×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ...
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

30 Ιανουαρίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΙΕΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ ΣΤΗΝ Α΄

ΤΑ ''ΡΕΣΤΑ'' ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄

Αγωνίας παράταση...ένταση στο ζενίθ και αβέβαιο αύριο για πολλούς, είχαμε και αυτήν την Κυριακή και στις τρείς κατηγορίες της ΕΠΣΜ για τις

ομάδες της περιοχής του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, στην Α΄ ερασιτεχνική ο Τρίτων Βόλβης ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 μέσα  στην ΑΠΕ Λαγκαδά και συνεχίζει να νιώθει βαριά στις πλάτες του το άγχος του υποβιβασμού, ενώ η ΑΕ Αγίου Γεωργίου συνέχισε για ακόμη μια φορά τις αρνητικές επιδόσεις της, χάνοντας το παιχνίδι με το Καβαλάρι με 2-0.

volvispor

Στην Β΄ ερασιτεχνική τώρα, την κατηγορία που παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις περισσότερες ομάδες της περιοχής μας, τα πράγματα παραμένουν ρευστά και αβέβαια σχεδόν για όλους, τόσο στην κορυφή όσο και στην ''ουρά'' της βαθμολογίας.Συγκεκριμένα. Η μεγάλη νίκη του ΑΣ Αρέθουσα επί του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Απολλωνίας, τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς,πίσω από το Πολυδένδρι όμως που προηγείτε στην κορυφή κατά τρεις βαθμούς. Η Νέα Απολλωνία έμεινε στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς, από εκεί και κάτω οι υπόλοιποι παραμένουν μακριά από την κορυφή εμπλεκόμενοι ακόμα και σε σενάρια κινδύνου αφού όλα είναι ρευστά. Ο Απόλλων Απολλωνίας, ουραγός της κατηγορίας με 8 βαθμούς πέτυχε την μεγάλη νίκη μέσα στο Μελισσουργό με 0-2 και άρχισε να ελπίζει για κάτι καλύτερο. Με άγχος άρχισαν να φορτώνονται οι ομάδες Πρόοδος Αδάμ με 12 βαθμούς, ο Μελισσουργός με 13 βαθμούς, ο Πάοκ Σταυρού με 13 βαθμούς και ο Ηρακλής Μοδίου με 15 βαθμούς. Αρκετά καλύτερα αισθάνονται ο Φοίνικας Σχολαρίου με 21 βαθμούς, ο Αετός Άνω Σταυρού με 22 βαθμούς και ο Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου (η αρνητική έκπληξη της Κυριακής, ήττα με 7-1) με 23 βαθμούς και η Νυφόπετρα επίσης με 23 βαθμούς. Αρκετά  καθοριστική για την μελλοντική εξέλιξη της βαθμολογίας στην κατηγορία θα είναι η επόμενη Κυριακή. Τους αγώνες που περιλαμβάνει η επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσουμε σε λίγες μέρες αναλυτικά.

Στην Γ΄ ερασιτεχνική τα πράγματα είναι πιο σταθερά. Ο Βρασίδας Βρασνών παρά το ρεπό του και το προηγούμενο αναβληθέν παιχνίδι του, παραμένει αταλάντευτα πρωτοπόρος με 27 βαθμούς. Στην δεύτερη θέση έχει ανέβει ο Εθνικός Προφήτη με 24 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση ισοβαθμούν η Φλόγα Λαγκαδικίων και ο Άρης Ξηροποτάμου με 22 βαθμούς. Τα "ρέστα" τους παίζουν κυριολεκτικά την Κυριακή που μας έρχεται ο Βρασίδας Βρασνών και ο Άρης Ξηροποτάμου μέσα στον Ξηροπόταμο σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ VOLVINEWS:

fotinakis

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top