Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Τηλεφωνήτρια: Pizza Hut, καλησπέρα σας.

Πελάτης: Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία.

Κατηγορία ΑΝΕΚΔΟΤΑ |e31e24

Καλή σας ημέρα αγαπητοί αναγνώστες ,καλημέρα όλη μέρα και στην ομάδα μας στο facebook οπου εκεί λαμβάνει χώρα και ο διαγωνισμός μας και μπορείτε να πάρετε μέρος ,καλημέρα και στους χορηγούς-δωροθέτες μας ,καλημέρα όλη μέρα σε όλο το ντουνιά.Τρίτη σήμερα 9 Μαρτίου και με αυτά και με εκείνα και χωρίς να υπάρχει έντονο κλίμα έχουμε ξεχάσει το ότι βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς .Δυστυχώς τίποτα δεν μας θυμίζει το καρναβάλι ,τις στιγμές κεφιού ,την χαρά και την ευτυχία μιας και ''βομβαρδιζόμαστε'' καθημερινά από αρνητικές καταστάσεις .

Δεν θα αναφερθώ περαιτέρω αλλά θα προσπαθήσω να σας φτιάξω την διάθεση ή μάλλον να σας θυμήσω ότι είναι Αποκριές και πρέπει να σκεφτούμε θετικά τα πράγματα μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο αλλά νοητά όσο μπορώ και εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε μέσα στο κλίμα του Καρναβαλιού αυτήν την εβδομάδα .

Όλες οι εκδηλώσεις και τα ξεφαντώματα του καρναβαλιού στη Θεσσαλονίκη

Ίσως γίνει το καλοκαίρι το καρναβάλι στην Πάτρα

Ο έρωτας θέμα του φετινού καρναβαλιού της Ξάνθης | Sofokleousin

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Με αφρικανική σκόνη η Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει...

Καιρός τώρα: Με αφρικανική σκόνη η Τρίτη - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Τοπικές βροχές προβλέπονται στις περισσότερες ηπειρωτικές και νότιες νησιωτικές περιοχές, οι οποίες τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ.

 
 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη 9 Μαρτίου

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Μακεδονία και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή-Newsbomb.gr

Σαν σήμερα 9 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα

1796 Ο Ναπολέων Βοναπάρτης παντρεύεται την Ιωσηφίνα, χήρα του υποκόμη του Μποαρνέ.

1824 Αρχίζει ο πρώτος εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των επαναστατημένων Ελλήνων

1831 Ο βασιλιάς της Γαλλίας Λουδοβίκος Φίλιππος δημιουργεί στο Αλγέρι την περιβόητη «Λεγεώνα των Ξένων», στην οποία συγκεντρώνονται τυχοδιωκτικά και εγκληματικά στοιχεία απ' όλο τον κόσμο, με αντάλλαγμα την αμνήστευσή τους και μερίδιο από τη λεία των επεμβάσεων.

1867 Οι ΗΠΑ συμφωνούν να αγοράσουν από την Ρωσία την Αλάσκα, για 7.200.000 δολάρια.

1907  Δολοφονείται ο Μαρίνος Αντύπας

1908 Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Ίντερ Μιλάνου από διαφωνούντα μέλη της Μίλαν.

1921 Γεννήθηκε ο μεγάλος έλληνας ηθοποιός, Δημήτρης Χορν

1925 Γεννιέται ο ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης

1926 Με απόφαση της κυβέρνησης του δικτάτορα Θεόδωρου Πάγκαλου καταργούνται τα σχολικά βιβλία που είναι γραμμένα στη δημοτική. 

1934 Γεννήθηκε ο Ρώσος κοσμοναύτης, Γιούρι Γκαγκάριν, ο πρώτος άνθρωπος που τέθηκε σε τροχιά γύρω από τη Γη.

1941 Ξεκινά στα ελληνοαλβανικά σύνορα η μεγάλη «εαρινή επίθεση» των ιταλικών στρατευμάτων. Η επιχείρηση αυτή έληξε σε λίγες μέρες, στις 26 του Μάρτη, με την πανωλεθρία των Ιταλών, που άρχισαν να υποχωρούν ατάκτως υπό την πίεση του ελληνικού στρατού

1942 Μετά την άρνησή τους (και με την παρότρυνση της τοπικής οργάνωσης του ΕΑΜ) να παραδώσουν στους Ιταλούς κατακτητές ζώα και μεγάλη ποσότητα χόρτου, οι κάτοικοι του Άργους Ορεστικού τιμωρούνται με κανονιοβολισμό της πόλης τους.

1945 Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-29 βομβαρδίζουν το Τόκιο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 80.000 άνθρωποι και να μείνουν άστεγοι ένα εκατομμύριο.

1946 33 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους και 500 τραυματίζονται στον αγώνα Μπόλτον - Στόουκ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας μπροστά σε 70.000 θεατές στο Μπέρντεν Παρκ, όταν υποχωρούν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς να σταματήσει, κατόπιν εντολής των υπευθύνων παρά το ατύχημα.

1946 Το ΕΑΜ καταγγέλλει στο λαό το αιματηρό όργιο κρατικών και παρακρατικών οργάνων μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δολοφονημένοι πολίτες σ’ όλη την χώρα είχαν φτάσει τους 1.192.

1956 Ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος εκτοπίζεται από τους Άγγλους στις Σεϋχέλλες ως τρομοκράτης.

1959 Η κούκλα Μπάρμπι εμφανίζεται για πρώτη φορά στα αμερικανικά καταστήματα.

1979 Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της σατιρικής εφημερίδας «Το Ποντίκι».

1986 Δύτες του αμερικανικού ναυτικού εντοπίζουν σχεδόν ανέπαφο το κύριο μέρος του διαστημικού λεωφορείου "Τσάλεντζερ". Τα πτώματα και των 7 αστροναυτών βρίσκονται ακόμη μέσα σε αυτό.

1995 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ανακοινώνει την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, 57 μέρες πριν από τη λήξη της θητείας του, συνεπής προς τη δήλωσή του για επιτάχυνση των διαδικασιών εκλογής του διαδόχου του.

-Πηγή- Thepressroom.gr 

Δείξε μου το ζώδιο σου να δω τι δώρο... δεν θα σου κάνω - Ιδού τα δώρα που  δεν πρέπει ποτέ να προσφέρεις | eirinika.gr

Και φτάνοντας στο τέλος του άρθρου να σας υπενθυμίσω πως στην ομάδα μας στο facebook διεξάγεται ένας ακόμη μεγάλος διαγωνισμός ,με σπουδαία δώρα και αυτήν την φορά και μπορείτε να λάβετε μέρος καθημερινά και τα Σαββ/κα στην μουσική στήλη με την Ρούλα Παναγιωτίδου στην ανάρτηση που βρίσκετε εκεί στην ομάδα με το ''τραγούδι της ημέρας'' .Τα βήματα πολύ απλά καθώς για να μπείτε στην κλήρωση σας ζητούμε να κάνετε like στα άρθρα της μουσικής στήλης και να αφήνετε τα σχόλια σας .Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χτες Δευτέρα 8 Μαρτίου και θα διαρκέσει ως την Πρώτη Παρασκευή Των Χαιρετησμών Στην Παναγία μας .

Τα δώρα και ευχαριστούμε πολύ ,αυτήν την φορά θα δωθούν από τα κοινωνικά παντοπωλεία του δήμου μας και είναι κυρίως τρόφιμα καθώς και από έναν φίλο της σελίδας μας κάποια άλλα είδη τροφίμων που θα δείτε παρακάτω ,που δεν θέλει να αναφέρουμε το όνομα του αρκεί τα δώρα του να δωθούν στους συνανθρώπους μας ,στους φίλους-μέλη της εφημερίδα μας με πολύ χαρά .

Τα χρήσιμα και σπουδαία δώρα είναι τα εξής-

Το κοινωνικό παντοπωλείο Ν.Απολλωνίας προσφέρει - 5 Λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

5 λίτρα αραβοσιτέλαιο 

και 5 λίτρα Ηλιέλαιο ( ΑΥΤΆ ΘΑ ΔΩΘΟΎΝ ΣΕ 3 ΤΥΧΕΡΟΥΣ )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Ορεινού όγκου του δήμου Βόλβης προσφέρει -
2 Κιλά κρέας (χοιρινό ή μοσχαρίσιο)
2 Κιλά Μπριζόλες 
2 Κοτόπουλα ( και αυτά είναι για 3 τυχερούς )
Το κοινωνικό παντοπωλείο Στίβου που βρίσκεται ύπο σύσταση  προσφέρει -
2 Κιλά Μέλι 
2 Κιλά Τυρί 
Και ένα εξαιρετικό μπουκάλι Κρασί 
Και τέλος ένας φίλος της σελίδας μας που δεν θέλει να μας πει το όνομα του ,τουλάχιστον δεν θέλει να αναφέρουμε το ονομά του αλλά τον ευχαριστούμε πάρα πολύ ,προσφέρει 
 2 Κιλά Τσιπούρες 
2 Κιλά λαυράκια ( και αυτά για 2 τυχερούς ) 
 Και μια Πλήρες σειρά Ελληνικών  Γραμματοσήμων του 1980 -1981.

'Οπως βλέπετε και εσείς τα δώρα είναι κυρίως τρόφιμα αξίας οπότε μεταφερθείτε στην ομάδα στο facebook ,βρείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση (καθημερινά μέχρι και την λήξη του διαγωνισμού ) εφαρμόστε τα απλά βήματα που σας ζητάμε και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση .

Να ευχαριστήσουμε τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ν.Απολλωνίας ,Στίβου (που βρίσκεται ύπο σύσταση) και Ορεινού όγκου τόσο για το έργο που προσφέρουν και εννοώ τους εθελοντές που μοιράζουν κάθε μήνα στους δικαιούχους βασικά αγαθά ,όσο και για τα δώρα που θα προσφέρουν στους τυχερούς μας με πολύ χαρά .Πραγματικά ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε καλή δύναμη σε αυτό το δύσκολο φιλανθρωπικό έργο που καλείστε  να βγάλετε εις πέρας .Φυσικά ευχαριστούμε πολύ και τον ''άγνωστο φίλο της σελίδας μας''που θα προσφέρει με την σειρά του αυτά τα αξιόλογα δώρα του και πολύ χρήσιμα μιας και πρόκειται για τρόφιμα .

Πατρινό Καρναβάλι 2020 - Η σειρά των πληρωμάτων

Αυτά από εμένα και τους χορηγούς ,και κλείνω με θετική σκέψη ,με αισιοδοξία και με ταγούδι στο κλίμα της Αποκριάς .Ε'υχομαι να το ευχαριστηθείτε και έστω και για λίγο να νιώσετε την καρναβαλική φιέστα που τόσο μας λείπει και φέτος !!! Να είστε καλά ,να περνάτε ήρεμα και να προσεύχεστε για να ξορκίσετε το κακό ....Φιλιά στα μούτρα σας ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 

Το καρναβάλι των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ | Fortunegreece.com

Τα καρναβάλια της Ελλάδας και πώς να τα απολαύσεις - αθηνόραμα travel

8 ελληνικές πόλεις για το καρναβάλι

καρναβάλι | Alfavita

Καρναβάλι Ξάνθης 2020: Σκέψεις για μεταφορά την Πρωτομαγιά - XanthiNea.gr |  Ξάνθη Νέα | Ειδήσεις για Ξάνθη

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ «ΜΕΡΙΟΥ» | Γιώργος Αδάμου Αδαμίδης

Απόκριες 2018 - Σοχός, καρναβάλι, κουδουνοφόροι | Cityportal.gr

 

Top