ΟΙ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

22 Νοεμβρίου 2019
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

Με σταθερή διοίκηση και με μεγάλο αγώνα τα τελευταία χρόνια κατάφεραν να χτίσουν αξιοζήλευτες ομάδες και φέτος να καταλαμβάνουν τις τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις της Α κατηγορίας.

Η Θύελλα Περιστερώνα, ο ΠΑΟΚ Σταυρού και ο Ελλήσποντος Μαδύτου είναι οι ομάδες που μαζί με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου κερδίζουν τις εντυπώσεις μέχρι σήμερα στον 2ο όμιλο της Α κατηγορίας. Ομάδες αρκετά μακριά από την πόλη και οι οποίες όμως αντέχουν στο χρόνο.

Από τη μια, η Θύελλα Περιστερώνα που εδρεύει σε ένα χωριό με ελάχιστους μόνιμους κατοίκους, καταφέρνει σε μόνιμη βάση να έχει ρόλο πρωταγωνιστή και να βρίσκεται κάθε χρόνο στο προσκήνιο. Ομάδα που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και η οποία έχει περισσότερους φίλους μακριά από τον Περιστερώνα παρά εντός αυτού. Πάντως κάθε εντός έδρας αγώνας αποτελεί μια «ιεροτελεστία» για τους ανθρώπους της ομάδας. Με κατάλληλη προετοιμασία, φιλοξενία αλλά και όλα αυτά τα χρόνια με ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Η άλλη ομάδα που έχει σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια είναι ο ΠΑΟΚ Σταυρού. Μετά από δύο αναγνωριστικές χρονιές στην Α κατηγορία και παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχασε αρκετούς βασικούς παίκτες από το κορμό της, αυτή έχει καταφέρει να πιάσει τη… 3η θέση και να αποκλείσει  τον Φοίνικα Πολίχνης, συνεχίζοντας στους «31» του κυπέλλου. Η φιλοσοφία του συλλόγου έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, μπορεί και αναπόφευκτα, μιας και δεν υπάρχει  η πολυτέλεια για μεταγραφές, με τη νέα γενιά των ποδοσφαιριστών να παίρνει πλέον την ομάδα στις πλάτες  της.

Τέλος, ο Ελλήσποντος Μαδύτου. Ομάδα με σταθερή φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια. Μια ομάδα που αποτελείται κατά 95% από παιδιά της περιοχής. Με ορισμένες παλιοσειρές αλλά και με παιδιά που προωθήθηκαν από την ακαδημία, ο Ελλήσποντος Μαδύτου κάνει βήματα μπροστά. Τόσο αγωνιστικά όσο και στα υπόλοιπα κομμάτια.

 

 

epsm24.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top