Το Τραγούδι της ημέρας 8/3/2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

08 Μαρτίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Καλή σας ημέρα αγαπητοί αναγνώστες του www.volvinews.gr  και ....Χρόνια πολλά στην γιαγιά ,μαμά ,αδερφή ,ξαδέρφη ,θεία ,ανηψιά ,φίλη ,γνωστή ,κουμπάρα ,νονά ,δασκάλα , μαθήτρια γιατρό ,εργαζόμενη ,άνεργη ,έγκυο ,παρένθετη μητέρα ,χρόνια πολλά στις γυναίκες που προσπαθούν με εξωσωματική να γίνουν μητέρες ,στις γυναίκες επιστήμονες ,χρόνια πολλά στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικογενειακά προβλήματα ,που ζουν για να φροντίζουν το ''άρρωστο''παιδί τους ή τον σύζυγο τους ,χρόνια πολλά στις γυναίκες με σύνδρομο Down ,στις αθλήτριες ,στις μαγείρισσες ,στις γυναίκες μοντέλα ,  στις γυναίκες του ''δρόμου''στις κυρίες που η ομορφιά τους είναι περισσότερη στην ψυχή τους ,στις γυναίκες που έχουν ασπαστεί τον ''μοναχισμό''την καλογερική ,χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου ,χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες ,χρόνια πολλά σε όλες μας και να θυμάστε ότι η κάθε μια έχει ξεχχωριστεί ομορφιά ,η κάθε μια είναι μια και μοναδική ,η κάθε μια είναι όμορφη και έχει ωραίο σώμα ,γιατί κάνει παιδιά ,γιατί έχει την ωραιότερη τιμή από Το Θεό να φέρνει στον κόσμο παιδιά ,γαυτό και το σώμα μας είναι μοναδικό ,με όποια ατέλεια ,με όποια παραμόρφωση ,είμαστε ο βράχος και η καρδιά της οικογένειας και αξίζουμε τον σεβασμό όλλων ,αγαπητές μου κυρίες εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην κάθε μια ξεχωριστά να βρίσκει την συμπαράσταση ,την κατανόηση ,την αγάπη ,και τον σεβασμό που αρμόζει στην ύπαρξη της.

Έτσι θέλησα να ξεκινήσω σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ,σας είπα καιμ χτες ότι η σημερινή στήλη θα είναι αφιερωμένη σε όλες τις όμορφες κυρίες της μουσικής μας παρέας οπότε και τα χρόνια μου πολλά είναι ...πραγματικά πολλά.  Πάμε να δούμε τα νέα για τον καιρό μιας και αλλαή έχουμε σήμερα με βροχές και σκόνη που χαλάει το ανοιξιάτικο σκηνικό ,πάμε λοιπόν με τα νέα για τον καιρό και έπειτα το άρθρο ''Σαν σήμερα''και επανέρχομαι με τον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη στην ομάδα μας στο facebook.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 8/3/2018

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται (ξανά) βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι – Σε ποιες περιοχές τα φαινόμενα θα έχουν έντονο χαρακτήρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Άστατος αναμένεται ο καιρός αύριο, Πέμπτη (08/03/2018). Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και οι ισχυροί άνεμοι. Μάλιστα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) τα φαινόμενα σε ορισμένες περιοχές ενδεχομένως να είναι έντονα.

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί ενισχυμένοι από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-NewsBomb.gr 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8/3

1944-Τελειώνει η Μάχη της Κοκκινιάς μεταξύ των δυνάμεων του ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους από την άλλη. Οι Γερμανοί και οι ντόπιοι συνεργάτες τους αποχωρούν, αφήνοντας στο πεδίο της μάχης 34 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΛΑΣ, που έχει 8 νεκρούς και 20 τραυματίες.

1970-Αποτυγχάνει δολοφονική απόπειρα κατά του αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο οποίος βρίσκεται σε ελικόπτερο που μόλις έχει απογειωθεί. Οι δράστες ανήκουν στο χώρο των σκληροπυρηνικών ενωτικών του «Εθνικού 

2007-Ψηφίζεται ο νόμος - πλαίσιο για τα ΑΕΙ. Κατά τη διάρκεια πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, ξεσπούν επεισόδια, που κορυφώνονται με το κάψιμο της σκοπιάς στον Άγνωστο Στρατιώτη.

2013-Η ισλαμιστική οργάνωση ISI επεκτείνει τη δράση της στη Συρία και μετονομάζεται σε Ισλαμιστικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIS), φιλοδοξώντας να δημιουργήσει ένα ισλαμικό κράτος στις σουνιτικές περιοχές του Ιράκ και της Συρίας.

Πριν ξεκινήσω να σας λέω για τον Πασχαλινό μας διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα που μας πέρασε 5/3 και θα τερματίσει την Μ.Τετάρτη Πρώτα Ο Θεός ,να σας πω ότι έκτος από την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας σήμερα είναι και Παγκόσμια ημέρα του Νεφρού οπότε να πούμε στους τυχόν δότες ή τους μελοντικούς δότες και πιο πολύ στους πάσχοντες ένα τεράστιο χρόνια πολλά που περιέχει μέσα μια μεγάλη υπομονή για να βγείτε νικητές.

Ας έρθουμε και στον μεγάλο μας διαγωνισμό που διεξάγεται στην ομάδα μας στο Facebook ,αν λοιπόν είστε μέλος μπορείτε να πάρετε μέρος ,αν δεν είστε μέλος σας προσκλούμε να γίνετε και να ακολουθήσετε τα απλά μας βήματα που είναι τα εξής.

1) Κάντε LIKE σε κάθε ανάρτηση και καθημερινά από Δευτέρα ως και Κυριακή στην στήλη ''Το Τραγούδι της ημέρας''

2) Αφήστε τα σχόλια σας καθημερινά (μέχρι τρια σχχόλια την ημέρα προσμετρούνται)

Αυτα΄είναι τα πολύ απλά βήματα που ζητάμε για να μπορείτε να πάρετε μέρος και να διεκδικήσετε τα πολύ χρήσιμα δώρα που σας προσφέρει ο γιατρός -ακτινολόγος και υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης κ Ιωάννης Βαλερής ,όπως λοιπόν έκανε την Πρωτοχρονιά έτσι θέλησε να κάνει και το Πάσχα και μέσα από την σελίδα μας να χαρίσει σε 4 μέλη που παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό ,στους 2 το Πασχαλινό Τραπέζι (το κυρίως γεύμα της οικογένειας) και στους άλλους 2 από ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,όπως βλέπετε τα δώρα είναι πολύ μεγάλα και ευχαριστούμε θερμά τον κ Βαλερή που είναι για άλλη μια φορά κοντά μας και θα κάνει κάποιους ανθρώπους χαρούμενους,βέβαια το έργο του δεν είναι μόνο τα δώρα που δίνει μέσω του volvinews ,έχει ένα πλούσιο ενεργό ,κοινωνικό έργο που δεν μένει απαρατήριτο ,και βρίσκεται πάντα εκεί όταν κάποιος έχει ανάγκη ,τον ευχαριστούμε λοιπόν πάρα πολύ για όλα.

Αυτά και για σήμερα ,εύχομαι να το γλεντήσετε αγαπητές μου κυρίες και να νιώθετε πάντοτε ξεχωριστές γιατί είστε ξεχωριστές..Μαζί άυριο πάλι με το γνωστό καυστικό μου σχολιασμό ....Το τραγούδι αφιερωμένο σε όλες ,μα όλες ,μα όλες τις γυναίκες του κόσμου ....Φιλιά στασ μούτρα σας.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΙς ΓΥΝΑΊΚΕΣ ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

 




K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top