×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 45

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΟΥΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ''ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ'' ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

07 Ιανουαρίου 2013
(0 ψήφοι)
K2_ITEM_AUTHOR 

naoum1

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο κ. Βασίλης Ναούμ από την Παράταξη ''Δύναμη Δημιουργίας''

 

 

 

Την οριστική του αποχή από τις διαδικασίες της παρατάξεως ''Δύναμη Δημιουργίας'' με την οποία πολιτεύτηκε και έχει καταλάβει την σημερινή του έδρα, ως πρώτος επιλαχών δημ. σύμβουλος μετά την παραίτηση του κ. Ά. Φραντζή και την ανεξαρτητοποίηση του για το υπόλοιπο της θητείας του συγκεκριμένου δημοτικού συμβουλίου, ανακοίνωσε χθες 06.01.2013 ο νέος δημοτικός σύμβουλος Βόλβης κ. Βασίλης Ναούμ.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης ο κ. Ναούμ παρέδωσε στον προεδρεύοντα για το συγκεκριμένο συμβούλιο κ. Λάκη Ιορδανίδη επιστολή, η οποία διαβάστηκε κατόπιν στο σώμα, με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεση του να αναξαρτητοποιηθεί οριστικά από μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης και της παρατάξεως ''Δύναμη Δημιουργίας''

Πολλά νέα δεδομένα στον Δήμο μας...

Ασφαλώς και προκύπτουν πολλά νέα δεδομένα, τόσο στην θεσμική σύνθεση της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης, όσο και στις γενικότερες εξελίξεις γύρω από τον δήμο Βόλβης και την πορεία των παρατάξεων (τουλάχιστον των ήδη δεδομένων αλλά και... μελοντικών)  μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές (γεροί να είμαστε και θα τα δούμε όλα στην ώρα τους...).

- Νέα δεδομένα ακόμα και για την ίδια την σημερινή σύνθεση του δημοτικού μας συμβουλίου ίσως υπάρξουν μάλιστα και μετά την εξέλιξη της διαδικασίας οριστικής αντικατάστασης ή παραμονής του κ. Βλαδίμηρου Όχουνου η οποία δρομολογήθηκε από τον προηγούμενο πρόεδρο κ. Αθανάσιο Γκαγκάρη.

- Τέλος νέα δεδομένα θα έχουμε σίγουρα και μετά τις διαδιακασίες εκλογής νέου αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Βόλβης, καθώς όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Βόλβης, η θέση αυτή είναι θεσμική επιταγή της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και θα πρέπει να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν από την πλευρά της αντιπολίτεσης.

Για οποιεσδήποτε νεότερες εξέλιξεις υπάρχουν, θα υπάρχει ασφαλώς και η ανάλογη άμεση ενημέρωση των αναγνωστών μας.

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top