Ρούλα Παναγιωτίδου

Ρούλα Παναγιωτίδου

Γεια σας και χαρά σας...μαζί και σήμερα για να κλείσουμε την μουσική μας εβδομάδααα..!

Λοιπόν φίλοι μου,όταν μιλάμε για τη Σμύρνη,σχεδόν πάντα μεταφερόμαστε νοητά στα ματωμένα χώματα του τόπου που αμαύρωσαν για πάντα τις σελίδες της ελληνικής ιστορίας. Όμως,αξίζει να θυμόμαστε πως προηγήθηκαν χρόνια με σεβασμό σε θεσμούς, παραδόσεις, ανεκτίμητες ηθικές αξίες που έσβησαν μαζί με εδάφη και ανθρώπινες ζωές.

Kαλό βράδυ φίλες και φίλοι..! Εδώ και γι αυτό το Σαββατοκύριακο να "μουσικοταξιδέψουμε" παρεούλα..Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα γεγονότα των προηγούμενων ημερών,το έκαναν επάξια οι συνάδελφοί μου,όμως εν έτη 2017 να χάνουν τη ζωή τους και τα σπίτια τους τόσοι άνθρωποι από την κακοκαιρία,το θεωρώ "άρρωστο"...! Αυτά και τίποτε άλλο....

Γιααα να αρχίσουμε να μπαίνουμε λίγο στο κλίμα των Χριστουγέννων...! Μοναδικός προορισμός η "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ" στη ΔΡΑΜΑ.

Kαλό σας μεσημέρι και μια καλή,ήσυχη Κυριακή να έχουμε..! Τι λέτε πάμε να κλείσουμε την μουσική μας εβδομάδα με ακόμα έναν "άρχοντα" του λαϊκού πενταγράμμου?

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ με νέο τραγούδι στη συντροφιά μας σήμερα!

Καλησπέρα στην όμορφη ομαδούλα και παρεούλα μας! Χειμωνιάτικος καιρός για "χουχούλιασμα" και αγκαλίτσες, ή με παρέα στο σπίτι για κρασάκι,μουσικούλα,τζάκι..εεε,δεν συμφωνείτε?

Και για πάμε να δούμε τί εχουμε για σήμερα....

Kαλή σας μέρα φίλοι μου! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες-ουσες...Για σήμερα δεν σας έχω φαγάκι,αλλά σας έχω λικεράκι ρόδι,για να κερνάτε τους φίλους σας "ανα πάσα στιγμή" !

Bonjour...! Πολύ καλημέρα σας..! Η Ρούλα Παναγιωτίδου και γι αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί σας, ααααα..έτσι για ξεκίνημα είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου στις εποχές του ραδιοφώνου...καιιι

πάμε να "ταξιδέψουμε" σε όμορφα μουσικά μονοπάτια μέσα από την στήλη μας! Για σήμερα σας έχω άλλο ένα ΝEΟ τραγουδάκι από την φωνή του Σταμάτη Γονίδη, ενός μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη.

Kαλημέεεραα κι από μένα και καλό μήνα να έχουμεεε..! Ωραίο πράγμα ρε παιδιά το Σαββατοκύριακο..μετά από μια μεγάλη και εξουθενωτική εβδομάδα πιθανόν να σας φαίνεται ελάχιστο,προκειμένου να διώξετε όλη την πίεση και το άγχος που έχει συσσωρευτεί. Μην το βάζετε όμως κάτω,κάντε πράγματα που θα σας ευχαριστήσουν, θα σας χαλαρώσουν και φυσικά η μουσική "εξημερώνει τα ήθη", όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και είχαν απόλυτο δίκιο! Γι'αυτό άλλωστε είμαστε κι εμείς εδώ με το "τραγούδι της ημέρας"...

Καλησπέεερα φίλοι μου...Σας ετοίμασα νόστιμη μακαρονάδα για αύριο,ωραία πρόταση..τι λέτε;

Kαλησπέρα σε μικρούς και μεγάλους..! Καλώς την κι ας άργησε θα μου πείτε..αλλά δεν θα σας αφήναμε και χωρίς τραγουδάκι!

Λοιπόοοον,η μουσική μου επιλογή σήμερα αφιερωμένη στην "κολόνα" του Volvinews,στην συνεργάτιδα μα πάνω απ'όλα φίλη, ΣΟΥΖΥ ΑΡΧΟΝΤΗ.

Σελίδα 1 από 39
Top