Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Τραγούδι της ημέρας 11 Απριλίου 2018
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Απριλίου 2018
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Χριστός Ανέστη και χρόνια σας πολλά ,καλή σας ημέρα αγαπητοί αναγνώστες ,καλημέρα και στους φίλους στην ομάδα μας στο facebook και ξεκινάει το μουσικό και ενημερωτικό ''ταξίδι ''του www.volvinews.gr .Για να βάλουμε λίγο τα πράγματα πρώτα σε μια σειρά και επειδή βγαίνοντας έξω ακούς ευχές του Πάσχα πρώτα λέμε Χριστός Ανέστη και έπειτα χρόνια πολλά ,ή και το αντίθετο δηλ Αληθώς Ανέστη και μετά χρόνια πολλά ,δεν λέμε ποτέ σκέτο -χρόνια πολλά- Την Ανάσταση Του Θεόυ γιορτάζουμε οπότε πρώτα -Χριστός Ανέστη-.Δεν σας το ''παίζω''ούτε περισσότερο ευσεβής ,ούτε Πιστεύω πιο πολύ ,ο καθένας Πιστεύει με τον δικό του τρόπο ,απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές μου τις σκέψεις και δεν θέλω να παρεξηγηθώ τυχόν από καποιους ,είπαμε ο καθένας Πιστεύει με τον δικό του τρόπο .

Επίσης θα ήθελα να πω ότι επειδή τελιώνει το Πάσχα δεν σημαίνει ότι ''ξεχνάμε''Τον Χριστό και ότι θα τον ''ξαναθυμηθούμε''του χρόνου πάλι το Πάσχα ,Ο Χριστός μας Μια φορά Αναστήθηκε και από εκείνη την φορά είναι παντού γύρω μας ,είναι δίπλα μας ,είναι κοντά μας και με μια προσευχή νιώθουμε Την σημαντική Παρουσία του σε κάθε στιγμή που Θα Τον Επικαλεστούμε,εμείς απλά γιορτάζουμε κάθε χρόνο με τις αναπαραστάσεις όλη την πορεία Του Θείου Δράματος μέχρι Την Σταύρωση και με κορύφωμα Την Τριήμερο Ανάσταση Του Κυρίου μας ,με λίγα λόγια ας κοιτάξουμε όλοι μαζί να έχουμε με τις προσευχές μας Τον Θεό πάντοτε δίπλα μας.

Με συννεφιά υποδεχτήκαμε την Τετάρτη και ίσως κάποιες βροχές να κάνουν την εμφάνιση τους στην περιοχή μας ,πα΄με να δούμε την αναλυτική πρόβλεψη της ΕΜΥ και τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα''.

Ο ΚΑΙΡΟΣ 11/4/2018

Σήμερα, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα είναι πυκνότερες.

 

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, με τοπικά αυξημένες συγκεντρώσεις από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική

καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το βράδυ αίθριος.
άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Από το βράδυ αίθριος.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Από το απόγευμα και από τα δυτικά αίθριος.
άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

πηγή-NewsBomb.gr

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 Απριλίου 

ΣΧΕΤΙΚΑ
1955-Κυκλοφορεί το πρώτΣαν σήμερα: Συνέβη στις 10 Απρι

1821-Οι Έλληνες σημειώνουν την πρώτη ναυτική επιτυχία τους από την έναρξη της Επανάστασης. Σπετσιώτικα πλοία αιχμαλωτίζουν τρία τουρκικά στη Μήλο.

1890-Το νησί Έλις, ανοιχτά του Μανχάταν, γίνεται ο πρώτος σταθμός των ελλήνων μεταναστών προτού πατήσουν τη «Γη της Επαγγελίας». Εκεί υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εγκρίνεται ή όχι η είσοδός τους στις ΗΠΑ.

1941-Βυθίζεται κοντά στο ακρωτήριο Καφηρέας από γερμανικό βομβαρδιστικό το πλωτό νοσοκομείο «Αττική», αν και φέρει εμφανώς τα διεθνή χαρακτηριστικά των πλωτών νοσοκομείων. Από τους 166 επιβαίνοντες, οι 50 θα χάσουν την ζωή τους.

1955-Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας «Αθλητικό Φως», που αργότερα θα μετονομαστεί σε «Φως των Σπορ».

1964-Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέουανακοινώνει τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την Παιδεία. Καθιερώνονται η υποχρεωτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά ηλικίας 6-15 ετών, η διδασκαλία της δημοτικής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η δωρεάν διανομή συγγραμμάτων σε άπορους μαθητές και η εφαρμογή του «Ακαδημαϊκού Απολυτηρίου».

1996-Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά το Κύπελλο Πρωταθλητριών στο μπάσκετ. Στον δραματικό τελικό του Παρισιού νικά την Μπαρτσελόνα 67-66.

πηγή-Αλμανάκ 

 

Ίσως βραχούμε ,ίσως και όχι ,πάντως η θερμοκρασία είναι αρκετά καλή ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιον εξωτερικό χώρο,ότι επιλέξετε να κάνετε να περάσετε πολύ ,πολύ όμορφα ,εμείς θα τα ξαναπούμε μέσα από την επίσημη σελίδα του volvinews.gr αύριο Πέμπτη Του Πάσχα ,στην ομάδα μας όμως στο facebook ''τρέχω''αμέσως για να πούμε τις πιο όμορφες καλημέρες του διαδυκτίου ,αφιερωμένο το τραγούδι της ημέρας εξαιρετικά σε όλους σας ,σας πάω πολύ πίσω σε εποχές ραδιοφώνου ,οι πιο παλιοί σίγουρα το ξέρουν , ''πιάστε''όμως και τις  γλυκές μου ευχές.Φιλιά στα μούτρα σας......ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.

 

Μαρία Μπακατζά

Τελευταία άρθρα από τον/την Μαρία Μπακατζά