ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

1375785 659254797425549 605868872 nΑγαπητές μου κυρίες και αγαπητοί μου κύριοι Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας Πολλά ,να είμαστε όλοι καλά και να ευχηθούμε Η Ανάσταση Του Κυρίου μας να φέρει στον καθένα μας υγεία ,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία ,ευημερία και αισιοδοξία σε κάθε σπιτικό και χαρμόσυνα γεγονότα στην Χώρα

μας .Ελπίζω και εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες ,είδα αρκετούς εδώ μέσα ότι όντως περάσατε όμορφα ,ότι είδατε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ,ότι φάγατε πολύ και ήπιατε ακόμη πιο πολύ ,βοήθησε και ο καιρός και ήταν όλα υπέροχα ,επιστρέψαμε όμως και είμαι εδώ κοντά σας με ανεβασμένη την διάθεση για πολύ όμορφα πράγματα εδώ στην μουσική στήλη του #volvinews .Σας καλημερίζω ,σας εύχομαι και καλή εβδομάδα και υποδεχόμαστε τους χορηγούς μας το κατάστημα ''FRIEND''στον Σταυρό απέναντι από το καλοκαιρινό λούνα παρκ ,τον γνωστό σε όλους μας Θοδωρή με γυναικεία και αντρικά ενδύματα και αξεσουάρ για όλες τις ώρες και φυσικά με την τελευταία λέξη της μόδας,χαρίζει σε έναν τυχερό μας μια δωροεπιταγή των 25 ευρώ όπου θα την εξαργυρώσει το τυχερό μας μέλος μετά από την κλήρωση και αφού έχει κάνει τα βήματα που ζητάμε από την στιγμή που ξεκίνησε ο διαγωνισμός αφήνοντας στα σχόλια τις ευχές του ,θα την εξαργυρώσει λοιπόν στο κατάστημα αγοράζοντας ρούχα που επιθυμεί ...Επίσης να υποδεχτούμε και το αγαπητό Σούπερ Μάρκετ Βασίλης Σιώμος στην στάση του ΚΤΕΛ ''κανάλι''στον Σταυρό που σας χαρίζει μια δωροεπιταγή των 20 ευρώ όπου θα την εξαργυρώσει ο τυχερός φίλος /φίλη ψωνίζοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά ,σε απορρυπαντικά ,χαρτικά ,καλλυντικά ,είδη τροφίμων και ποτά στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς.Για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα θέλουμε να αφήσετε στα σχόλια τις ευχές σας και διεκδικήστε τα πολύ τέλεια δώρα μας που πιστέψτε με είναι αρκετά...Καλή σας επιτυχία ...
Ο ΚΑΙΡΟΣ 18/4/2017
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας με σποραδικές μπόρες κυρίως στα βόρεια και στα υπόλοιπα ορεινά τμήματα. Την Πέμπτη, τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Οι άνεμοι την Τρίτη θα στραφούν σταδιακά σε νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ, την Τετάρτη θα ενισχυθούν λίγο στο Αιγαίο, ενώ την Πέμπτη και από τα δυτικά θα γίνουν βοριάδες με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και την Πέμπτη και άνοδο την Τετάρτη.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές βροχές. Βορειοδυτικοί και σταδιακά νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 12 έως 19 βαθμούς.
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 18/4
1988: Επιχείρηση «Αλογάκι της Παναγίας». Ναυμαχία μεταξύ Αμερικανικού και Ιρανικού Ναυτικού στον Περσικό Κόλπο, κατά τη διάρκεια του Ιρανοϊρακινού Πολέμου (1980-1988). Διαρκεί μία ημέρα και είναι η μεγαλύτερη ναυμαχία από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Ιρανοί χάνουν 2 πολεμικά και 6 περιπολικά σκάφη, ενώ οι Αμερικανοί ένα ελικόπτερο.
1996: Δεκαοκτώ έλληνες τουρίστες πέφτουν νεκροί και άλλοι δεκαέξι τραυματίζονται σε τρομοκρατική επίθεση φανατικών ισλαμιστών έξω από το ξενοδοχείο Europa στο Κάιρο. Την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση «Γκαμά αλ Ισλαμίγια», που έχει ως στόχο ισραηλινούς τουρίστες.
2004: Θλιβερά επεισόδια εκτυλίσσονται πριν από το ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο του πρωταθλητή, παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει η αστυνομία. Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού που δεν διαθέτουν εισιτήριο, επιδίδονται σε πετροπόλεμο και συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κάνουν χρήση καπνογόνων και δακρυγόνων, μετατρέποντας για ώρες την περιοχή γύρω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε πεδίο μάχης. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίζονται εννέα αστυνομικοί και δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού. Για την ιστορία, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.
Αυτά λοιπόν αγαπητέ μου κόσμε ,σας είπα ότι η διάθεση μας είναι ανεβασμένη και εύχομαι να συνεχίσει να είναι στα καλύτερα της και σας ζητώ να έρθετε στην παρέα μας ,σε αυτήν την τρελή μουσική παρέα με όλα τα δώρα που έχουμε για εσάς και που για να τα κερδίσετε αρκεί να μας αφήνετε καθημερινά τα σχόλια σας και με όσες φορές σχολιάζετε τόσες και οι συμμετοχές σας.Εγώ σας αφιερώνω το πολύ ανεβασμένο τραγούδι και σας εύχομαι τα καλύτερα ,να είμαστε εδώ και του χρόνου για να πούμε πάλι το Χριστός Ανέστη...Φιλιά στα μούτρα σας.....ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!


K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top