×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΣΤΑΥΡΟΥ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ 1.260 ΠΑΙΔΙΑ & ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

28 Ιουλίου 2012
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

exohi4

Παιδική Εξοχή δήμου Βόλβης - Δελτίο τύπου

Διέξοδος διακοπών προσφέρουν σε 1.260 παιδιά και ηλικιωμένους οι δημοτικές κατασκηνώσεις του Σταυρού


Πόλο έλξης και… διασκέδασης, αποτελεί φέτος για 1.260 άτομα, η Παιδική Εξοχή Σταυρού, όπως ονομάζεται η κατασκήνωση που λειτουργεί στο Σταυρό, υπό την οργανωτική ευθύνη του δήμου Βόλβης, όπως του ανατέθηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση (υπ’ αριθ. Π1β/ΓΠ.οικ. 37261/6-4-2012).

exohi1 


Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται με επιτυχία, ο πρώτος από τους δυο δεκαήμερους κύκλους της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου για παιδιά, οι οποίες είναι (20/7-30/7 και 31/7-10/8/).


Φέτος η Παιδική Εξοχή Σταυρού, φιλοξενεί 660 παιδιά ηλικίας 6-16 ετών από δήμους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και ένα τμήμα προσκόπων, καθώς και το φολκλορικό συγκρότημα Svitsolka Barinia  από την πόλη Καλόυγκα της Ρωσίας στα πλαίσια του προγράμματος  «Σύνδεσμος Φίλων Ευρωπαϊκής Ιδέας (Σ.Φ.Ε.Ι)».

exohi2
Εκτός από τα παιδιά, οι κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του δήμου Βόλβης, προσφέρουν και τρία δεκαήμερα διακοπών και σε 600 ηλικιωμένους (13/8-23/8, 24/8-3/9, 4/9-14/9), που θα προέλθουν από ΚΑΠΗ της Βόρειας Ελλάδας.
Έμπειρα στελέχη κατασκηνώσεων και προσωπικό, διαμόρφωσαν ένα ελκυστικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα, με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και δυνατότητες άθλησης, στο μοναδικό περιβάλλον του Σταυρού.

exohi3
Ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης, επισημαίνει ότι «οι κατασκηνώσεις του δήμου, προικισμένες από τον μοναδικό συνδυασμό θάλασσας-βουνού που υφίσταται στον Σταυρού, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται και από τις φετινές συμμετοχές. Η συμμετοχή ξένων κατασκηνωτών, προβάλει ιδιαίτερα την Ελλάδα στο εξωτερικό σε μια δύσκολη συγκυρία, ενώ το εκτεταμένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα των ηλικιωμένων, δίνει ανάσα ζωής και ψυχαγωγίας σε εκατοντάδες μέλη ΚΑΠΗ από τη Μακεδονία και τη Θράκη».

Δήμος Βόλβης

Δελτίο τύπου 27ης Ιουλίου 2012

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top