Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018

Κυρίες μου και κύριοι ,αγαπητέ μου κόσμε ,όμορφα μανάρια ,τρελιάρικη ομαδάρα ,τσαχπίνες και τσαχπίνιδες της μουσικής στήλης του www.volvinews.gr  ,εννωθείτε .κτατηθείτε ,μαζευτείτε γιατί ξεκινάμε τώραααααααα για ακόμη ένα μουσικό ταξιδάκι ,τρελό και αγαπησιάρικο για όλυς εσάς που στηρίζετε καθημερινά την προσπάθεια μας να είστε μαζί μας και να είμαστε μαζί σας έστω και με αυτόν τον τρόπο ,και να γίνουμε για ακόμη μια φορά μια μεγάλη μουσική παρέα .Σας είπα και χτες ότι λόγο κάποιας δουλειάς που είχα το πρωί είμαι κοντά σας τώρα ,μεσημεριάτικα αλλά με πολύ χαρά που ακόμη ένα μουσικό και ενημερωτικό ταξιδάκι θα σας κρατήσει συντροφιά για το υπόλοιπο της ημέρας καθώς θα επισκέπτεστε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα και το αγαπητό σας άρθρο ,μη ξεχνάτε ότι στην ομάδα μας στο facebook διεξάγεται ο τελευταίος διαγωνισμός της σεζόν και μπορείτε να πάρετε μέρος εφόσων είστε μέλη ,αν δεν είστε εύκολα μπορείτε να γίνετε και μόλις βρείτε την ανάρτηση ''Το τραγούδι της ημέρας ''καθημερινά από Δευτέρα ως και Κυριακή και μέχρι της 12 Ιουνίου αφήνοντας τα σχόλια σας συμμετέχετε στην μεγάλη μας κλήρωση όπου θα βγουν 5 τυχεροί και θα διεκδικήσουν τα εξής μεγάλα και χρήσιμα δώρα που σας προσφέρει με πολύ χαρά ο ιατρός-ακτινολόγος και πολιτευτής για τον δήμο Βόλβης κύριος Ιωάννης Βαλερής ,τα δώρα λοιπόν είναι τα εξής

1) Μια Εξέταση Αξονικός Τομογράφος

2) Μια Εξέταση Οστεοπόρωση

3) Ένα 5κιλο έξτρα παρθένο εκαιόλαδο

4) Πέντε κιλά χοιρινό κρέας 

5) Ένα 10κιλο αλεύρι

Αυτά είναι τα χρήσιμα δώρα που θα μοιραστούν οι πέντε τυχεροι μας φίλοι που ήδη συμμετέχουν στον διαγωνισμό ,μπορείτε όποιοι θέλετε με τα σχόλια σας καθημερινά στην μουσική στήλη ,να συμμετέχετε και εσείς και που ξέρετε ίσως η τύχη σας χαμογελάσει..Τον κύριο Βαλερή που σας προσφέρει τα δώρα αυτά όπου και θα τα δώσει ο ίδιος στους τυχερούς ,μπορείτε να τον βρείτε στο προφίλ του στο facebook με το όνομα Ιωάννης Βαλερής και με ένα μήνυμα μπορείτε να τον ρωτήσετε για εξετάασεις που αφορούν υπέρηχο καθώς και μαστογραφία ,και επίσης για κάποιο κοινωνικό θέμα όπως άπορες οικογένειες που χρείζουν άμεσα την βοήθεια μας ,να ξέρετε πως αν μπορεί θα βοηθήσει σίγουρα.

Ζέστη ,ζέστη και πάλι ζέστη και καθημερινά ς και την Πέμπτη ο υδράργυρος θα ανεβαίνει επικίνδιυνα και η θερμοκρασία θα φτάσει σε πολλές περιοχές ως και τους 40 βαθμούς ,ετοιμαστείτε λοιπόν για θάλασσες και ακρογιαλιές ....

Ο ΚΑΙΡΟΣ 5/6/2018

Για σήμερα Τρίτη 05-06-2018 η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

1752 Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, με το πείραμά του με το χαρταετό και το κλειδί, αποδεικνύει, ότι η αστραπή είναι ηλεκτρισμός.

1825 Δολοφονήθηκε μέσα στην Ακρόπολη των Αθηνών από το άλλοτε πρωτοπαλίκαρό του Γκούρα, ο αγωνιστής της Ελληνικής Επανάστασης, Οδυσσέας Ανδρούτσος

1826 Διαλύεται το στρατιωτικό σώμα των γενίτσαρων στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από διαταγή του σουλτάνου Μαχμούτ.

1828 Ο βασιλιάς της Γαλλίας, Κάρολος ο 10ος, αποστέλλει στον Ιωάννη Καποδίστρια 500.000 φράγκα για τη στήριξη του νεοσύστατου ελληνικού κράτους.

1849 Με την υπογραφή ενός νέου Συντάγματος, θεσπίζεται στη Δανία η Συνταγματική Μοναρχία.

1925 Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων ο ιδρυτικός νόμος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

1929 Σε κοινή συνεδρίαση της Βουλής και της Γερουσίας, προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας γίνεται ο ναύαρχος, Παύλος Κουντουριώτης.

1933 Οι ΗΠΑ βγαίνουν από τον «κανόνα χρυσού», σύμφωνα με τον οποίο, το χρήμα που τύπωνε μια χώρα όφειλε να αναλογεί στα αποθέματά της σε χρυσό.

1947 Εκφωνείται από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και στρατηγό Τζορτζ Μάρσαλ η κατευθυντήρια γραμμή του ομώνυμου Σχεδίο

1963 Παραιτείται εξαιτίας ενός ροζ σκανδάλου, ο Βρετανός υπουργός Εξοπλισμών, Τζον Προφιούμο. Ο πρώην υπουργός, ενώ ήταν παντρεμένος διατηρούσε κρυφές ερωτικές σχέσεις με τη στάρλετ, Κριστίν Κέλερ, η οποία είχε ταυτόχρονα δεσμό και με έναν ακόλουθο της ρωσικής πρεσβείας.

1967 Ξεσπά ο πόλεμος των Έξι Ημερών ανάμεσα στο Ισραήλ και τις γειτονικές αραβικές χώρες Αίγυπτο, Συρία και Ιορδανία, ο οποίος ξεκίνησε με προληπτικού χαρακτήρα επιθέσεις από ξηράς και αέρα του πρώτου. Ο πόλεμος έληξε με νίκη του Ισραήλ, το οποίο κατέλαβε τη Λωρίδα της Γάζας και τη Χερσόνησο του Σινά από την Αίγυπτο, τη Δυτική Όχθη από την Ιορδανία και τα υψίπεδα του Γκολάν από τη Συρία.

1968 Ο παλαιστίνιος μετανάστης, Σιρχάν Μπισάρα Σιρχάν, πυροβολεί τον αμερικανό γερουσιαστή, Ρόμπερτ Κένεντι, κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Ο Ρόμπερτ Κένεντι θα πεθάνει μία μέρα αργότερα.

1991 Στη Νότια Αφρική, το Κοινοβούλιο ψηφίζει την κατάργηση των νόμων του Απαρτχάιντ, σύμφωνα με τους οποίους το 87% της γης ανήκει στους λευκούς.

2004 Πέθανε ο Ρόναλντ Ρήγκαν, ηθοποιός και 40ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

-πηγή-Thepressroom.gr

Και κάπως έτσι τέλος και για σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου ,παρόλο που άργησα και δεν ήμουν στην ώρα μου ,είμαι πιστή στο μουσικό μας ραντεβού και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα μαζί μου ,ίσως σήμερα να μην έκανα τον απαραίτητο σχολιασμό αλλά θα πω τούτο ,κωλοκωλοτούμπα καμμένε οι διακοπές σε μάραναν ,επίσης για τον Τούρκο υπήκοο με Τουρκική ταυτότητα τον οικομενικό πατριάρχη ( σέβομαι τα ράσα του και τίποτα άλλο ) που στηρίζει την κυβέρνηση όπως ανάφερε για να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα σκόπια ,είναι μαζί με τον άλλον τον ανύπαρκτο ( που είσαι αγαπημένε Χριστόδουλε) Ιερώνυμο είναι οι αρχιπροδότες της εσχάτης προδοσίας της χώρας μας,αύριο θα πω και άλλα. Περάστε όμορφα ,χαρείτε την θάλασσα ,απολαύστε την ημέρα και το τραγούδι το σημερινό που σας αφιερώνω με πολύ αγάπη ,μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο Θεός και μέχρι τότε να έχετε ένα γλυκό μεσημέρι και ένα όμορφο υπόλοιπο Τρίτης.....Φιλιά στα μούτρα σας.....ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

(Αύριο όλοι στα συλλαλυτήρια για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας) 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΑΤΙ ΓΙΑ 97 ΗΜΕΡΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ένα ζευγάρι κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ.

Καθώς περνούν από τον διάδρομο με τα ποτά, ο σύζυγος παίρνει ένα μπουκάλι ουίσκι και το βάζει στο καρότσι με τα ψώνια.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24
Top