Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα όλη μέρα αγαπητέ μου κόσμε και για σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ,μια βροχερή και κρύα ημέρα αλλά ακόμη έχουμε χειμώνα μπροστά μας απ'ότι φαίνεται και έτσι θα πορευτούμε και τις επόμενες ημέρες ίσως και τους επόμενους μήνες μιας και το Πάσχα φέτος είναι πολύ νωρίς και όπως διαβάζω σε πολλές επίσημες σελίδες για τον καιρό ,φαίνεται ότι ο χειμώνας είναι ...μπροστά μας.

Υγεία να έχουμε κυρίες μου και κύριοι και καλοδεχούμενη η όποια αλλαγή του καιρού ,αλλαγή στο πολιτικό σύστημα πότε θα δούμε διότι αν παρακολουθείτε τα ΜΜΕ θα διαπιστώσατε ότι όλα μα όλα πάνε κατά διαόλου δυστυχώς...και όπως είπα και χτες δεν κουνιέται φύλλο ,άρα ότι γίνετε καλά να πάθουμε ....Ο πρόεδρος του ψευδοκράτους των Σκοπίων συναντήθηκε χτες με την Μέρκελ ή οποία του τόνισε ,αφού τον αποκάλεσε Μακεδόνα προθυπουργό ,ότι άμεσα πρέπει να δοθεί λύση για το όνομα ....Ο άλλος ο ένας από τους υπουργούς του ψυχάκια Ερντογάν ,συναντήθηκε (με τον δεύτερο ) και του τόνισε ότι είμαστε με εσάς δηλ με το ψευδοκράτος των Σκοπίων ..και φυσικά στην Ελλάδα κυρίαρχο θέμα, χωρίς αποδείξεις προς στιγμήν βέβαια ,η Novartis και χαμός μέσα στην βουλή όπου μέχρι και αυτή η γριά πρόεδρος που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα διαολόστειλε κάποιον από τους 300 που έτυχε να είναι στο βήμα εκείνην την στιγμή ,εγώ σας είπα ότι μας κυβερνούν άχρηστοι χωρίς καμία παιδεία ...Και μεγάλο αγκάθι για τους Έλληνες πολίτες οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας ,όπου χτες στην Θεσσαλονίκη έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης έγινε χαμός από αγανακτησμένους πολίτες που επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο πάνω από την μεγάλη καγκελόπορτα του υπουργείου.....Και ξαναλέω δεν κουνιέται τίποτα ,και κανείς ,να καθήσουμε λοιπόν αναπαυτικά στους καναπέδες μας και να είμαστε απλοί θεατές στο ''χαντάκωμα''της χώρας μας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 22/2/2018

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Βροχερός θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη (22/2), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

 

Στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται καταιγίδες που τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές.

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη και λίγα χιόνια στα ορεινά με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητού 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 12 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα θαλασσιά - παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 6 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Read more:www.newsbomb.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22/2

1821 Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης διαβαίνει τον Προύθο για να κηρύξει την Επανάσταση στη Μολδοβλαχία

1822 Η Νάουσα υψώνει τη σημαία της Επανάστασης. Παρά την ηρωική αντίσταση των κατοίκων της, υπέρτερες οθωμανικές δυνάμεις θα ανακαταλάβουν τη Νάουσα στις 13 Απριλίου, προχωρώντας σε σφαγές. Για την συνεισφορά της στον Αγώνα για την απελευθέρωση από τους Τούρκους, η Νάουσα είναι η μόνη πόλη που φέρει τον τίτλο «ηρωική», με Βασιλικό Διάταγμα του 1955.

1848 Ξεσπά η λεγόμενη «Φεβρουαριανή Επανάσταση» στη Γαλλία: Η απαγόρευση ενός συμποσίου στο Παρίσι με θέμα την «καθολική ψηφοφορία» προκαλεί έντονες λαϊκές αντιδράσεις, που μετατρέπονται σε επαναστατική εξέγερση, η οποία με τη σειρά της οδηγεί στην ανατροπή της λεγόμενης «Ιουλιανής μοναρχίας». Τα γεγονότα στο Παρίσι λειτουργούν σαν σπινθήρας για το ξέσπασμα εξεγέρσεων σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

1857 Πέθανε ο εθνικός μας ποιητής, Διονύσιος Σολωμός, ο οποίος έγραψε τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν», απόσπασμα του οποίου καθιερώθηκε ως Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας.

1932 Ο Αδόλφος Χίτλερ θέτει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές στη Γερμανία.

1940 Ενθρονίζεται στο Θιβέτ ο νέος πεντάχρονος Δαλάι Λάμα.

1956 Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Σβώλος,  καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος ΠΕΕΑ και γραμματέας των Εξωτερικών, της Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Λαϊκής Διαφώτισης

1973 Πέθανε η ηθοποιός Κατίνα Παξινού, βραβευμένη μεταξύ άλλων το 1944 με το βραβείο Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο έργο «Για ποιον χτυπά η καμπάνα» και το 1949 με το Βραβείο Κοκτώ στο Φεστιβάλ Μπιάριτς για την ερμηνεία της στην ταινία «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα»

1986 Το Τριμελές Εφετείο Πειραιά αθωώνει τους πέντε φύλακες, που είχαν θεωρηθεί πρωτόδικα υπεύθυνοι για την τραγωδία της «Θύρας 7» στο γήπεδο Καραϊσκάκη και είχαν καταδικασθεί σε φυλάκιση 10 ετών.

1993  Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αποφασίζει τη δημιουργία Διεθνούς Δικαστηρίου για τα εγκλήματα στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

1993 H «Ορχήστρα των Χρωμάτων» υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Μάνου Χατζιδάκι δίνει συναυλία διαμαρτυρίας κατά του Νεοναζισμού με έργα Βάιλ, Λιστ και Μπάρτοκ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιέχει ένα κείμενο - μανιφέστο του μεγάλου έλληνα συνθέτη κατά του νεοναζισμού, με τίτλο «Σκέψεις και παρατηρήσεις για το αναζωογονημένο φαινόμενο του νεοναζισμού».

1994  Στις ΗΠΑ, ο αξιωματούχος της CIA, Όλντριτς Έιμς, συλλαμβάνεται με τη σύζυγο του με την κατηγορία της διενέργειας κατασκοπίας υπέρ της ΕΣΣΔ και της Ρωσίας.

Και κάπως έτσι αυτά τα λίγα ...για σήμερα ,εύχομαι να σας μεταφέρω όπως μπορώ όλα αυτά που σχολιάζω με τον δικό μου τρόπο ,τώρα αν κάποιοι νιώθουν δυσαρεστημένοι με αυτά που γράφω εννοώ ,δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι ,αυτή είμαι ,αυτά πιστεύω και αυτά νιώθω ότι πρέπει να πω .Λογικά βάση καιρού στα ορεινά του δήμου και των όμορων δήμων ,θα υπάρχει χιονόπτωση όποτε αν αντιληφθείτε κα΄τι τέτοιο δώστε μεγάλη προσοχή.Εμείς μαζί και πάλι αύριο Παρασκευή για το ''κλείσιμο''της ενημερωτικής μας εβδομάδας,περάστε όμως  από το facebook για να πούμε τις πιο όμορφες καλημέρες του διαδυκτίου ,αυτά προς το παρών να έχετε μια όμορφη ημέρα και προσέχετε τα status μερικών ανισόρροπων ανθρώπων που μέσα από την δική τους αθλιότητα προσπαθούν να προσβάλουν τον υπόλοιπο κόσμο ,είναι το χειρότερο είδος αυτήν την στιγμή που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δεν έχουν κανένα επίπεδο στην ζωή τους μιας και αυτά που ''περνάν''μεσα από την διαδυκτιακή τους ζωή (για τους άλλους ) τα κάνουν αυτοί στο έπακρο ,ειδικά κάτι ανεγκέφαλα κορίτσια που στο μυαλό τους έχουν μόνο πως θα ρίξουν στάχτυ στα μάτια του κόσμου ....για γίνετε λίγο πιο ευπρεπείς επιτέλους ,τα έχετε ισοπεδώσει όλα και καλά θα κάνετε να κοιτάξετε λίγο το σπίτάκι σας και όχι ...........τους υπόλοιπους !!!!

Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

 

 

Ένα νεαρό ζευγάρι που μόλις είχε παντρευτεί πήγε να ζήσει σε μια πολύ ήσυχη περιοχή της πόλης.

Ένα πρωί, ενώ έπιναν τον καφέ τους , η νεαρή σύζυγος παρατήρησε, κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρο, πως η διπλανή άπλωνε τα ρούχα της.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top