Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό βράδυ σε όλους . Τετάρτη σήμερα 3 Φεβρουαρίου και η εκκλησία μας τιμά τον Άγιο Συμεών προστάτη των εγκύων και των παιδιών και να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν ,Σίμος ,Ασημούλα ,Ασημένια και όλα τα υποκοριστικά .Να καλησπερίσω και τους δύο χορηγούς και δωροθέτες μας τον αξιότιμο δημοτικό σύμβουλο στον δήμο Βόλβης κύριο Ιωάννη Βαλερή και το Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι'' στην Ασπροβάλτα.Παρακάτω τα του διαγωνισμού όπου πλέον μετράμε αντίστροφα για την λήξη του .

Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου 1908 ιδρύεται ο Παναθηναϊκός

Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου 1908 ιδρύεται ο Παναθηναϊκός

1815 Τίθεται σε λειτουργία το πρώτο εργοστάσιο τυριού στην Ελβετία.

1830 Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, το οποίο αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Ελλάδας.

1908 Ο Γιώργος Καλαφάτης ιδρύει τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αθηνών (ΠΟΑ), ο οποίος αργότερα μετονομάστηκε σε Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος (ΠΑΟ).

1929 Ιδρύεται η Ενωτική Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας.

1931 Στην Κινέττα των Μεγάρων, κρατικά όργανα σκοτώνουν μέσα στο καλύβι του το φτωχό αγρότη Χριστόπουλο ή Μωραΐτη, γιατί χρωστούσε φόρους στο κράτος. Οι δολοφόνοι βάζουν, στη συνέχεια, φωτιά στο καλύβι και εξαφανίζονται.

1952 Ο ραδιοσταθμός των Παρισίων μεταδίδει ότι ο Σύνδεσμος Σουηδών Λογοτεχνών πρότεινε τον Νίκο Καζαντζάκη για το λογοτεχνικό βραβείο Νόμπελ.

1959 Δύο από τους πρωτοπόρους του ροκ εν ρολ, ο Μπάντι Χόλι και ο Ρίτσι Βάλενς, σκοτώνονται σε αεροπορικό δυστύχημα, στην Αϊόβα των ΗΠΑ. Η μέρα αυτή έμεινε γνωστή ως "Η Μέρα, που Πέθανε η Μουσική".

1966 Προσεληνώνεται το μη επανδρωμένο σοβιετικό διαστημόπλοιο «Λούνα 9». Είναι η πρώτη ομαλή προσεδάφιση στη Σελήνη, που άνοιξε τον δρόμο για τις επανδρωμένες πτήσεις των Αμερικανών.

1969 Το Παλαιστινιακό Εθνικό Κογκρέσο επιλέγει τον Γιάσερ Αραφάτ στην ηγεσία της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

1989 Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός, Τζων Κασσαβέτης.

1992 Στις Βρυξέλλες, έξω από το κτίριο της ΕΟΚ, 1.000 διαδηλωτές από την ΠΓΔΜ πραγματοποιούν συγκέντρωση, διεκδικώντας την αναγνώριση από τους "12" της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας τους με το όνομα "Μακεδονία".

1994 Κατά την διαδικασία επανόδου του στην Γη, το αμερικανικό διαστημόπλοιο «Discovery» εκρήγνυται, μεταφέροντας πέντε Αμερικανούς αστροναύτες και ένα Ρώσο κοσμοναύτη.

2003 Παραιτείται από Πρόεδρος της Τσεχίας ο Βάτσλαβ Χάβελ

2004 πεθαίνει ο Ζήσιμος Λορεντζάτος, ποιητής και δοκιμιογράφος. (Γεν. 1915)

ΠΗΓΉ-Thepressroom.gr

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Υποχωρούν την Τετάρτη οι βροχές - Έρχονται οι Αλκυονίδες ημέρες

Καιρός: Υποχωρούν την Τετάρτη οι βροχές - Έρχονται οι Αλκυονίδες ημέρες

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα τα νότια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν και τοπικές ομίχλες.

 
 

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα πνέουν βόρειοι άνεμοι έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία γενικά αίθριος. Στη Θράκη τοπικές νεφώσεις μέχρι νωρίς το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 -Πηγή-newsbomb.gr

Είμαστε έτοιμοι ;;;;Για τις νέες απαγορεύσεις ;;;;;έρχονται ετοιμαστείτε και επειδή για άλλη μια μέρα έχω τα νεύρα μου με τους προφήτες που ξέρουν από το πρωί πόσα κρούσματα θα έχουμε το απόγευμα και μιας και δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου και να πω πάρα πολλά μιας και δεν υφίσταται δημοκρατία του λόγου ,ας καθήσουμε να απολαύσουμε τα 500ευρώ που μας δίνουν και τέλος !!!

Και πάμε στον διαγωνισμό μας όπου λήγει σε 3 ημέρες και ελπίζω να προλάβουμε πριν μας κλειδώσουν στην φυλακή μας ,να δώσουμε τα δώρα ,ίσως να γίνει η κλήρωση πιο νωρίς από το καθορισμένο θα περιμένουμε την Σούζη Αρχοντή να μας πει σε σχόλιο στην ομάδα μας στο facebook κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση ,θα το διευθετήσουμε το θέμα εαν μπορεί και ο κύριος Βαλερής να μας κάνει ένα σχόλιο περί αυτού θα είμαστε ευγνώμων για να δούμε τι θα γίνει μη τυχόν και μας κλείσουν και δεν μπορείτε να πάρετε τα δώρα σας,παρακαλώ περιμένω τα σχόλια και της Σούζης  του κυρίου Βαλερή και του  Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι '

για να δούμε τι θα κάνουμε.

Δημόσιος ανοικτός διαγωνισμός για την καθαριότητα των εγκαταστάσεων και  περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου –  ΔΙΚΤΥΟ ΚοινΣΕπ

 

 

Την καλησπέρα μου λοιπόν στους δύο μεγάλους μας χορηγούς που τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα , στον αξιότιμο κύριο Ιωάννη Βαλερή ,δημοτικό σύμβουλο του δήμου Βόλβης και στο Cafe''Γλυκό μου Αλάτι'' στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας .Οι δυο χορηγοί και δωροθέτες μας που ο καθένας θα προσφέρει τα παρακάτω δώρα.

Τα 10 δώρα θα σας τα προσφέρει με αγάπη και πολύ χαρά  ο αξιότιμος δημοτικός σύμβουλος και ξανά υποψήφιος για την δημαρχία με τον συνδυασμό''Τα πάντα για την Βόλβη ''κύριος Ιωάννης Βαλερής και θα το αναφέρω τώρα πως ο κύριος Βαλερής θα συνεχίσει να βρίσκεται στην μουσική μας συντροφιά και στο άμεσο μέλλον με πολλά δώρα για εσάς που στηρίζεται την μουσική στήλη του www.volvinews.gr .Σας το λέω για να είστε έτοιμοι και να μας στηρίζετε καθημερινά γιατί θα κάνουμε τα καλύτερα για εσάς.

Διαγωνισμός για tablet, περιποίηση μαλλιών και προσκλήσεις

1) Χαρτονόμισμα των 50 ευρώ ( παράκληση από τον κύριο Βαλερή το ποσό αυτό να εξαργυρωθεί σε οποιοδήποτε κατάστημα Έλληνα επιχειρηματία του δήμου Βόλβης )

1) 20δραχμο ακυκλοφόρητο του 1960

1) Γυναικείο αυθεντικό Ιταλικό παντελόνι Benetton 

1) 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1) Μπουκάλι Κρασί 

1) 5λιτρο Ηλιέλαιο

3) Παιδικά Σακίδια πλάτης γεμάτα αναλώσιμα ( μαρκαδόρους ,τετράδια ,ξύλινες μπογιές κτλ) 

1) και 1 Πλήρες δερμάτινο σετ γραφείου.

Αυτά είναι τα 10 μεγάλα δώρα που θα σας προσφέρει ο κύριος Βαλερής που είναι και ιδρυτής των κοινωνικών παντοπωλείων του δήμου Βόλβης και κάθε μήνα διενείμει στους δικαιούχους τα απαραίτητα για να ζήσουν.Το ελαιόλαδο ,το ηλιέλαιο και το κρασί προέρχονται από το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου που ενεργοποιήθηκε και διένειμε σε 15 οικογένειες στις 30/12/2020.

Ο συνδυασμός ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ στην προσπάθεια της ενθάρρυνσης και επιβράβευσης της αριστείας της μαθητικής νεολαίας,θεσμοθετεί τρεις ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ισάριθμους πρωτευσαντες τρίτης λυκειου και των τριών λυκείων του Δήμου Βόλβης,
Η καταβολή υπο μορφή χρηματικής υποτροφίας θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς τη υποδείξει των διευθυντών των λυκείων.
ΤΟ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ.
 
 Πάμε στον επόμενο χορηγό μας το Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι'' όπου θα σας προσφέρουν 5 Κείκ σε στρογγυλή φόρμα ,χειροποίητα και σπιτικά για να τα απολαύσετε άμεσα .Με το που θα ανοίξει και η εστίαση θα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα φιλίκο περιβάλλον και με θέα τον Στρυμονικό κόλπο .Στο Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι'' την τιμητική τους έχουν και να γλυκά ,παραδοσιακά γλυκά ταψιού ,χειροποίητα και με αγνά υλικά ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο .Επίσης οι κρέπες γλυκές και αλμυρές ,καθώς και οι λουκουμάδες σερβιρονται ζεστά ,της στιγμής και με ολόφρεσκα αγνά υλικά ,παγωτά και φυσικοί χυμοί περιμένουν για να σας δροσίσουν φυσικά τους ζεστούς μήνες .Αυτά τα υπέροχα σας προτείνουμε για το Cafe 'Γλυκό μου Αλάτι ''και ευχόμαστε να ανοίξει γρήγορα και η εστίαση για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τον καφέ μας και όλες τις λιχουδιές που προσφέρει το κατάστημα.
 
Ας πάνε όλα κάλα και εύχομαι να ανταμώσουμε όσοι επιθυμείτε και να πιούμε έναν καφέ ,να γνωριστούμε με 'οσους δεν γνωρίζω και γιατί όχι στην παρέα μας εκεί στο Cafe ''Γλυκό μου Αλάτι''να παραυρεθεί και ο κύριος Βαλερής ,μακάρι λοιπόν να τελιώσει όλο αυτό γιατί η κατάσταση είναι τραγική από όπου και να το πιάσεις βρωμάει και βρωμάει πολύ.....
Αυτά από εμένα σήμερα .λίγο φιδωλή με βρίσκω αλλά δυστυχώς η κατάσταση που βιώνουμε με κάνει και είμαι έτσι γιατί πολύ απλά δεν αντέχω άλλο ,τα ψέμματα ,την κατάλυση του συντάγματος ,κτλ κτλ κτλ ....
Σας έχω τραγουδάρα όμως και ζητώ συγνώμη αλλά τα συναισθήματα μου είμαι τέτοια ,δεν μπορώ να τα κρύψω ,ελπίζω και εύχομαι να το χαρείτε ,να περάσετε ένα ήρεμο βράδυ ,να προσέχετε τον εαυτό σας ,να προσέχετε τι βλέπετε στην τηλεόραση και να προσεύχεστε συνεχώς γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά ,έχουμε μπλέξει άσχημα με δαύτους ,τέλος πάντων σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλή επιτυχία στον διαγωνισμό μας .
 

Εξοπλισμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού παρέδωσε σήμερα στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ |e5097f

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν νοσοκομειακοί γιατροί στις 09.30 το πρωί, έξω από κέντρα υγείας στη Θεσσαλονίκη.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συγκεντρωθούν  έξω από τα Κέντρα Υγείας Θέρμης, Ευόσμου,  και Βότση.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ |e5097f

Βρέθηκαν συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που είχε χαθεί από τα ραντάρ την Κυριακή.

Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΝΕΑ
Top