×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

Ο Κ. ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΛΒΗΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Ιανουαρίου 2013
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

thwma1

Ο κ. Νίκος Θωμά εξελέγει νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Βόλβης.

 

Με τις ευχές όλων των δημοτικών συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, στο χθεσινό δημοτικού συμβούλιο Βόλβης ο κ. Νικόλαος Θωμά εκλέχθηκε νέος προέδρος του σώματος!

Ο κ. Θωμά διαδέχεται στην θέση του προέδρου τον κ. Αθανάσιο Γκαγκάρη και αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα επιβλέποντας την διεξαγωγή των ψηφοφοριών ανάδειξης των μελών των επιτροπών Ποιότητας Ζωής και Οικονομικών του Δήμου Βόλβης για τις οποίες θα ακολουθήσει επόμενο ρεπορτάζ μας.

  Κατά την χθεσινή συνεδρίαση μαζί με τον νέο πρόεδρο κ. Θωμά, εκλέχθηκαν σε διαδοχικές ψηφοφορίες και τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου του δημ. συμβουλίου Βόλβης τα οποία είναι ο κ. Λαφαζάνης Αστέριος ως Αντιπρόεδρος (από την μείζονα Αντιπολίτευση) και ο κ. Βασιλάκης Δημήτριος ως Γραμματέας (μετά την άρνηση της κας Πολυζωίδου από την ελάσσονα Αντιπολίτευση)

thwma2

Στο πρώτο του μήνυμα ο κ. Νίκος Θωμά από τη νέα του θέση πλέον ως πρόεδρος, ευχαρίστησε τους συναδέρφους του για τις ευχές και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, τόνισε την πρόθεση του να συνεργαστεί με τους πάντες για το καλό του δήμου και των δημοτών μας, τόνισε επίσης το σπουδαίο έργο του προκατόχου του κ. Γκαγκάρη και επεσήμανε πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για να πάει χαμένο από κανέναν μπροστά στο δύσκολο έργο που έχουν όλοι οι αιρετοί μας μπροστά τους.

Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας έκλεισε... αφοπλιστικά την πρώτη αυτή επίσημη τοποθέτηση του, ευχαριστώντας θερμά και δημόσια την σύζυγο του, χάρην της οποίας όπως τόνισε γνώρισε τον τόπο μας, εγκαταστάθηκε εδώ (ως... ερωτικός μετανάστης, είπε χαριτολογώντας) γνώρισε και αγάπησε τα μέρη μας και έτσι μπορεί να προσφέρει και αυτός τη δική του βοήθεια για ότι καλύτερο για τον τόπο αυτόν.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο νέος μας πρόεδρος κατάγεται από την Χιλιοβασανισμένη και Μαρτυρική Κύπρο μας και μάλιστα από περιοχή των Κατεχομένων σήμερα εδαφών της! Είναι Ιατρός και εργάζεται στην περιοχή μας (Κέντρο Υγείας Ν. Μαδυτου ενώ έχει ιδιωτεύσει στον Σταυρό κτλ) Είναι παντρεμένος με την κα Μαρίνα Μπελέ και έχουν δύο παιδιά.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Ρεντίνας το 2006 και το 2010 εξελέγει και πάλι δημοτικός σύμβουλος Βόλβης με τον συνδιασμό του σημερινού Δημάρχου. Από το καλοκαίρι του 2012 είναι πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Βόλβης (σχολεία κτλ) με αρκετά μεγάλη επιτυχία, αφού κατάφερε να αναμορφώσει σχεδόν την δομική λειτουργία του οργανισμού και παρ΄ όλη την οικονομική στενότητα, να κινείται χωρίς μεγάλα προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

Από 06.01.2013 ανέλαβε λοιπόν την προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης και φυσικά του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ελπίζουμε να τον έχουμε κάποια στιγμή κοντά μας σε κάποια συνέντευξη για την ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Φίλε Νίκο καλή σου θητεία και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top