Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι καλή μας εβδομάδα και καλή Σαρακοστή σε όλους .Ένα δυστυχώς πολύ άσχημο Σαββ/κο μας πέρασε μετά και τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν την Παρασκευή και ''χάθηκε'' τόσο μα τόσο άδικα ένα νέο παιδί ...Δεν υπάρχουν λόγια ,δεν μπορούμε να συνέλθουμε άλλα ευτυχώς το δεύτερο παιδί που ενεπλάκησε στο ατύχημα είναι καλά στην υγεία του μετά άπο πολύωρη μάχη στο χειρουργίο ,σε αυτό το σημείο θα το ξαναγράψω και παρακαλούμε όλους τους ιερείς του Σταυρού και γενικά του δήμου Βόλβης να κάνουν μια Δέηση ,μια Παράκληση Στον Θεό και Στην Παναγία μας να φύγει αυτό το κακό πάνω άπο τον Σταυρό ,έχει ενάμιση μήνα τώρα που ξυπνάμε ακούγοντας πένθημα την καμπάνα ,έχει ενάμιση μήνα που ''έφυγε'' πολύς κόσμος ,πόσο να παρακαλέσουμε ακόμη τους ιερείς για μια Δέηση ;;;;;;;;;Κάντε κάτι επιτέλους να φύγει το κακό που έχει κατσικωθεί στον τόπο μας ....

Δεν θέλω να βαρύνω το είδη πολύ βαρύ κλίμα και ανθρώπινα θα  ευχηθώ μέσα άπο την σελίδα μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού ,δύναμη και κουράγιο ...

Η ζωή όμως συνεχίζεται και πάμε να δούμε αναλυτικά και αφού καλημερίσω και τον χορηγό μας το κατάστημα με βιολογικά προ'ι'οντα ''Athena's Rose The Deli Store'' στην Ασπροβάλτα που είναι και δωροθέτης του διαγωνισμού μας που ''τρέχει'' στην ομάδα μας στο facebook ,περισσότερα θα σας πω στο τέλος του άρθρου γιατί προηγούνται οι ειδήσεις της ημέρας και τα νέα για τον καιρό ,καλή σας ανάγνωση.

Η Σαρακοστή των Χριστουγέννων

Η νηστεία που προηγείται των  Χριστουγέννων, μιας από τις Δεσποτικές γιορτές της χριστιανοσύνης,  αποτελεί μια περίοδο ψυχοσωματικής  προετοιμασίας και προσμονής των πιστών για να ζήσουν και να βιώσουν το μεγάλο γεγονός της γέννησης του Χριστού.

Η Σαρακοστή των Χριστουγέννων: Γιατί και από τι νηστεύουμε - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Τα Χριστούγεννα, μαζί  με το Πάσχα, είναι οι κορυφαίες γιορτές της Ορθόδοξης Εκκλησίας.  Την ξεχωριστή αυτή ημέρα, «ο Θεός γίνεται άνθρωπος ώστε να γίνει ο άνθρωπος θεός κατά χάριν», σύμφωνα με τους άγιους πατέρες.  Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας της γιορτής των Χριστουγέννων και υπό την επίδραση της χρονικά παλιότερης Μεγάλης Τεσσαρακοστής του Πάσχα, καθιερώθηκε μια προπαρασκευαστική περίοδος κατά την οποία οι πιστοί ετοιμάζονται να υποδεχθούν την έλευση του Σωτήρα Χριστού και να μεταφερθούν νοητά στο σπήλαιο της Βηθλεέμ.  Είναι μια περίοδος που διαρκεί 40 ημέρες, ονομάζεται Σαρακοστή των Χριστουγέννων και αρχίζει στις 15 Νοεμβρίου κάθε χρόνο.

Από τους πρώιμους εκκλησιαστικούς χρόνους για να κοινωνήσει κάποιος θα έπρεπε να έχει νηστέψει για λίγες ημέρες. Από τον 6ο αιώνα στα μοναστήρια είχε καθιερωθεί νηστεία σαράντα ημερών, η οποία κατά τον 12ο αιώνα επεκτάθηκε σε όλους τους Χριστιανούς της Ανατολής. Έτσι, η νηστεία των Χριστουγέννων ξεκινά την επομένη της εορτής του Αγίου Φιλίππου, στις 15 Νοεμβρίου.  Οι σχετικοί εκκλησιαστικοί ύμνοι θυμίζουν στους πιστούς ότι έχουν πάρει μεταφορικά το δρόμο προς τη Βηθλεέμ, δηλαδή την Εκκλησία, ώστε να αναγεννηθούν μέσω της γέννησης του Θεανθρώπου.

Οι πρώτες ιστορικές μαρτυρίες της συγκεκριμένης νηστείας πάνε πίσω στον 5ο αιώνα για τη Δύση και στον 6ο για την Ανατολή με διάφορες σχετικές αναφορές από συγγραφείς όπως ο Αναστάσιος Σιναΐτης, ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Νικηφόρος ο Ομολογητής, ο άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης και ο πατριάρχης Ατνιοχείας Θεόδωρος Βαλσαμών.   Αρχικά, η νηστεία ήταν ολιγοήμερη και ο Θεόδωρος Βαλσαμών αναφέρει ότι στην εποχή του (12ος αιώνας) ήταν επταήμερη.  Αργότερα, επεκτάθηκε σε 40 ημέρες ώστε να λάβει και αυτή το αντίστοιχο ειδικό βάρος με εκείνο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Κατά τη διάρκεια της  νηστείας αυτής από τις 15 Νοεμβρίου έως και την παραμονή των Χριστουγέννων που ονομάζεται και «νηστεία του αγίου Φιλίππου», δεν επιτρέπεται η κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών και αυγών. Επιτρέπεται να τρώμε ψάρι, με εξαίρεση την Τετάρτη και την Παρασκευή. Η κατανάλωση ψαριών επιτρέπεται έως και την 17η Δεκεμβρίου .  Επίσης το ψάρι επιτρέπεται και στην εορτή των Εισοδείων της Θεοτόκου στις 21 Νοεμβρίου , ακόμη και αν η γιορτή αυτή πέσει Τετάρτη ή Παρασκευή.  Νηστεύουμε ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων ως ημέρα ανάτασης και προετοιμασίας για το μεγάλο γεγονός της επόμενης ημέρας.

Οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Πλεύρης για νέα μέτρα: Δεν αποκλείουμε lockdown για μη εμβολιασμένους – Τι είπε για την τρίτη δόση

Πλεύρης lockdown

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Υγείας το ενδεχόμενο για lockdown σε μη εμβολιασμένους ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας για την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Δεν απέκλεισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, η κυβέρνηση να ακολουθήσει το μοντέλο της Αυστρίας για νέα μέτρα που θα περιλαμβάνουν και lockdown σε μη εμβολιασμένους σημειώνοντας ότι «δεν αποκλείουμε καμία πρόταση, ένα τέτοιο μέτρο η κυβέρνηση θα το λάβει αν το κρίνουν οι ανάγκες».

Πανδημία: «Όχι» από την κυβέρνηση σε οριζόντια μέτρα - Επί τάπητος διπλή μάσκα στα ΜΜΕ

Νέα μέτρα κορονοϊος

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της...

Τρίκαλα ασέλγεια σε 4χρονη

Χαλάνδρι: Απολογείται η 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο...

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η διπλωματική πληγή μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου...

Μάρμαρα Παρθενώνα

Μάνδρα Αττικής: 4 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες - Όταν η λάσπη και το νερό έσβησαν τα όνειρα...

Μάνδρα Αττικής: 4 χρόνια από τις φονικές πλημμύρες -  Όταν η λάσπη και το νερό έσβησαν τα όνειρα

Λαμία: Γυμνή ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές – Κλειδώθηκαν στα γραφεία για να γλιτώσουν...

Επεισόδιο στο νοσοκομείο Λαμίας

Οι αιτήσεις συνταξιοδότησης θα ξεπεράσουν τις 200.000 το 2021...

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης.

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Ανοίγει τις επόμενες ώρες η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή των αιτήσεων από τα νοικοκυριά που δικαιούνται φέτος το επίδομα θέρμανσης, ενώ η πρώτη πληρωμή της ενίσχυσης θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου.

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο...

Σούπερ μάρκετ

Τέλη Κυκλοφορίας 2022: Εντός της εβδομάδας στο myCAR τα ποσά...

Εντός της εβδομάδας οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα δουν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myCAR τα ποσά των τελών κυκλοφορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Συννεφιασμένη και βροχερή η Δευτέρα - Η πρόγνωση...

Καιρός σήμερα 15/11

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες, όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα τις πρωινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με λίγες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο 6 έως 7 μποφόρ.

 
 

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 16 βαθμούς, στα δυτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 22 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Aραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5, από αργά το απόγευμα στο Θρακικό 6 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία απο 01 έως 14 βαθμούς.

 -Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 15 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

Σαν σήμερα 15 Νοεμβρίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1315 Στη μάχη του Μοργκάρτεν, τοξότες της Ελβετικής Συνομοσπονδίας στήνουν ενέδρα και νικούν τις αυστριακές δυνάμεις του Λεοπόλδου Α', δούκα της Αυστρίας.

1492 Ο Χριστόφορος Κολόμβος σημειώνει στο ημερολόγιό του τη χρήση καπνού από τους Ινδιάνους. Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά για τον καπνό.

1863 Υπογράφεται η Συνθήκη μεταξύ Ρωσίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Πρωσίας και Αγγλίας, δια της οποίας η τελευταία παραιτείται των Ιονίων Νήσων, που παραχωρούνται στην Ελλάδα.

1884 Αρχίζει η διάσκεψη του Βερολίνου για το διακανονισμό του αποικιακού καθεστώτος στη Νότια Αφρική. Οι Μπόερς (Ολλανδοί άποικοι) ήταν οι προσωρινά χαμένοι. Ο μαύρος πληθυσμός το μόνιμο θύμα για περισσότερο από έναν αιώνα.

1904 Ο Αμερικανός Κινγκ Ζιλέτ πατεντάρει την πρώτη ξυριστική λεπίδα που φέρει το όνομά του (Gillette).

1913 Η Ρωσία ζητάει να αποκτήσει δικαιώματα συγκυριαρχίας στο Άγιο Όρος και ισοπολιτείας μεταξύ ελλήνων και ρώσων μοναχών.

1920 Συνεδριάζει για πρώτη φορά η Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας των Εθνών, προδρόμου του ΟΗΕ. 41 χώρες ανυψώνουν τις σημαίες τους στη Γενεύη.

1921 Το διάβημα της Αγγλίας υπέρ των ελληνοτουρκικών κρατών αποτυγχάνει. Ο Κεμάλ δηλώνει στους άγγλους απεσταλμένους στην Άγκυρα, ότι δεν εννοεί να έλθει σε συζήτηση με τους έλληνες, αν δε δηλώσουν ότι παραιτούνται της Ανατολικής Θράκης και ότι αποχωρούν από τη Μικρά Ασία.

1922 Το έκτακτο στρατοδικείο που δικάζει τους πρωταιτίους της μικρασιατικής καταστροφής, εκδίδει την ετυμηγορία του στις 6:30 το πρωί. Στις 11:30 π.μ. οι «6» εκτελούνται. Πρόκειται για τους Δημήτριο Γούναρη (πρώην πρωθυπουργός), Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη ( πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Στράτο (πρώην πρωθυπουργός), Νικόλαο Θεοτόκη (Υπουργός Στρατιωτικών στην κυβέρνηση Πρωτοπαπαδάκη), Γεώργιο Μπαλτατζή (Υπουργός Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Γούναρη και Πρωτοπαπαδάκη) και Γεώργιο Χατζανέστη (Αρχιστράτηγος Μικράς Ασίας και Θράκης). Ο Μιχάλης Γούδας και ο Ξενοφώντας Στρατηγός καταδικάζονται σε ισόβια.

1943 Ο αρχηγός των SS, Χάινριχ Χίμλερ, διατάσσει όλοι οι τσιγγάνοι να τεθούν στο ίδιο επίπεδο με τους Εβραίους και να σταλούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (Porajmos).

1960 Στις ΗΠΑ, καθελκύεται το πρώτο υποβρύχιο με πυρηνικούς πυραύλους, το "Τζορτζ Ουάσινγκτον".

1966 Πεθαίνει ο αρσιβαρίστας Δημήτρης Τόφαλος.

1972 Το δεξαμενόπλοιο «Παγκόσμιος Ήρωας», ιδιοκτησίας του Ομίλου Νιάρχου, συγκρούεται με το οχηματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «Μέρλιν» μέσα στον Φαληρικό Όρμο και μόλις 5 μίλια έξω από την είσοδο του λιμένα του Πειραιά. Το οχηματαγωγό βυθίζεται, παρασύροντας στο θάνατο τα 44 από τα 58 μέλη του πληρώματος.

1973 Οι φοιτητές κλείνονται στα Πολυτεχνεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης και καλούν το λαό σε εξέγερση κατά της χούντας.

1976 Επιβάλλονται τα πρώτα μέτρα για το νέφος στην Αθήνα με την κατάργηση του μαζούτ ως καύσιμης ή θερμαντικής ύλης σε σπίτια και επιχειρήσεις γύρω από την Ακρόπολη.

1982 Στην Πολωνία, ο Λεχ Βαλέσα, πρώην πρόεδρος του απαγορευμένου εργατικού συνδικάτου «Αλληλεγγύη», αποφυλακίζεται έπειτα από 11 μήνες.

1983 Τα κατεχόμενα της Κύπρου ανακηρύσσονται από τον Ραούφ Ντενκτάς σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Λίγες μέρες αργότερα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με το ψήφισμα 541/83 θα καταδικάσει τη συγκεκριμένη ενέργεια. Ανήμερα, σε μια ακόμα προβοκατόρικη ενέργειά της, η «17Ν» δολοφονεί στο Φάληρο τον Τούρκο διπλωμάτη Ομέρ Σιπαχίογλου.

1988 Η Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης ανακηρύσσει στο Αλγέρι αυτόνομο παλαιστινιακό κράτος στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη.Η Εκτελεστική Επιτροπή της PLO αναθέτει τα καθήκοντα του αρχηγού της κυβέρνησης στο Γιασέρ Αραφάτ.

1991 Με τη χορήγηση της προκαταβολής στην κοινοπραξία «Ολυμπιακό Μετρό», αρχίζουν τυπικά οι εργασίες για την κατασκευή του μετρό της Αθήνας.

1994 Στη Γερμανία, με πλειοψηφία μίας μόνον ψήφου, επανεκλέγεται στην καγκελαρία, ο Χέλμουτ Κολ.

1994 Η Ουγγαρία ζητά από τις ρωσικές αρχές την επιστροφή 4.000 έργων και αντικειμένων τέχνης που είχαν κατασχεθεί από το στρατό της πρώην ΕΣΣΔ μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

1995 Λήγει η εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού και ελευθερώνονται οι έξι όμηροι, μετά τις διαβεβαιώσεις του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα των κρατουμένων.

1998 Η Ελλάδα σημειώνει τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της στην άρση βαρών, στο 69ο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται στο Λάχτι της Φιλανδίας. Ανακηρύσσεται παγκόσμια πρωταθλήτρια, μαζί με τη Βουλγαρία, κατακτώντας 15 μετάλλια (6 χρυσά, 4 αργυρά και 5 χάλκινα).

2003 Η Κωνσταντινούπολη γίνεται στόχος βομβιστικών επιθέσεων. Από το φονικό χτύπημα κατά δύο εβραϊκών συναγωγών, 25 άνθρωποι σκοτώνονται και δεκάδες τραυματίζονται. Την ευθύνη αναλαμβάνει τουρκική ισλαμική οργάνωση για λογαριασμό και της Αλ Κάιντα.

Πηγή-Thepressroom.gr

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ATHENA'S ROSE THE OLIVE BRAND"

Και πάμε να σας πω για τον διαγωνισμό μας που διεξάγεται στην ομάδα μας στο facebook Volvinews ,εκεί μπορείτε να συμμετέχετε αρκεί να είστε μέλη και κάτω άπο κάθε ανάρτηση με ''το τραγούδι της ημέρας'' ,αφήστε τα σχόλια σας και κάντε μας like και με αυτούς τους απλούς τρόπους μπαίνετε στην κλήρωση .

Η πορεία της Athena’s Rose μέσα στα χρόνια // Για την Athena’s Rose, η παραγωγή ελαιολάδου είναι υπόθεση οικογενειακή που μετράει σχεδόν 100 χρόνια. Από τον προπάππου στον πατέρα κι από τον πατέρα στην κόρη, το ταξίδι συνεχίζεται με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Στόχος, η παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ελαιολάδου και παράγωγων της ελιάς προϊόντων, με σεβασμό στη φύση και την παράδοση.
Οι ελαιώνες της Athena’s Rose στην Ορμύλια, τον αρχαιότερο οικισμό της Χαλκιδικής.
Οικογένεια Μπαταρλή
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "sermyll sermyli Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο 100 ml Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής 280 gr sermyli sermyli Πάστα Πράσινης Ελιάς 100 gr Πράσινες Ελιές Καλαμών 100 gr ATHENA'S ROSE THE DELI STORE ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ"
Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε κορυφαία βιολογικά προ'ι'όντα όπως πράσινες ελιές Χαλκιδικής, για ένα πεντανόστιμο σνακ κορυφαίας διατροφικής αξίας. Πάστα ελιάς, για ξεχωριστό άρωμα και απίθανη υφή σε κάθε γεύμα. Η σειρά προϊόντων Sermyli, εκτός από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, περιλαμβάνει δύο ακόμα εκλεκτά προϊόντα, με την Athena's Rose να δημιουργεί σταθερά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Οι ελαιώνες της Athena's Rose χαρίζουν εδώ και έναν αιώνα ελαιόλαδο ασύγκριτης ποιότητας και κορυφαίας γεύσης. Βρίσκονται στην Ορμύλια, τον αρχαιότερο οικισμό της Χαλκιδικής, έναν τόπο εύφορο, που διατήρησε το όνομά του μέσα στα χρόνια. Από την αρχαία Σερμύλη, στην μεσαιωνική Ερμύλια και έπειτα στην σύγχρονη Ορμύλια.
Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία, απολαμβάνοντας αυτό το ξεχωριστό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο με το πλούσιο άρωμα και την υπέροχη γεύση.
Αthena's Rose Awards:
Olympia Health & Nutrition Awards, 2016
Olympia Health & Nutrition Awards, 2017
Olympia Health & Nutrition Awards, 2018
Athena Intern, Olive Oil Competition, 2018
Οι τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν 2 μπουκάλια παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας ''Sermyli'' και ένα βάζο πράσινες ελιές (πάλι βιολογικής καλλιέργειας) 500 ml .
Οπότε μεταφερθείτε στην ομάδα του volvinews.gr στο  facebook και ''κλειδώστε'' τις συμμετοχές σας για αυτά τα πολύ χρήσιμα και εξαιρετικά δώρα και καλή σας επιτυχία .
Αυτά άπο εμένα να ευχηθώ ξανά Καλή και Ευλογημένη Σαρακοστή ,να ξανά παρακαλέσω τους ιερείς του δήμου για να κάνουν μια Δέηση για τον Σταυρό και να παρακαλέσω και εσάς να προσέχετε πολύ .Μαζί αύριο πάλι Πρώτα Ο θεός και μέχρι τότε  προσευχηθείτε πολύ για όλο τον κόσμο ...Φιλιά στα μούτρα σας....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 
 

 

Top