς στην προκειμένη περίπτωση πως λέγεστε;;;;;;;Προδότες ,αυτό.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 6/2/2018

Για σήμερα Τρίτη 06-02-2018 η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά και νότια 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες .Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου. 

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Μακεδονία όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: ανατολικών διευθύνσεων 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 01 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-thepressroom.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 6/2/2018

1825 Καταδικάζεται και φυλακίζεται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ως ηγέτης της αντικυβερνητικής παράταξης, μεσούσης της Ελληνικής Επανάστασης. (Β’ Εμφύλιος Πόλεμος).

1833 Ο Όθωνας γίνεται ο πρώτος σύγχρονος βασιλιάς της Ελλάδας.

1885 Η κυβέρνηση του Χαρίλαου Τρικούπη καταρρέει, εξαιτίας του επεισοδίου Νίκολσον και της βαριάς φορολογίας.

1900 Ιδρύεται το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

1919 Πραγματοποιείται η πρώτη εμπορική πτήση στην Ευρώπη, όταν ένα εμπορικό αεροπλάνο, με το όνομα «Γολιάθ» ολοκληρώνει το πρώτο μετ επιστροφής ταξίδι του μεταξύ Παρισιού και Λονδίνου.

1923 Οι Σέρβοι ζητούν μέρος του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για το εμπόριο τους, χωρίς να θίγεται η ελληνική κυριαρχία.

1930 Σαν σήμερα η Αλίκη Διπλαράκου εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ευρώπη», που διεξάγεται στο Παρίσι. Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, αναδεικνύεται η ομορφότερη γυναίκα της Ευρώπης για το 1930.

1943 Ο οικονομικός πληρεξούσιος του Ράιχ στην Ελλάδα Νέστλερ, σε έγγραφό του προς την Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από τα κατά τον μήνα Φεβρουάριο 1943 εμβασθέντα 6.000.000.000 δραχμές, αναλογούν 3.000.000.000 δραχμές εις τον Γενικόν Λογαριασμόν (δηλαδή έξοδα κατοχής) και 3.000.000.000 εις τον Ειδικόν Λογαριασμόν (δηλαδή πιστώσεις)». Αυτή η επισήμανση καταδεικνύει ότι οι αρχές Κατοχής «δανείζονταν» χρήματα από την Ελλάδα.

1952 Πεθαίνει ο βασιλιάς της Αγγλία Γεώργιος ΣΤ. Τη θέση του παίρνει η κόρη του, Ελισάβετ Β’.

1982 Καταργούνται με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας οι ποδιές των μαθητών στα σχολεία.

1997 Σαν σήμερα καταστρέφονται στη Ρωσία, από πυρκαγιά 3.000 σπάνια βιβλία του 16ου και 19ου αιώνα, τα οποία βρίσκονταν στη βιβλιοθήκη του αστεροσκοπείου Πούλκβορ, στην Αγία Πετρούπολη.

πηγή-gnomi.gr

Τέλος και για σήμερα ,όλοι κάνουμε λάθη ,κανένας δεν είναι αλάνθαστος ,και οι παλιές κυβερνήσεις και όλοι ,απλά όσο περνούν τα χρόνια ,καλό θα ήταν να μην διχάζουμε τον λαό ,γιατί ο κόσμος θα σας ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ,ο κόσμος θα σας στηρίξει με την ψήφο του ,οπότε να έχετε τα μούτρα να βγείτε και να ζητήσετε την ψήφο του καθενός και να μπορείτε να τον κοιτάξετε στα μάτια ,γιατί ο κόσμος θα θυμηθεί ,είμαι σίγουρη ότι θα θημηθεί που τον αποκαλείτε ''ακροδεξιό''και φασίστα,εξαγρειώνετε τον κόσμο ,σεβαστείτε την αγάπη για την Πατρίδα που έχει ο κόσμος ,δεν νομίζω να σας κάνει ζημιά ,η ζημιά έχει γίνει ήδη αφού και εσείς οι προδότες δυστυχώς ακολουθείτε άλλη γραμμή από αυτήν που θέλει και επιζητάει ο κόσμος ,δεν παίρνετε λοιπόν στα σοβαρά τον λαό και να είστε σίγουροι πως ο λαός ....δεν ξεχνά!

 

Ένας Πόντιος παρουσιάζεται σε μια εταιρία που ζητάει ξυλοκόπους για να πιάσει δουλειά .

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top