ΠΕΡΑΣΕ… ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΠΗ – ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΜ!
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Ιανουαρίου 2016
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

peristeronaΉταν να μην βάλει μπρος η Θύελλα Περιστερώνα. Η ομάδα του Γιάννη Κατσαρού επέστρεψε σήμερα στις νίκες, παίρνοντας ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στο πλαστικό της Πυλαίας, με 1-2 επί του ΠΟΜ.

Αν και βρέθηκε από το 1ο λεπτό πίσω στο σκορ, η Θύελλα Περιστερώνα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει ένα «χρυσό» τρίποντο, χάρη στα γκολ των Χαλαζιά και Ρενάλντο. Είναι φανερό ότι η Θύελλα έχει αλλάξει πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο και πλέον από κει που θεωρούταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, έχει γίνει μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Στις τάξεις της Θύελλας, τόσο ο Γιάννης Κατσαρός όσο και οι ποδοσφαιριστές κρατάνε χαμηλούς τόνους και πλέον στοχεύουν ακόμα και σε μία θέση στα play-out, με πλεονέκτημα. Στον αντίποδα, η Μαλακοπή διαγράφει εντελώς αντίθετη πορεία με τον Περιστερώνα, μια και μετά από το ξέφρενο ξεκίνημα, μετράει πλέον οκτώ συνεχόμενες ήττες! Σίγουρα, η ομάδα χρειάζεται ένα ισχυρό ψυχολογικό «σοκ» για να συνέλθει, ενώ το ερχόμενο ματς με τον Μακεδονικό Λητής παίρνει μορφή τελικού.

epsm24.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top