×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45
JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 46

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

05 Ιανουαρίου 2013
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

tzitzikostas2

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την οριστική απομάκρυνση από τη θέση του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Οι 50 σύμβουλοι της παράταξης ψήφισαν και νικητής αναδείχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αποτελούσε και την επιλογή του Αντώνη Σαμάρα.

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Θεοχάρη Αποστολίδη, αναμετρήθηκαν ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Ο κ. Τζιτζικώστας έλαβε  33 ψήφους και ο Διονύσης Ψωμιάδης 17.

 

Αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Εξελέγη ο Απ. Τζιτζικώστας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 5 Ιανουαρίου - Αγγελιοφόρος

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ.Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη και αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε :«Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν.
Ενωμένη όλη η ομάδα των αντιπεριφερειαρχών και των περιφερειακών συμβούλων θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας μας.
 
Θα δώσουμε μάχη για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο απέναντι στα προβλήματα και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε» κατέληξε ο 35χρονος νέος περιφερειάρχης που θα εκτίσει το υπόλοιπο της θητείας που «άφησε στη μέση» με τη παύση του ο προκάτοχος του Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι γιος του τέως υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεωργίου Τζιτζικώστα και έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ βουλευτής Θεσσαλονίκης σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις (2007 και 2009). Από το 2010 είναι αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

«Δεν τελείωσα» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενωμένοι είμαστε δίπλα του», δήλωσε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης συμπληρώνοντας όμως πως «κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας».
«Προέχει η ενότητα της παράταξης», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης ερωτηθείς για τις αιχμές που άφησε λίγο νωρίτερα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, στη διάρκεια της ομιλίας του στα μέλη της παράταξης του λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εκλογή νέου Περιφερειάρχη.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top