Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017

Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν, ένιωσε μια έλξη και εκεί που τoν ρωτούσε για τη ζωή του, τον ρώτησε και πώς έκανε σεξ.

«Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι αυτό», της απάντησε.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Και έφτασε η ιερή αυτή στιγμή που  εκείνος αλλά και εμείς οι συγχωριανοί του περιμένουμε με λαχτάρα ,με χαρά και ευγνωμοσύνη την χειροτονία του.Ο κατά τα εγκώσμια νεαρός Ευστράτιος Τσόλης του Σπύρου και της Πόλης  από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης  και γνωστός εδώ και κάποια χρόνια περίπου μια δεκαετία , όχι μόνο στους κόλπους της εκκλησίας αλλά και σε όλους εμάς που τον ξέρουμε προσωπικά μιας και κατάγεται από τον Σταυρό , με το όνομα πατήρ Εφραίμ θα χειροτονηθεί από τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ Θεόκλητο  την Κυριακή 12/11/2017 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Σταυρού δήμου Βόλβης στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του ιδίου  σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου κ.κ Θεοκλήτου και των αξιόλογων ιερέων που θα παραυρεθούν για την χειροτονία, τον ιερέα πατήρ Ευριβιάδη και τον  ιερέα πατήρ Ευγένιο οι οποίοι ''λειτούργησαν'' για πάνω από 30 χρόνια περίπου  στον ναό της Αγίας Παρασκευής.Μεγάλη τιμή για τον Σταυρό ,μεγάλη χαρά στο χωριό μας μιας και Κατιρλιώτης ιερέας έχει να χειροτονηθεί σχεδόν 107 χρόνια από το 1910 μ.χ , οπότε είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη Στον Θεό πρώτα απ'όλα που επιτέλους ένας χωριανός μας θα ''λειτουργήσει''στις ενορίες του τόπου μας .

Αξιος.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ

Σ ένα παγκάκι στο πάρκο κάθεται μια γριούλα με το γατί της στο χέρι και κλαίει τη μοίρα της.

" Αχ που γέρασα , αχ πώς πέρασε τόσο γρήγορα η ζωή , αχ πόσα πράγματα θα ήθελα να έχω κάνει και δεν έκανα , αχ βαχ , αχ βαχ " .

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Kαλημέεεραα κι από μένα και καλό μήνα να έχουμεεε..! Ωραίο πράγμα ρε παιδιά το Σαββατοκύριακο..μετά από μια μεγάλη και εξουθενωτική εβδομάδα πιθανόν να σας φαίνεται ελάχιστο,προκειμένου να διώξετε όλη την πίεση και το άγχος που έχει συσσωρευτεί. Μην το βάζετε όμως κάτω,κάντε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν, θα σας χαλαρώσουν και φυσικά η μουσική "εξημερώνει τα ήθη", όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και είχαν απόλυτο δίκιο! Γι'αυτό άλλωστε είμαστε κι εμείς εδώ με το "τραγούδι της ημέρας"...

Μπορεί να λένε ότι ο κόσμος φτιάχτηκε για τους άντρες. Μπορεί και να έχουν δίκιο.
Μη με ρωτάς, δεν ξέρω να σου πω.

Κατηγορία Γυναίκα |a82682
Top