×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 46

ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

05 Ιουλίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

kameron1

Πριν κλείσει τα σύνορα ο κ. Κάμερον να επιστρέψει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα!

Οι δηλώσεις του βρετανού πρωθυπουργού ότι θα κλείσει τα σύνορα στους Έλληνες αν βγούμε από το ευρώ έχει προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις.


Μια όμως από τις πιο επικριτικές και... εύστοχες δηλώσεις ήταν του ομογενή ευρωβουλευτή της Γερμανίας Γ. Χατζημαρκάκη.

«Πριν ο βρετανός πρωθυπουργός κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Έλληνες, φαντάζομαι πως θα φροντίσει να απαλλαγεί έγκαιρα από κάθετι ελληνικό, επιστρέφοντας τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Αθήνα.
Επίσης, υποθέτω, πως θα καλέσει όλους τους Έλληνες εφοπλιστές να αποσύρουν τις επιχειρήσεις τους από το Λονδίνο και τους Έλληνες καταθέτες, που έχουν μεταφέρει μαζικά χρήματα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.
Η Μεγάλη Βρετανία είναι μέρος του προβλήματος. Το παρασιτικό οικονομικό μοντέλο έχει βαθιές ρίζες στο Λονδίνο. Φιλοξενεί την κερδοσκοπική βιομηχανία που προκάλεσε την κρίση στο ευρώ.
Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει».


elgineia1
Ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε δήλωσει το βράδυ της Τρίτης ότι η Βρετανία ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και στο οποίο όπως είπε προβλέπεται το κλείσιμο των συνόρων της Βρετανίας στους Έλληνες που θα θελήσουν να φύγουν μετανάστες προς την χώρα του.

Ο Κάμερον τόνισε πως είναι «διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται» για να εμποδίσει την είσοδο στη Βρετανία Ελλήνων και άλλων ευρωπαίων πολιτών υπό εξαιρετικές συνθήκες οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την κρίση χρέους. Σημείωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση έχει καταρτίσει σχετικά σχέδια έκτακτης δράσης προκειμένου να προασπίσει την ασφάλεια και την οικονομία της Βρετανίας. Εύχεται πάντως να μη χρειαστεί η εφαρμογή τους.

πηγή  newsit.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top