Γ. ΝΕΚΟΣ: «ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΑΣ»
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

11 Απριλίου 2017
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

maditosΤην 4η συνεχόμενη άνοδο με ομάδα πανηγύρισε ο Γιώργος Νέκος, φέτος, με την φανέλα του Ελλήσποντου Μαδύτου.

Μετά τις ανόδου, με τον ΠΑΟ Ξυλούπολης, την Νίκη Αμπέλων και τον ΑΟ Νιγρήτας, ο Γιώργος Νέκος έκανε… καρέ ανόδου με την ομάδα της Μαδύτου. Το Epsm24 επικοινώνησε μαζί του και του παρέθεσε ορισμένα ερωτήματα για την φετινή χρονιά στην Μάδυτο.

 

Σχετικά με το που κρίθηκε ο τίτλος: «Υπήρξε πολύ καλή χημεία μεταξύ των παιδιών και αυτό έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο. Ήμασταν μαζί με τον Χάβο και τον Μουρόπουλο, τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές και σε συνδυασμό με τα παιδιά από το χωριό, φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που κέρδισε δίκαια το πρωτάθλημα. Επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο η προετοιμασία των 40 ημερών που κάναμε. Μαζευόμασταν κάθε μέρα πάνω από 20 παιδιά στη προετοιμασία και σίγουρα αν έχεις ποιότητα και καλή φυσική κατάσταση σε αυτή τη κατηγορία, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να ανέβεις κατηγορία. Το πήραμε με το σπαθί μας.»

 

Αν υπήρξε άγχος ότι θα χαθεί ο τίτλος από τις πολλές απουσίας ανά διαστήματα μέσα στη χρονιά: «Όντως έφυγαν παιδιά που αν έμεναν μέχρι τέλους, πιστεύω ότι θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον 2ο. Όπως ο Φώτης Αλατζόγλου, ο Αλέξης Θεολόγου, ο Δημήτρης Χάβος και ο Χρήστος Τσουκαλάς. Παρόλα αυτά, όσα παιδιά μπήκαν στις θέσεις τους, τους αντικατέστησαν επάξια και έδειξαν έτοιμα για να πάρουμε τον τίτλο.»

Το μυστικό της επιτυχίας και αν ο στόχος της ανόδου είχε τεθεί από την αρχή: «Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας. Ο στόχος της ανόδου είχε μπει εξαρχής και άλλωστε ήταν ένας βασικός λόγος που συμφώνησα με τους ανθρώπους της ομάδας το καλοκαίρι.»

 

 

epsm24.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top