×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΤΑ 90%
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

30 Ιουνίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

euro notes 400

Δικαίωση από το  Ειρηνοδικείο της Πάτρας, το οποίο  δικαίωσε δανειολήπτη με χρέος  121.000 ευρώ.

 Ο δανειολήπτης  τώρα καλείται να καταλάβει μόλις 12.000 το οποιο θα το αποπληρώσει σε χρονικό διάστημα τεσσάρων  χρόνων!!!
 Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες περικοπές χρέους στην  Ελλάδα.
 Πρόκειται για έναν 58χρονο από την Πάτρα, πατέρα μιας κοπέλας που είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου, αλλά άνεργη και ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του μειώνοντας την οφειλή του κατά 90% και χρονικό περιθώριο αποπληρωμής, τεσσάρων χρόνων
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ!
Δεν πίστευε στα αυτιά του ένας 58χρονος ιδιώτης από την Πάτρα όταν άκουσε τη δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου της Πάτρας, η οποία αφορούσε τη διαγραφή του χρέους του.

Το δικαστήριο τον δικαίωσε καθώς από τα 121.000 ευρώ που ήταν η συνολική οφειλή του, τώρα ο δανειολήπτης καλείται να καταβάλει μόλις 12.000 ευρώ και μάλιστα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η υπόθεση αφορά 58χρονο Πατρινό, πατέρα μιας κοπέλας που είναι απόφοιτη Πανεπιστημίου, αλλά άνεργη και ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγο καιρό από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας και προ ημερών εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 65.2012 δικαστική απόφαση, με την οποία το δικαστήριο αναγνώρισε τις αντικειμενικές δυσκολίες εξόφλησης των δανείων του οφειλέτη.
Ο δικαστής, συνεκτιμώντας όλα τα στοιχεία, αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή οφειλής ύψους 109.000 ευρώ,
υποχρεώνοντας τον οφειλέτη να εξοφλήσει τμηματικά μόνο 12.000 ευρώ από τα συνολικά 121.000 που χρωστούσε.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top