Ρούλα Παναγιωτίδου

Ρούλα Παναγιωτίδου

Καλησπέρααα σας, σήμερα τα "κουτσομπολιά" μας και το τραγούδι μας θα τα πούμε με τον απογευματινό καφέ...

Kαλημέρα φίλοι μου, καλώς ήρθατε και σήμερα στο μουσικό μας παρεάκι και στο Volvinews!

Καλή σας ημέρα φίλοι μου! 10 του Φλεβάρη και να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά, με υγεία στους εορτάζοντες-ουσες!

Ο Άγιος Χαράλαμπος γεννήθηκε στη Μαγνησία της Μικράς Ασίας το 89 μ.Χ. περίπου και πέθανε σε ηλικία 113 ετών. Ήταν ιερέας στη Μαγνησία της Μικράς Ασίας και τα στοιχεία που υπάρχουν για τη ζωή του είναι λίγα. Μαρτύρησε την περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι μεγάλοι διωγμοί της Χριστιανοσύνης. Συνελήφθη από τον έπαρχο της Μαγνησίας Λουκιανό, που εξαπέλυσε ο αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος. Βασανίστηκε σκληρά και αποκεφαλίστηκε σε ηλικία 113 ετών (202 μ.Χ.), πιθανώς στην Αντιόχεια του Μαίανδρου. Ο Άγιος Χαράλαμπος προστάτης των ασθενών, απεικονίζεται σε πολλές εικόνες να πατά την πανώλη, η οποία παρουσιάζεται σαν ένα τερατόμορφο γύναιο που ξερνάει καπνούς από το στόμα. Σε άλλες εικόνες ο άγιος κρατεί από τα μαλλιά ένα μαύρο δαίμονα, προσωποποίηση της πανούκλας! Είχε επιτελέσει πολλά θαύματα και επίσης υπάρχουν αναφορές, ότι μετά από λιτανείες της θαυματουργής εικόνας του Αγίου σε περιόδους ανομβρίας, ερχόταν βροχή ανακουφίζοντας τις καλλιέργειες!

Καλημέρα όλη μέρα και καλή Κυριακή!

Καλή σας ημέρα φίλοι μου και καλό μήνα να έχουμε! 3 του Φλεβάρη και χρόνια πολλά σε αυτούς που γιορτάζουν σήμερα: Συμεών, Συμεωνία, Σταμάτης και Σταματία!

Καλή σας ημέρα φίλοι μου...Ξεκινήστε την μέρα σας δυναμικά, με καλή διάθεση και μην αφήνετε κανέναν να σας την χαλάει!

Καλημερούδιααα φίλοι μου! Να αγαπάτε, να ελπίζετε και να χαμογελάτε! Ότι αξίζει στη ζωή είναι τα μικρά πράγματα, που δίνουν μεγάλες χαρές! Άντε λοιπόν, καφεδάκι ανά χείρας και πάμε να ξεκινήσουμε...

Καλό μεσημέρι στην παρέα και καλή Κυριακή! Εμείς εδώ λίγο χιονάκι είδαμε εχθές, όμως αυτό ήταν...χαρήκαμε λίγο και τώρα πάλι λιακάδα!

Καλημερούδια αγαπημένο παρεάκι! Επανήλθα κι εγώ για το τραγούδι του Σαββατοκύριακου και φυσικά να ευχηθώ για το Volvinews μας, χρόνια δημιουργικά με υγεία και δύναμη!

Καλό μεσημεράκι (όχι σαν του Μουτσινά..χαχα) αγαπημένο παρεάκι του VOLVINEWS! Εχθές δεν κατάφερα να είμαι μαζί σας και αυτό το διάστημα θα είναι λίγο δύσκολο για μένα, διότι όπως πολλοί γνωρίζετε δουλεύω σε γνωστό super market κι αυτές οι μέρες είναι λίγο ζόρικες! Παρ' όλα αυτά, σήμερα σας εύχομαι μια όμορφη Κυριακή και άντε κοπιάστε για κέρασμα..!

Σελίδα 1 από 75
Top