ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΟΥ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΑΝΟΙΞΙΑΣ
  • μέγεθος γραμματοσειράς +

24 Φεβρουαρίου 2014
(0 ψήφοι)

kepxiropotamou1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΟΥ – ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΑΝΟΙΞΙΑΣ

 

 

   Με μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία η τοπική κοινωνία της Δημοτικής Ενότητας Αρέθουσας

και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Φιλαφελφίου – Ξηροποτάμου – Ανοιξιάς παρακολουθούμε τις αρνητικές εξελίξεις σχετικά με το κλείσιμο του ΚΕΠ Ξηροποτάμου, το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες συνδημότες μας από όλη την ευρύτερη περιοχή.

   Είχαμε ενημερώσει την διοίκηση του Δήμου Βόλβης από καιρό για την σημασία και την αναγκαιότητα της λειτουργίας του ΚΕΠ Ξηροποτάμου και την είχαμε προτρέψει να δωθεί από μέρους της οριστική λύση είτε στο επαναλαμβανόμενο πρόβλημα της καθυστέρησης των μισθωμάτων προς τον ιδιοκτήτη του κτηρίου, είτε με την πρόταση που καταθέσαμε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

   Δυστυχώς σήμερα 24/2/2014 το ΚΕΠ παραμένει κλειστό αναγκάζοντας έτσι τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής μας να διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν, να ξοδεύουν καύσιμα και να χάνουν πολύτιμο χρόνο από τις εργασίες τους και μάλιστα χωρίς να υπάρξει ούτε καν μία επίσημη ανακοίνωση προς τους συνδημότες μας ότι το ΚΕΠ Ξηροποτάμου δεν λειτουργεί .

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση καλούμε την σημερινή Δημοτική αρχή να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που υπάρχει και να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι χιλιάδων κατοίκων του ορεινού όγκου μας

 

 

K2_LEAVE_YOUR_COMMENT

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top