ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

13 Δεκεμβρίου 2016
(0 ψήφοι)

165152 1671628603843 4177176 n(Γράφει ο Θοδωρής Σαββιδης)

Φοβερή νίκη στην έδρα του πρωτοπόρου Κεραυνού Ωραιοκάστρου για το εφηβικό του Αριστοτέλη με 56-55 (έχει μόνο δύο ήττες και οι δύο από τον Αριστοτέλη). Με την νίκη αυτή και την ήττα του Ερμή από την Ευκαρπία οι πιθανότητες για την κατάληψη της τρίτης θέσης αυξήθηκαν.


Ήταν ένα παιχνίδι με γρήγορες εναλλαγές φάσεων και συναισθημάτων ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Τελικά κέρδισε αυτός που ήταν πιο συγκεντρωμένος και ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.
Ο Αριστοτέλης μπήκε δυνατά παίρνοντας ένα ισχνό προβάδισμα. Αλλά ο Κεραυνός από το 2ο δεκάλεπτο χρησιμοποιώντας καλή άμυνα προσπέρασε και κρατούσε ένα προβάδισμα 3-4 πόντων.
Στο 2ο ημίχρονο κάποια λάθη των παικτών του Αριστοτέλη στην πίεση σε όλο το γήπεδο του Κεραυνού έφερε την διαφορά στους 11 πόντους (48-37). Εκεί ανέλαβε δράση ο Σίμου, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με 2 τρίποντα και μια προσωπική ενέργεια με πλάτη στο καλάθι, έφερε την διαφορά στους 3 πόντους (48-45). Time out 2 λεπτά πριν το τέλος. Καλάθι από τον Κεραυνό (50-45), τρίποντο από τον Κότογλου (50-48), τρίποντο από τον Κεραυνό (53-48), καλάθι από τον Σίμου (53-50), καλάθι από τον Κεραυνό (55-50), τρίποντο του Σίμου (55-53), άμυνα από τον Αριστοτέλη.
Μένουν 20 δευτερόλεπτα μετά από καλό γύρισμα η μπάλα στα χέρια του Σίμου και τρίποντο από τα 8 μέτρα. 55-56 υπέρ του Αριστοτέλη 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Time out. Ο Αριστοτέλης έχει μόνο 2 ομαδικά. Ευκαιρία για φάουλ. «Αλλαγές σε όλα τα screen και φάουλ μετά την πρώτη ντρίμπλα, να μην τους αφήσουμε να σουτάρουν» οι οδηγίες του coach. Φάουλ μετά την επαναφορά, 5ο του Σίμου. Ξανά επαναφορά και τρίποντο air ball από μακριά. Η νίκη που πίστευαν οι παίκτες του Αριστοτέλη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού ήρθε. Όλοι ένα κουβάρι πανηγύρισαν αλλά και χειροκρότησαν τους αντιπάλους.
Πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του Αριστοτέλη. «Είδα παίκτες να παίζουν για την ομάδα, είδα παίκτες να ενθαρρύνουν τους συμπαίκτες τους όταν έκαναν ένα λάθος, είδα παίκτες να μην τα παρατάνε, είδα παίκτες αυτοσυγκεντρωμένους να δίνουν το 100% για την νίκη. Και μόλις αυτή ήρθε, είδα πρόσωπα χαρούμενα, χαμογελαστά, με ικανοποίηση για αυτό που κατάφεραν. Τι κατάφεραν, μια απλή νίκη στο εφηβικό πρωτάθλημα, αλλά το κατάφεραν όλοι μαζί. Η μεγάλη τους χαρά φάνηκε στα αποδυτήρια που βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία και αυτή την χαρά θέλω να έχουν στα πρόσωπά τους σε όλη τους την πορεία στο μπάσκετ αλλά και στην ζωή τους».

Δεκάλεπτα: 10-13, 25-24, 38-33, 55-56.
ΣΥΝΘΕΣΗ:(ΣΑΒΒΙΔΗΣ) ΚΟΤΟΓΛΟΥ 9( 1 τριπ.), ΙΩΑΝΝΟΥ 6, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗΣ, ΣΙΜΟΥ 32( 4 τριπ.), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΙΤΣΙΛΗΣ, ΣΑΝΚΑ 6, ΓΚΟΡΡΕΓΙΑ, ΓΚΛΕΖΑΚΗΣ 3( 1 τριπ.).

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top