Α1: «ΆΛΛΩΣΕ» ΤΟ «ΚΑΣΤΡΟ» ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ Η ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

04 Μαρτίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1, καθώς από τη 1η θέση μέχρι και τη ζώνη των play-out είναι πλέον όλα ανοικτά.
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στη Χαλάστρα. Μετά από ένα μίνι ντεφορμάρισμα, η Θύελλα Περιστερώνα του Σπύρου Γόγογλου

έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Καμπανιακού με 0-1 και πέρασε ξανά στην ουδέτερη ζώνη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Θύελλα ήταν ο 24χρονος γκολκίπερ Νίκος Χατζηλάρι, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του με σημαντικές επεμβάσεις αλλά και με την απόκρουση στην εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων. Η Θύελλα που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Αλέξη Παυλίδη στο 80′.

Παράπονα για Αϊναλή η Θύελλα Περιστερώνα – Έρχεται «καμπάνα» για τον αρχηγό της

Παρά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-1 μέσα στη Χαλάστρα, οι άνθρωποι της Θύελλας Περιστερώνα τα είχαν με τον βοηθό Αϊναλή, αναφέροντας πως αυτός εισηγήθηκε για να δοθεί το πέναλτι, που εν συνεχεία απέκρουσε ο Χατζηλάρι.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ εξέφρασε έντονα τα παράπονα του για αυτή την απόφαση, η οποία είχε ως προέκταση της, την αποβολή του αρχηγού της, Αλέξη Παυλίδη, ο οποίος κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές τιμωρίες λόγω του γεγονότος ότι είναι αρχηγός. Και αυτό γιατί ο Μιχούλιας στο φύλλο αγώνα αναφέρει: «Κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου σπρώχνοντας με τα χέρια του το στήθος μου βίαια και στην συνέχεια με εξύβρισε»

Πέρα από τη σημερινή εκτός έδρας νίκη, πλέον αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την ένσταση στον αγώνα με τον Θερμαϊκό. Την Τετάρτη τα νεότερα.

 

 

 

 

epsm24.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top