Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Εχοντας προβάδισμα από την αρχή ο Αριστοτέλης επικράτησε στον Σταυρό του ΠΚ Νεάπολης με 52-33.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ |00a0e3

Είναι πράγματι πολύ ελκυστικό, ένα όμορφο πρόσωπο το οποίο έχει ελάχιστο μακιγιάζ. Ειδικότερα για φέτος, οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή του makeup (foundation),της πούδρας,του κραγιόν, αλλά και της μάσκαρας. Επίσης, στις πασαρέλες των διάσημων οίκων είδαμε την απουσία του contouring (πρόκειται για μια τεχνική που δημιουργεί σκιάσεις στο πρόσωπο) και του γεμίσματος των φρυδιών. Για την δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ θα χρειαστείτε πάρα πολύ λίγα προϊόντα.

Κατηγορία Γυναίκα |a82682

Kαλημέραα σας! Μια όμορφη καλημέρα με υγεία και χαμόγελα,αφήστε στην άκρη τα προβλήματα και χαμογελάστε,για όλους έχει ο Θεός!

Λοιπόοον, εγώ από μικρό παιδί άκουγα και μεγάλωσα με αυτό το τραγούδι που λέει: " Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα!

ΗΣΟΥΝ και ΘΑ ΄ΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Ελλήνων το καμάρι κι εμείς τα Ελληνόπουλα σου πλέκουμε στεφάνι"....και δεν θα αφήσω τον κάθε τυχάρπαστο να μου το αλλάξει..!!!

Στις 21/1 στις 14.00 μ.μ., όλοι παρόντες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στον Λευκό Πύργο!

Σε κάποιο μικρό χωριό της Κρήτης ζούσε ο μπάρμπα Μανωλάκης ένας πανέξυπνος αιωνόβιος άνθρωπος που είχε ένα παλιό κάρο με μεγάλες ξύλινες ρόδες και ένα γαϊδουράκι πού μάλλον ήταν πιο μεγάλο σε ηλικία κι απ` τον ίδιο τον μπάρμπα Μανωλάκη.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο γέροντας είχε τόση καλή ακοή πού μπορούσε να ακούσει βόμβα να σκάει μόνο αν έσκαγε δίπλα του.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top