ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

01 Ιουνίου 2013
(0 ψήφοι)

imageeΨήφισε την ελληνική συμμετοχή στο Brandstorm της L’Oreal

 

Τρεις φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπροσωπούν την Ελλάδα, στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού μάρκετινγκ και καινοτομίας, Brandstorm 2013, τον οποίο διοργανώνει η L’Oreal.Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται από το 1993 και δίνει σε φοιτητές, 45 χωρών τουλάχιστον, τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους στο μάρκετινγκ και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις ιδέες τους.

Ταυτόχρονα με το Brandstorm 2013, τρέχει στο Facebook μέχρι τις 4 Ιουνίου, ένας διαγωνισμός φωτογραφίας. Στο People Choice Award οι νικητές της κάθε χώρας δημιουργούν μία φωτογραφία που αντιπροσωπεύει την ομάδα τους και νικητής ανακηρύσσεται αυτός που θα έχει τα περισσότερα Like από το κοινό.

H ελληνική αποστολή, η ομάδα A for Athens συμμετέχει στο διαγωνισμό με στόχο να φέρει στην Ελλάδα για πρώτη φορά το βραβείο αυτό. Παράλληλα, κηνυγάει δυναμικά την πρωτιά στο Παρίσι στις 20 Ιουνίου!

 

Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ κάνοντας like στην παραπάνω φωτογραφία της ελληνικής αποστολής στην σελίδα του διαγωνισμού στο facebook.

 

 Πηγή:newsit.gr

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top