Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι και καλό Σαββ/κο μιας και σήμερα είναι Παρασκευή και αισίως φτάσαμε στο τέλος της εβδομάδας καθώς και στην λήξη του διαγωνισμού μας που διεξάγεται εδώ και 15 ημέρες στην ομάδα μας στο facebook ''Volvinews''.Όλες αυτές τις μέρες χορηγός και δωροθέτης με μια ευγενική προσφορά για το τυχερό μας μέλος ,είναι το Coffee-Bar ''HENDRICK'S''στην τοποθεσία ''Πλατάνια'' στον Σταυρό-Θεσσ/νίκης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "COFFEE BAR HENDRICK' LET THE MIND FLY"

Να ξέρετε πως και σήμερα συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι η τελευταία ημέρα και μπορείτε να αφήνετε τα σχόλια σας κάτω άπο κάθε ανάρτηση που βλέπετε στην ομάδα μας με ''το τραγούδι της ημέρας''.Με αυτόν τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση και διεκδηκείτε Ένα Μπουκάλι που θα το απολαύσετε στον ανακαινισμένο χώρο του Coffee-Bar'' HENDRICK'S'' ,  με όποιον θέλετε και επιλέξετε αυτός/'η που θα το κερδίσει .Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την διεύθυνση του καταστήματος που σε αυτές τις δύσκολες εποχές θα κάνει κα΄ποιον χαρούμενο μιας και η διασκέδαση πλέον για πολλούς έχει γίνει είδος πολυτελείας ....Εκεί λοιπόν που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης κάθε Σαββατόβραδο ,εκεί θα διασκεδάσετε και όλοι εσείς εαν επιλέξετε να βρεθείτε στο Coffee-Bar ''HENDRICK'S' .

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω ότι λειτουργεί και υπηρεσία DELIVERY και μπορείτε να παραγγείλετε τα ροφήματα σας εντός εμβέλειας του Σταυρού σε όποιο σημείο βρίσκεστε .Αυτά με τον διαγωνισμό και τον χορηγό μας και πάμε παρακάτω να δούμε τα νέα για τον καιρό και τα γεγονότα που συνέβησαν ''σαν σήμερα 2 Δεκεμβρίου ''.

Υποχωρεί η κακοκαιρία «ARIEL» - Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο...

Καιρός σήμερα 2/12

Ο καιρός σήμερα

 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών.

Η ορατότητα θα είναι τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στη Θράκη νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση το Σάββατο

Στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με18 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-12-2022
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

-Πηγή-Newsbomb.gr

 

Σαν σήμερα 2 Δεκεμβρίου 1922 γεννήθηκε ο θεατρικός συγγραφέας, Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Σαν σήμερα 2 Δεκεμβρίου 1922 γεννήθηκε ο θεατρικός συγγραφέας, Ιάκωβος Καμπανέλλης.

1697: Ανοίγει στο Λονδίνο ο Καθεδρικός ναός του Αγίου Παύλου.

1804: Ο Ναπολέων Βοναπάρτης στέφεται αυτοκράτορας της Γαλλίας από τον Πάπα Πίο τον 7ο στην Παναγία των Παρισίων.

1805: Ο Ναπολέων Βοναπάρτης νικά στη Μάχη του Αούστερλιτς τις ενωμένες δυνάμεις των Αυστριακών και των Ρώσων.

1823: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζέιμς Μονρόε σε ομιλία του στο Κογκρέσο εναντιώνεται στην ανάμειξη των Ευρωπαίων στις υποθέσεις των Η.Π.Α. και εισηγείται την αμερικανική ουδετερότητα στις μελλοντικές ευρωπαϊκές διαμάχες, θέση γνωστή ως Δόγμα Μονρόε. Στην ίδια ομιλία αναγνωρίζει ότι έχει δημιουργηθεί ήδη κυρίαρχη ελληνική επικράτεια και προτείνει στο Αμερικανικό Κογκρέσο την αποστολή Αμερικανού πρεσβευτή στην Ελλάδα.

1851: Ο Ναπολέων ο 3ος καταλύει με πραξικόπημα τη Δεύτερη Γαλλική Δημοκρατία και γίνεται δικτάτορας.

1877: O Γάλλος φυσικός Λουί Πολ Καγιετέ υγροποιεί το οξυγόνο.

1901: Η Gillette κατοχυρώνει την πρώτη ξυριστική λεπίδα μιας χρήσης.

1902: Ολοκληρώνονται οι εργασίες αναστήλωσης του Παρθενώνα.

1905: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Θίοντορ Ρούσβελτ παρακολουθεί αγώνα 

 αμερικάνικου ποδοσφαίρου μεταξύ ναυτικού και στρατού (6-6), κατά τον οποίο 11 παίκτες τραυματίζονται. Ο πρόεδρος απειλεί να καταργήσει το σπορ, αν δεν θεσπιστούν κανόνες για τη σωματική ασφάλεια των παικτών.

1908: Νέος αυτοκράτορας της Κίνας ενθρονίζεται ο τρίχρονος ανιψιός του θανόντος αυτοκράτορα, ο Που Γι.

1910: Η Καλλιρόη Παρρέν προσκαλεί εις την οικίαν της μια μικρή ομάδα 7 γυναικών για την ιδρυτική πράξη του Λυκείου των Ελληνίδων.

1915: Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δημοσιεύει τη νέα γενική θεωρία της σχετικότητας.

1918: Η Αρμενία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Τουρκία.

1920: Λήγει ο αρμενοτουρκικός πόλεμος με τη συνθήκη του Αλεξαντροπόλ. Η Συνθήκη αναγκάζει την Αρμενία να αφοπλίσει το μεγαλύτερο μέρος του στρατού της, να επιστρέψει στην Τουρκία περισσότερο από 50% των προπολεμικών εδαφών της και να εγκαταλείψει τις αξιώσεις για αρμενικό κράτος κατά το σχέδιο Ουίλσον και τους όρους της Συνθήκης των Σεβρών.

1922 Γεννήθηκε ο θεατρικός συγγραφέας, Ιάκωβος Καμπανέλλης

1942: Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, παραιτείται η κυβέρνηση Τσολάκογλου και ορκίζεται νέα κυβέρνηση υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο. Ο νέος πρωθυπουργός σε διάγγελμά του εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τις αρχές κατοχής.

1956: Ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα και 80 μέλη του Κινήματος της 26ης Ιουλίου αποβιβάζονται στις ακτές της Κούβας με το πλοίο «Γκράνμα» για να ξεκινήσουν την Επανάσταση, εναντίον του δικτάτορα Φουλσένσιο Μπατίστα.

1961: Ο Φιντέλ Κάστρο, έπειτα από δύο χρόνια παραμονής στην εξουσία, δηλώνει ότι είναι μαρξιστής και θα οδηγήσει την Κούβα προς τον κομμουνισμό.

1971: Το σοβιετικό μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο «Mars 3» προσεδαφίζεται για πρώτη φορά στον πλανήτη Άρη.

1977: Ο Ιωάννης Ζίγδης εκλέγεται πρόεδρος της ΕΔΗΚ, μετά την παταγώδη αποτυχία του Γεωργίου Μαύρου στις εκλογές.

1979: Ο Νίκος Γκάλης κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό μπάσκετ με την ομάδα του Άρη και σημειώνει 30 πόντους σε αγώνα της ομάδας του με τον Ηρακλή.

1982: Ο σοσιαλιστής Φελίπε Γκονζάλες ορκίζεται πρωθυπουργός της Ισπανίας.

1982: Στο Σολτ Λέικ Σίτυ των ΗΠΑ η πρώτη εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στον οδοντίατρο Μπάρνι Κλαρκ.

1985: Υιοθετείται η Ενιαία Πράξη της ΕΟΚ για μία αγορά χωρίς σύνορα. Θα τεθεί σε εφαρμογή το 1993 με τη συνθήκη του Μάαστριχτ.

1990: Διεξάγονται οι πρώτες εκλογές στην προσφάτως επανενωθείσα Γερμανία. Επικρατούν οι Χριστιανοδημοκράτες του Χέλμουτ Κολ και σχηματίζουν κυβέρνηση.

1991: Στη Συρία επανεκλέγεται πρόεδρος ο Χαφέζ αλ Άσαντ.

1992: Πέντε μικροί μαθητές και δύο πιλότοι σκοτώνονται στο Περού, όταν δύο βομβαρδιστικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας συγκρούονται στον αέρα και το ένα απ’ αυτά συντρίβεται κοντά σε σχολείο.

2001: Η ενεργειακή εταιρία Enron, που εδρεύει στο Χιούστον των ΗΠΑ δηλώνει χρεοκοπία.

2007: Ο Βλαντιμίρ Πούτινθριαμβεύει στις βουλευτικές εκλογές με ποσοστό 62,8%, ενώ η αντιπολίτευση καταγγέλλει νοθεία.

Πηγή-Thepressroom.gr

 

Photo gallery με Χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου (Panettone, Buche de Noel, Stollen, Bunuelos, Χριστόψωμο, Brunsli κ.ά)

Τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά ανά τον κόσμο. Τι γλυκό επικρατεί – έχουν έθιμο διάφοροι λαοί – χώρες για τα Χριστούγεννα.  Έντεκα (11) παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά για όλες τις γλυκές εορταστικές προτιμήσεις.

  • Panettone – Πανετόνε, Ιταλία.
  • Buche de Noël, Γαλλία
  • Stollen – Στόλεν, Γερμανία
  • Glogg & Pepperkakor, (γκλόγκι) Νορβηγία
  • Truchas de Navidad, Κανάρια Νησιά
  • Banketstaaf, Ολλανδία.
  • Bunuelos, Μεξικό
  • Χριστόψωμο, Ελλάδα
  • Brunsli, Ελβετία
  • Plum Pudding, Βρετανία
  • Gingerbread Cookies, ΗΠΑ

Αναλυτικότερα:

Panettone – Πανετόνε, Ιταλία. Κέικ με αποξηραμένα ζαχαρωμένα φρούτα

Το πανετόνε είναι το κλασικό χριστουγεννιάτικο τσουρέκι της Ιταλίας που χρησιμεύει και ως βασιλόπιτα. Είναι ένα Μιλανέζικο γλυκό που γευστικά κυμαίνεται ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι.

Μια πρώτη εκδοχή της καταγωγής του θέλει την αδερφή Ουγκέτα, μοναχή και μαγείρισσα ενός μοναστηριού, να δίνει τροφή στους φτωχούς και άστεγους.

Όμως μια φορά για καλή τύχη τελικά, είχε λίγα υλικά και ήθελε να φτιάξει γλυκό να μοιράσει στους φτωχούς. Αντί να φτιάξει ψωμί, έβαλε αυγά, ζάχαρη σταφίδες και ψιλοκομμένα ξερά φρούτα και έκανε ένα γλυκό.

11 παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά του κόσμου

Buche de Noël, Γαλλία. Είδος κορμού με γλάσο σοκολάτας

Είδος κορμού με γλάσο σοκολάτας και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Πρόκειται για το παραδοσιακό γλυκό, που συνηθίζουν να έχουν στο τραπέζι μετά το γεύμα των Χριστουγέννων οι Γάλλοι.

Αφράτο και σοκολατένιο, είναι τέλεια επιλογή για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ο κορμός αυτός αποτελεί μέρος της Γαλλικής χριστουγεννιάτικης παράδοσης. Οι ρίζες της παράδοσης αυτού του νόστιμου γλυκού της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής βρίσκονται στην Κελτική παράδοση.

Την μέρα αυτή οι Κέλτες έψαχναν για ένα κορμό δέντρου από οξιά, δρυ, φτελιά ή κερασιά για να τον κάψουν στο τζάκι (παρόμοιο έθιμο με το δικό μας χριστόξυλο).

Buche de Noël

Stollen – Στόλεν, Γερμανία. Είδος γλυκού ψωμιού, σταφίδες, κεράσια

Είδος γλυκού ψωμιού που παραγεμίζεται με σταφίδες, κεράσια και πάστα αμυγδάλου.

Το γερμανικό Χριστουγεννιάτικο γλυκό αυτό είναι μια πολύχρωμη συλλογή από καρύδια, σταφίδες, φρούτα του δάσους, ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού, παραδοσιακά μπαχαρικά των Χριστουγέννων όπως κανέλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο και μοσχοκάρυδο, ρούμι ή κονιάκ και μπόλικο βούτυρο.

Το αρχικό σχήμα του στόλεν ήταν μια μεγάλη πλεξίδα και συμβόλιζε τον Χριστό μωρό, τυλιγμένο στις φασκιές.

Stollen - Στόλεν

Glogg & Pepperkakor Νορβηγία. Καρυκευμένο με μπαχαρικά κρασί

Glogg & Pepperkakor, (γκλόγκι) Νορβηγία. Καρυκευμένο με μπαχαρικά κρασί. Το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί από τον Βορρά. Μπορεί να μην είναι γλυκό … αλλά είναι «γλυκό» ?

Glogg & Pepperkakor, (γκλόγκι)

Truchas de Navidad. Γλυκές πιτούλες κολοκύθας με άχνη ζάχαρη

Τα Χριστούγεννα στα πανέμορφα ισπανικά Κανάρια Νησιά του Ατλαντικού είναι συνυφασμένα με τη μίξη γλυκοπατάτας και αμυγδάλου στο γλυκό Truchas de Navidad (πατατοπιτάκια με αμύγδαλο). Ονομάζονται «truchas» (πέστροφες) λόγω του σχήματος του μισοφέγγαρου που έχουν.

Truchas de Navidad

Banketstaaf, Ολλανδία. Αμυγδαλόπαστα με σφολιάτα, μαρμελάδα βερίκοκο

Αμυγδαλόπαστα καλυμμένη με σφολιάτα και αλειμμένη με μαρμελάδα βερίκοκο.

Το banketstaaf είναι ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο γλυκό που έρχεται από την Ολλανδία και έχει στο επίκεντρό του την πάστα αμυγδάλου. Είναι εύκολο στην προετοιμασία και πολύ νόστιμο.

Banketstaaf

Bunuelos. Λουκουμάδες με σιρόπι ή μέλι ή πασπαλισμένοι με ζάχαρη

Bunuelos, Μεξικό. Λουκουμάδες βουτηγμένοι σε σιρόπι ή μέλι ή πασπαλισμένοι με ζάχαρη.

Ζύμη που περιέχει μαγιά, κόβεται κομμάτια ή σε μπαλάκια, τηγανίζονται μέχρι να γίνουν τραγανά και αφήνονται σε σιρόπι ή μέλι.

Bunuelos

Χριστόψωμο, Ελλάδα. Το Ελληνικό ψωμί των Χριστουγέννων

Το Ελληνικό ψωμί των Χριστουγέννων, σκέτο ή παραγεμισμένο με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς. Χριστόψωμο λέγεται γενικά το ψωμί (καρβέλι) ή κουλούρα που οι ελληνίδες νοικοκυρές έχουν παρασκευάσει 2-3 ημέρες προ των Χριστουγέννων ειδικά για τη μεγάλη αυτή εορτή. Η μόνη διαφορά με τα άλλα συνήθη ψωμιά είναι ο πλούσιός του στολισμός με λογής-λογής κεντήματα (κεντίδια) ή «πλουμίδια» όπως ονομάζονται.

Αυτά δε τα πλουμίδια δεν είναι τυχαία και επιπόλαια κεντίδια αλλά σεβαστά σχήματα που συμβολίζουν τον καημό και το όνειρο της ελληνικής αγροτιάς.

Χριστόψωμο

Brunsli. Σοκολατένια μπισκότα με κανέλα & γαρίφαλο

Brunsli, Ελβετία. Σοκολατένια μπισκότα χωρίς αλεύρι με κανέλα και γαρίφαλο. Μικρά μπισκότα της μιάς μπουκιάς με κρυσταλλική ζάχαρη στην άκρη τους.

Brunsli

Plum Pudding, Βρετανία. Ζεστή πουτίγκα σοκολάτας με κρέμα από κονιάκ

Η πουτίγκα, το γλυκό-σύμβολο των Χριστουγέννων για τους Αγγλοσάξονες βασίζεται σε μια μεσαιωνική συνταγή που επέζησε, σχεδόν με την αρχική της μορφή, χάρη στη βαθιά της γεύση που δηλώνει τη γιορτή ακόμα και σε όσους δεν μετέχουν αυτής της δυτικής μαγειρικής παιδείας.

Plum Pudding

Gingerbread Cookies. Μπισκότα βουτύρου με λιωμένες καραμέλες

Gingerbread Cookies, ΗΠΑ. Μπισκότα βουτύρου με λιωμένες καραμέλες στο κέντρο.

Γευστική, απλή και κλασική χριστουγεννιάτικη συνταγή και όχι μόνο, τα μπισκότα με τζίντζερ αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους.

Gingerbread Cookies

Πηγή-HELPOST.GR

 Όπως βλέπουμε και παραπάνω στα γλυκά Των Χριστουγέννων σχεδόν σε όλο τον κόσμο μοιάζουν μεταξύ τους και είναι πραγματικά πολύ όμορφα .Αυτά για σήμερα Παρασκευή και πριν κλείσω το άρθρο και σας αποχαιρετήσω να κάνω ένα σχόλιο και αν θέλετε απαντάτε στα σχόλια στην ομάδα μας στο facebook ,εαν απαντήσετε θα έχετε επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση μας .Λοιπόν ,βλέπω αυτές τις μέρες διάφοροι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας να αναρτούν αφήσες με τις εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις πλατείες των χωριών ...Χτες μάλιστα είδαμε στις ειδήσεις την φωταγώγηση του Συντάγματος και το άναμα Του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αθήνα ....Και ερωτώ ,στον Σταυρό γιατί είναι σβηστά τα φώτα σε όλον τον κεντρικό δρόμο ακόμη και στο ''σύμβολο'' του Σταυρού το ''Στρόγγυλο'' ;;;;;

Κάνετε περικοπές του ρεύματος ;;;;;Θα ανοίξετε τα φώτα Παραμονές Των Εορτών ;;;;;Το σκοτάδι στον κεντρικό δρόμο είναι καλό για τον τόπο μας ;;;;Δεν θα ρωτήσω για άναμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ,όχι δεν θα τολμήσω να ρωτήσω αλλά στις υπόλοιπες ερωτήσεις που μάλλον ρωτάει και αναρωτιέτε πολύς κόσμος ,θα μας απαντήσει κάποιος ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .......

Να περνάτε όμορφα ,να χαμογελάτε ,να πετάτε τα ''σκουπίδια''άπο την ζωή σας ,να δείτε που έχει εκδηλώσεις για Τα Χριστούγεννα και να κάνετε μια βόλτα θα είναι μια όμορφη νότα χαράς για μικρούς και μεγάλους ,και να μην ξεχνάτε το ραντεβού μας την ερχόμενη Δευτέρα Πρώτα Ο Θεός .....Φιλιά στα μούτρα σας ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

 

 

Top