Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πασσιάς Δημήτριος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Απριλίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Αγαπητές συνδημότισσες,  αγαπητοί συνδημότες

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Διαμαντή Λιάμα, επικεφαλής του συνδυασμού  "Βόλβη Μπροστά",  για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο  ψηφοδέλτιο  του  συνδυασμού.  

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά ιδεολογικές και κομματικές  αγκυλώσεις,  καθώς επίσης και  προσωπικές φιλοδοξίες. Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, μα πάνω από όλα με αποφασιστικότητα.

Συνεχίζοντας και επιμένοντας με πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος  και θα αντιμετωπίζουν  τα  προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς  τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις.

Είναι γνωστό πως αυτή η εκλογική αναμέτρηση με το νέο εκλογικό νόμο  είναι κρίσιμη,  γι΄ αυτό δεν πρέπει να μείνουμε στην  αδράνεια και στην αποστασιοποίηση.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέ, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες, που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Βόλβης γιατί είναι οι αξίες που με αυτές πολιτεύομαι.  Αρχή μου είναι   τα προβλήματα να μην  τα μετράμε  αλλά να τα λύνουμε.

Έχοντας την επιθυμία να προσφέρω ενεργά στον τόπο μου κατέρχομαι σ’ έναν εκλογικό δημοκρατικό αγώνα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού "Βόλβη Μπροστά".  Θα προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο.

Ευελπιστώ και προσβλέπω στη στήριξή σας. Με την σειρά μου δεσμεύομαι να  τιμήσω την εμπιστοσύνη σας και να ανταποκριθώ στις  προσδοκίες  σας.

Η Φωνή Σου,  Φωνή Μου!

Πασσιάς  Δημήτριος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος     

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πασσιάς  Δημήτριος του Αθανασίου, Αξιωματικός ε.α

O  Πασσιάς Δημήτριος του Αθανασίου γεννήθηκε στην  Μικρή  Βόλβη  Θεσσαλονίκης το 1963.  Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Νέα Μάδυτο. Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ΣΜΥ. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και Σχολής Επιτελών. Υπηρέτησε ως Διευθυντής σε Επιτελικά Γραφεία Μονάδων και Σχηματισμών του Στρατού Ξηράς και ως Διοικητής σε Μονάδες Τεθωρακισμένων. 

Αποτελεί τακτικό μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Εύοσμου στηρίζοντας δράσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικού και φιλανθρωπικού  ενδιαφέροντος.           

Έχει συγγράψει και δημοσιεύσει περισσότερα από 50 άρθρα κοινωνικού και ιστορικού περιεχομένου  στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι παντρεμένος με την Όλγα Ποδαρά και έχουν δύο παιδιά.

Κατά τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βόλβης με τον συνδυασμό "Βόλβη Μπροστά" του νυν Δημάρχου Διαμαντή Λιάμα.

Super User

Τελευταία άρθρα από τον/την Super User