ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣ ΠΟΠΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

18 Απριλίου 2012
(0 ψήφοι)

popi kΔήλωση Πόπης Καλαϊτζή

για την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 6ης Μαΐου με τη Ν.Δ.

 

Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε για τις ζωές μας και τις ζωές όσων αγαπάμε.

Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο της λογικής και της ευθύνης. Να ψηφίσουμε με την καρδιά, αλλά και με το μυαλό μας. Να επιλέξουμε τα κόμματα εκείνα που μπορούν να δώσουν λύσεις και δεν θα αποτελούν ευκαιριακή σημαία διαμαρτυρίας. Η Νέα Δημοκρατία είναι μια δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα που μπορεί να τη βοηθήσει να μπει ξανά σε ένα σωστό δρόμο. Και αξίζει να την εμπιστευθούμε.

Σε όλη μου την πορεία στα κοινά πίστευα ένα πράγμα: Ότι πρέπει να παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Αντί να περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν κάτι, να κάνουμε πρώτοι εμείς. Αντί να περιμένουμε την αλλαγή, να την δημιουργούμε! Αυτό έκανα ως Νομαρχιακή σύμβουλος, ως Έπαρχος Λαγκαδά, ως γιατρός και ως ενεργός πολίτης στο χώρο του εθελοντισμού.

Χθες ανακοινώθηκε επίσημα από τη Νέα Δημοκρατία ότι είμαι υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Ζητώ τη στήριξή σας, χωρίς πολλές υποσχέσεις, αλλά με μία καθαρή δέσμευση: ότι θα βάλω όλη μου την δύναμη και όλη μου την ψυχή για να προσφέρω όσα μπορώ περισσότερα. Για να αλλάξουμε ένα πολιτικό σύστημα που μας πληγώνει και έχει κλείσει τον κύκλο του. Για να μπει η πατρίδα μας σε ένα σωστό δρόμο μια ώρα αρχύτερα. Για να πάρουμε οι Έλληνες ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας.

 

Φιλικά,

Πόπη

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΠΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ

Η Πόπη Π. Καλαϊτζή γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη.  
Αποφοίτησε με Άριστα από το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια», όπου σπούδασε με ολική  υποτροφία.
Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. 
Έχει ολοκληρώσει 2 χρόνια ειδικότητας στη γενική χειρουργική στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να ειδικευτεί στην πλαστική χειρουργική. Επίσης ολοκλήρωσε το αγροτικό της στο Κ. Υγείας Ροδόπολης Σερρών και το μεταπτυχιακό της στο ΕΚΑΒ στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική. 
Υπήρξε ενεργό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. 
Το 2002 εξελέγη Νομαρχιακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης (η νεότερη νομαρχιακή σύμβουλος που έχει εκλεγεί στην Ελλάδα) και ανέλαβε το Γραφείο Νεολαίας, με δράσεις για την απασχόληση των νέων, την αντιμετώπιση του AIDS και των ναρκωτικών, τον ρατσισμό, την ασφαλή οδήγηση, την Ολυμπιακή Εκεχειρία.
Είναι η πρώτη γυναίκα που έχει εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του γυμναστικού συλλόγου «Ηρακλής».
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών «Σείριος».
Ήταν εθελόντρια στον τομέα πρώτων βοηθειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που διοργανώθηκαν στην Αθήνα.
Διετέλεσε για  4 χρόνια Έπαρχος Λαγκαδά, δίνοντας αγώνα για την αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας, τη δημιουργία υποδομών, την ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών υγείας (κατάφερε να ιδρυθεί τομέας ΕΚΑΒ στο Λαγκαδά). Είναι η νεότερη Έπαρχος που έχει εκλεγεί ποτέ στην Ελλάδα. 
Με δική της πρωτοβουλία προτάθηκε ένα μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης για την Επαρχία Λαγκαδά με έμφαση στον αγροτουρισμό, τη μεταποίηση και τυποποίηση των προϊόντων.
Συμμετέχει στην Εκτελεστική Επιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και συντονίζει τις δράσεις του στη Β. Ελλάδα.
Έχει δώσει πολλές ομιλίες και διαλέξεις για ναρκωτικά, αλκοολισμό, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και πρώτες βοήθειες.
Δραστηριοποιείται εθελοντικά σε δράσεις για: πρόληψη καρκίνου του στήθους, οικολογία, ασφαλή οδήγηση, συμμετοχή των νέων στα κοινά, εκπαίδευση πληθυσμού στις πρώτες βοήθειες και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου εσωτερικής Ιεραποστολής «Αγ. Κύριλλος και Μεθόδιος». Στηρίζει την ελληνική εξωτερική ιεραποστολή (έχει συμμετάσχει σε ταξίδι στην Τανζανία).
Είναι υπεύθυνη εθελοντισμού στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΟΑΣΙΣ» που έχει ιδρυθεί από πρώην εξαρτημένους για να αντιμετωπίσει κάθε εθισμό:  αλκοόλ , ναρκωτικά, διαδίκτυο, υπερκατανάλωση, τζόγο. 
Το 2010 επιλέχθηκε από το German Marshall Foundation of the United States ως εκπρόσωπος της Ελλάδας σε αποστολή 23 νέων Ευρωπαίων ηγετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτή την εποχή, με δική της πρωτοβουλία και σε συνεργασία με την ΕΕΦΙΕ, έχει οργανώσει επισκέψεις σε χωριά της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις στον πληθυσμό και παρέχει με άλλους ιατρούς συμβουλές για θέματα υγείας.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top