TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 5/11/17
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

05 Νοεμβρίου 2017
(0 ψήφοι)

Bonjour...! Πολύ καλημέρα σας..! Η Ρούλα Παναγιωτίδου και γι αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί σας, ααααα..έτσι για ξεκίνημα είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου στις εποχές του ραδιοφώνου...καιιι

πάμε να "ταξιδέψουμε" σε όμορφα μουσικά μονοπάτια μέσα από την στήλη μας! Για σήμερα σας έχω άλλο ένα ΝEΟ τραγουδάκι από την φωνή του Σταμάτη Γονίδη, ενός μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη.

Γεννήθηκε στην Κύθνο στις 16 Σεπτεμβριου του 1957. Αποφάσισε σε μικρή ηλικία να αφήσει τον τόπο του και να γίνει ναυτικός. Ακολουθούν δύσκολα χρόνια στη θάλασσα με φοβερά εμπόδια αλλά και νέες εμπειρίες. Μέσα στα καράβια, όταν οι υποχρεώσεις το επέτρεπαν, γράφει μουσική και στίχους, ενώ ερμηνεύει κιόλας. Ανεβάζει τη διάθεση της παρέας των συναδέλφων, οι οποίοι βλέποντας τις ικανότητές του, τον παροτρύνουν με την πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί περισσότερο, ακόμα και σαν επάγγελμα με το τραγούδι. Ο ίδιος είχε ήδη το μικρόβιο του καλλιτέχνη και δεν άργησε να πάρει την απόφαση για στροφή της καριέρας του. Η επαγγελματική σχέση με το τραγούδι ξεκινάει ζωντανά σε κάποια νυχτερινά κέντρα της Λιβαδειάς και της Χαλκίδας. Οι άνθρωποι των στούντιο δεν αργούν να ανακαλύψουν τον "θησαυρό" πίσω από την παρουσία του Σταμάτη Γονίδη και ο πρώτος του δίσκος το 1986 με τίτλο:«Προηγήσε έρωτά μου», γίνεται πραγματικότητα. Αμέτρητες οι μεγάλες επιτυχίες με τα τραγούδια που έχουν ερμηνευτεί από εκείνον ή τα έχει γράψει για δημοφιλείς συναδέλφους του. Πολύπλευρο το ταλέντο του Σταμάτη στη σύνθεση, αλλά και τη στιχουργική. Βέβαια το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η μελωδική φωνή του με τις τεράστιες δυνατότητες και τα απίστευτα "γυρίσματα" που έχει λατρέψει το ελληνικό κοινό. Ο Σταμάτης εκτός απο σπουδαίος καλλιτέχνης, είναι και ένας ταλαντούχος συγγραφέας, καθώς το βιβλίο του με τίτλο: «Ιπτάμενος λαγός» πήγε τόσο καλά σε πωλήσεις και φυσικά έγινε αγαπητό στον κόσμο. Πέρα απο τις συγγραφικές του ικανότητες, ο γνωστός τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει και με άλλα του ταλέντα. Συγκεκριμένα, παράγει ένα απο τα πιο γευστικά κρασιά, το όνομα του οποίου είναι:«Άγιος». Πρόκειται για ένα κρασί για το οποίο ο Σταμάτης Γονίδης είναι πολύ περήφανος που το παράγει.
Οι μεγάλες επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη, τα σουξέ του Σταμάτη Γονίδη είναι αμέτρητα!!! Μας έχουν διασκεδάσει μέχρι το πρωί και μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που όποιο κομμάτι κι αν ερμηνεύσει, θα το κάνει μεγάλη επιτυχία!!!

Αυτάαα λοιπόν και για σήμερα,σας εύχομαι μια ευλογημένη Κυριακή με παρέα ή πολύ οικογενειακά, καλό κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν και μια όμορφη μουσική εβδομάδα με την αγαπημένη Μαρία Μπακατζά! Φιλιά σε όλους σας...

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top